Fakta – Zakynthos

Transport t/r hotell:

Fra Zakynthos flyplass til Tsilivi tar det cirka 30 minutter, til Laganas og Argassi cirka 15 minutter og til Kalamaki cirka 10 minutter med buss.

Strender:

De fineste sandstrendene ligger på øst- og sørkysten hvor feriestedet Laganas ligger, samt på Vasilikos-halvøya. Her er de fleste strendene finkornede, langgrunne og barnevennlige. Noen strender er inngjerdet og ilagt visse restriksjoner pga. havskilpaddene. I Kalimaki er det en fin sandstrand. I Tsilivi er det en lang finkornet sandstrand som er langgrunn. Her kan du også leie pedal- og motorbåter. Solsenger og parasoller kan leies ved de fleste strender. Argassi har små, smale strandremser nedenfor noen av hotellene.

Uteliv:

Det bredeste fornøyelsestilbudet er i Laganas, som har et vell av diskoteker og barer. Tsilivi har også et bredt fornøyelsestilbud. Argassi er roligere, men kan også tilby et bredt tilbud av restauranter og barer. Begrenset fornøyelsesliv i Kalamaki med et fåtall barer.

Offentlig kommunikasjon:

Våre feriesteder Laganas og Argassi har bussforbindelse med Zakynthos by. Dette gjelder for de fleste større stedene på øya. Fra Skinari er det daglig fergeforbindelse til øya Kefalonia i nord. Zakynthos by har hyppige fergeforbindelser med Killini på fastlandet. Det er rikelig med drosjer på øya. Bil, motorsykkel og moped kan leies.

Aktiviteter:

Vannsportsaktiviteter i blant annet Laganas og Tsilivi. I Laganas er det gode snorkle- og dykkeforhold. Parasailing, ridning og tennis.