Oniro Skiathos

På Oniro Skiathos bor du i rolige omgivelser i en åsside ovenfor badebukta Vasilias. Fra hotellets bassengområde har du en henførende utsikt over havet. Her venter et fint bassengområde og en restaurant som serverer velsmakende greske retter. Velkommen!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikten og at de hadde gratis buss til stranden og byen
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Oniro Skiathos ligger i det rolige området Vasilias, mellom Megali Ammos og Achladies. Her er det et bassengområde med en fantastisk utsikt over havet. Basseng med barneseksjon. Solsenger og parasoller. I nærheten av bassenget ligger hotellets restaurant og bar som tilbyr velsmakende retter og svalkende drikke.

Transport inkludert mellom hotellet og bussholdeplassen 8 (Mikros Vasillias Beach) og inn til byen, syv ganger om dagen syv dager i uka fra kl. 11.00 til kl. 23.00. Ved holdeplass 8 kan du gå rett til stranda eller bytte til lokalbussen for å ta deg videre til en av de andre strendene på øya (Begrenset plass så bestill plass i resepsjonen.)

Wifi inkludert på hele hotellet. Mange nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Cirka 2 kilometer til nærmeste minimarked. Forbindelser med lokalbuss og taxibåt til Skiathos by er på stranda og ved hovedveien.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 8.00-11.00..

Sesongvariasjoner

Familierommene kan ikke bestilles sommeren 2025.

Alle hotell – Vasilias

Kassandra Bay

Velkommen til fine Kassandra Bay ved Vasiliasstranda på Skiathos! Her har du alt du trenger for å kunne nyte ferien din. Fra bassengområdet er en herlig havutsikt og vil du inn til Skiathos by så er det både buss- og båtforbindelse.

Kassandra Bay Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Kassandra Bay Suites og Spa på Skiathos er en del av det større Kassandra Bay-resortet. Hotellet har en flott beliggenhet ved Vasaliasstranda og har et pent bassengområde. Bestill et deluxerom med eget basseng for en ekstra luksuriøs ferie.