Ferge til Tilos

Transport t/r Tilos

Fra flyplassen på Rhodos til havna tar det cirka 1 time med buss, deretter båt til Tilos cirka 2 timer. På Tilos videre transport til hotellene 5-10 minutter.

Ankomst

Lander du på Rhodos før kl 14.00 vil du reise videre til Tilos med fergen som går kl. 18.00.
Lander du på Rhodos etter kl.14.00 vil det være overnatting på Rhodos før videre reise til Tilos påfølgende dag.

Hjemreise
Går flyet ditt fra Rhodos før kl. 12.00 på avreisedagen, blir det båt fra Tilos cirka kl. 16.00 dagen før hjemreisen til Norge, og siste døgnet blir det overnatting på hotell på Rhodos. 


Ved uforutsette hendelser utenfor Apollos kontroll, slik som vær og vind eller flyforsinkelser kan endringer og overnatting på Rhodos forekomme. Det samme gjelder ved reise i lavsesong (vår og høst) da det kan være noe begrensninger i antall båtavganger.


Reisende som kun har kjøpt flybilletter kan ikke bestille transport gjennom Apollo, men må selv besørge båtbilletter og evnt. transport t/r havna.

Bestill transport hjemmefra

Transport bestilles som tillegg til reisen og inkluderer båtbillettene. Bestiller du på forhånd, slipper du å ordne alt selv når du ankommer Rhodos. Gjelder kun dersom du har bestilt fly og hotell.

Bestill transport her


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg