Fakta – Zakynthos

Mat og drikke:

En 2-retters middag koster ca. 120 kroner pr. person. En øl ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell:

Fra Zakynthos flyplass til våre hoteller i Tsilivi tar det ca. 30 min, til Laganas og Argassi ca. 15 min og til Kalamaki ca. 10 min med buss. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

Strender:

De fineste sandstrendene ligger på øst- og sydkysten hvor feriestedet Laganas ligger, samt på Vasilikos-halvøya. Her er de fleste strendene finkornede, langgrunne og barnevennlige. Noen strender er inngjerdet og ilagt visse restriksjoner pga. havskilpaddene. I Kalimaki er det en fin sandstrand. I Tsilivi er det en lang finkornet sandstrand som er langgrunn. Her kan du også leie pedal- og motorbåter. Solstoler og parasoller kan leies ved de fleste strender. Argassi har små, smale strandremser nedenfor noen av hotellene.

Uteliv:

Det bredeste fornøyelsestilbudet er i Laganas, som har et vell av diskoteker og barer. Tsilivi har også et bredt fornøyelsestilbud. Argassi er roligere, men kan også tilby et bredt tilbud av restauranter og barer. Begrenset fornøyelsesliv i Kalamaki med et fåtall barer.

Offentlig kommunikasjon:

Våre feriesteder Laganas og Argassi har bussforbindelse med Zakynthos by. Dette gjelder for de fleste større stedene på øya. Fra Skinari er det daglig fergeforbindelse til øya Kefalonia i nord. Zakynthos by har hyppige fergeforbindelser med Killini på fastlandet. Det er rikelig med drosjer på øya. Bil, motorsykkel og moped kan leies.

Aktiviteter:

Vannsportsaktiviteter i bl.a. Laganas og Tsilivi. I Laganas er det gode snorkle- og dykkeforhold. Parasailing, ridning og tennis.