En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

120 vurderinger
Utmerket
 
97
Veldig bra
 
17
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

30.06.2022

av turidb113 Kongsvinger

Perfekt sted for en avslappende ferr

Skinnende rent, stille, velholdt og gjestfritt hotell. Nydelig beliggenhet, i et stille og vakkert nabolag. Nydelig utsikt fra bassenget. Kort vei til to stille og flotte strender. Veldig finne romslige rom, med aircondition både på soverommet og stuen. To store balkonger. Gode senger. Velutstyrt kjøkken. Renholdet var fantastisk! Rene og fine fellesarealer. Grei frokost. Ansatte var veldig hyggelige. Gratis buss fra hotellet til Skopelos by hver kveld. Anbefales på det varmeste hvis du vil ha en stille ferie i vakre omgivelser! Reiser gjerne tilbake!

 
09.06.2022

av Trond M Oslo, Norge

Hyggelig hotell med topp service og høy standard nær Stafylos beach

Vi sjekket inn på dette hotellet 7.6.2022 og skal være her en uke. Vi har vært på mange hoteller i Hellas, men dette hotellet holder en helt annen standard både når det gjelder service og rommenes kvalitet enn vi har opplevd andre steder. I Hellas er ofte sengene ubehagelige harde, men her har de senger som er veldig behagelige. Vi hadde et problem da vi ankom som hotellet var helt uforskyldt i. Likevel gjorde de en uvurderlig innsats for at problemet skulle bli løst og at oppholdet vært skulle bli en god opplevelse. Det er en del år siden vi var på Skopelos, men gjestfriheten, hotellets kvalitet og den fantastiske Stafylos stranden gjør at vi allerede tenker på å komme tilbake om ikke lenge.

 
03.08.2018

av annemario873 Tromsø, Norge

Et nydelig hotell!!

Hotellet ligger ca 4 km fra Skopelos by, og det er et stille og rolig område. 400 meter til Stafylos stranda, der det fins en veldig god taverna.Hotellet er nyoppusset, nydelig og stilfullt. Hyggelig og hjelpsom betjening. Sengene er veldig gode fra det vi er vant til i Hellas. På rommet var vannkoker, toaster, kaffetrakter og steikovn, og godt med kjøkkenutstyr, aircondition og safe, og alt fungerte som det skulle. Balkong med nydelig utsikt over havet, dobbel verandadør med myggnetting. Fint bassengområde og lounge, med masse urter og blomster plantet i potter. Hoteller tilbyr også gratis skyss til og fra byen hver kveld. Busstopp like ved hotellet.Trekker litt for elendig meny i bassengbaren og litt små rom/bad.

 
21.07.2016

av 26vetlek Ski, Norge

Dette er et bra hotell!

Dette er et bra hotell og kan anbefales på alle måter. POSITIVT: - Alt er nyoppusset, hotellet var visst stengt i 3 år for oppussing og det synes. - Rommet vårt (201) var pent oppusset, praktisk innredet og rent. - Vennlig betjening og ekstra imøtekommende. - Få minutter til to av de vakreste strendene på øya. KUNNE VÆRT BEDRE: - Kjedelig frokost. Det skal ikke så mye energi til fra hotellet for at dette skal bli bedre. - Selvom hotellet er godt dekket opp med Wifi, opplevde vi det svært ustabilt de 12 dagene vi var her. Heldigvis var det god 4G dekning, selv inne på rommet. Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet. Hit kan dere trygt reise. ;-)

 
08.09.2022

av BrendaRick Hitchin, Storbritannia

Beautiful,clean bright hotel with friendly helpful staff

Lovely hotel , great view . Walk down to beach in 12 mins,longer coming uphill again! Wonderful restaurant down the road Terpsis- generous portions, fresh and reasonable. Just like the old style Greek restaurants . Recommend a visit!