Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 5 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
6,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-29


8 av 10

+
Rommet var fint. Utrolig god seng og pute. Veldig hyggelig personell som jobbet der. Gratis parkering til leiebil.
-
Det var kun mat tilbudet som gjorde at hotellet ikke får topp score.

Bekreftet gjest: 2023-06-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

137 vurderinger
Utmerket
 
113
Veldig bra
 
18
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

10.08.2023

av Silje H

Fantastiske Stafylos suites

Nydelig utsikt i vakre omgivelser. En ferie for deg som vil slappe av og komme uthvilt hjem. Fantastisk personale, god service, veldig rent og pent. Vi kommer garantert tilbake hit. Anbefales på det varmeste!

 
24.06.2023

av Thomas I

Fantastisk ferie. Anbefaler Stafylos hotell. Roleg og behagelig atmosfære.

Utruleg reinslig og velholdt hotell. Betjeninga holdt ein ypperleg service. Hyggelege og svært imøtekommende. Fin beliggenheit og nydeleg utsikt. Vi kjøpte med frukost, var vel anvendte pengar. Kort veg til Strand og restaurant. Ca 2km til nærmaste supermarket. Går jamnleg buss

 
30.06.2022

av turidb113 Kongsvinger

Perfekt sted for en avslappende ferr

Skinnende rent, stille, velholdt og gjestfritt hotell. Nydelig beliggenhet, i et stille og vakkert nabolag. Nydelig utsikt fra bassenget. Kort vei til to stille og flotte strender. Veldig finne romslige rom, med aircondition både på soverommet og stuen. To store balkonger. Gode senger. Velutstyrt kjøkken. Renholdet var fantastisk! Rene og fine fellesarealer. Grei frokost. Ansatte var veldig hyggelige. Gratis buss fra hotellet til Skopelos by hver kveld. Anbefales på det varmeste hvis du vil ha en stille ferie i vakre omgivelser! Reiser gjerne tilbake!

 
09.06.2022

av Trond M Oslo, Norge

Hyggelig hotell med topp service og høy standard nær Stafylos beach

Vi sjekket inn på dette hotellet 7.6.2022 og skal være her en uke. Vi har vært på mange hoteller i Hellas, men dette hotellet holder en helt annen standard både når det gjelder service og rommenes kvalitet enn vi har opplevd andre steder. I Hellas er ofte sengene ubehagelige harde, men her har de senger som er veldig behagelige. Vi hadde et problem da vi ankom som hotellet var helt uforskyldt i. Likevel gjorde de en uvurderlig innsats for at problemet skulle bli løst og at oppholdet vært skulle bli en god opplevelse. Det er en del år siden vi var på Skopelos, men gjestfriheten, hotellets kvalitet og den fantastiske Stafylos stranden gjør at vi allerede tenker på å komme tilbake om ikke lenge.

 
03.08.2018

av annemario873 Tromsø, Norge

Et nydelig hotell!!

Hotellet ligger ca 4 km fra Skopelos by, og det er et stille og rolig område. 400 meter til Stafylos stranda, der det fins en veldig god taverna.Hotellet er nyoppusset, nydelig og stilfullt. Hyggelig og hjelpsom betjening. Sengene er veldig gode fra det vi er vant til i Hellas. På rommet var vannkoker, toaster, kaffetrakter og steikovn, og godt med kjøkkenutstyr, aircondition og safe, og alt fungerte som det skulle. Balkong med nydelig utsikt over havet, dobbel verandadør med myggnetting. Fint bassengområde og lounge, med masse urter og blomster plantet i potter. Hoteller tilbyr også gratis skyss til og fra byen hver kveld. Busstopp like ved hotellet.Trekker litt for elendig meny i bassengbaren og litt små rom/bad.