Oniro Skiathos

På Oniro Skiathos bor du i rolige omgivelser på en ås ovenfor badebukta Vasilias. Fra hotellets bassengområde har du en henførende utsikt over havet. Her venter et fint bassengområde og en restaurant som serverer velsmakende greske retter. Velkommen!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Oniro Skiathos ligger i det rolige området Vasilias, mellom Megali Ammos og Achladies. Her er det et bassengområde med en fantastisk utsikt over havet. Basseng med barneseksjon. Solsenger og parasoller. I nærheten av bassenget ligger hotellets restaurant og bar som tilbyr velsmakende retter og svalkende drikke.

Wifi inkludert på hele hotellet. Mange nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Cirka 2 kilometer til nærmeste minimarked. Forbindelser med lokalbuss og taxibåt til Skiathos by er på stranda og ved hovedveien. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Vasilias

Kassandra Bay

Velkommen til fine Kassandra Bay ved Vasiliasstranda på Skiathos! Her har du alt du trenger for å kunne nyte ferien din. Fra bassengområdet er en herlig havutsikt og vil du inn til Skiathos by så er det både buss- og båtforbindelse.

Kassandra Bay Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Kassandra Bay Suites og Spa på Skiathos er en del av det større Kassandra Bay-resortet. Hotellet har en flott beliggenhet ved Vasaliasstranda og har et pent bassengområde. Bestill et deluxerom med eget basseng for en ekstra luksuriøs ferie.

Skiathos Club

Oppdag Skiathos Club der det ligger vakkert til i Katsarou, på en høyde ovenfor Vasilias-stranda på Skiathos. Herfra har du en fantastisk panoramautsikt over Egeerhavet og personalet gjør sitt til for at du skal ha en herlig ferie. Nyt et bad i bassenget eller oppdag severdighetene i nærområdet.