Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong og begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger alternativt en dobbeltseng og en enkeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med hageutsikt

Dobbeltrom med balkong eller terrasse og utsikt mot hagen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger, alternativt en bred dobbeltseng og en enkeltseng. Mulig med ekstraseng i ordinære senger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og wc. De passer for den som vil bo på Alkyon Skiathos, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romkategori enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Superiorrom

Superiorrom med balkong eller terrasse og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger alternativt en dobbeltseng og en enkeltseng. Mulig med ekstraseng i ordinære senger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1-3