Panorama Skiathos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

På Panorama Skiathos bor du i fine dobbeltrom ved Koukounaries-stranda. Blir du på hotellet kan du tilbringe dagene i det hyggelige bassengområdet med en poolbar som serverer avkjølt drikke. Fra hotellet er det cirka 100 meter til det lokale sentrumet i Koukounaries med supermarked, restauranter og flere barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 13 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotel Panorama har et pent bassengområde med solsenger og parasoller. Pool-/snackbar som er åpen fra tidlig formiddag til etter midnatt. Badehåndklær kan kjøpes. Bar og restaurant. Hotellet ligger nært den fine stranda i Koukounaries.

I hotellets restaurant kan du innta en enklere frokostbuffé samt lunsj og middag fra meny.

Wifi inkludert på hele hotellet. Deponering inkludert i resepsjonen. Gode buss- og båtforbindelser til Skiathos by, dit det er cirka 13 kilometer. Cirka 100-150 meter til mindre sentrum i Koukounaries med minimarked og tavernaer.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokost, serveres kl. 8.00-11.00.

Alle hotell – Koukounaries

Skiathos Palace

Skiathos Palace ligger på en høyde med panoramautsikt over det vakre Egeerhavet og Koukounaries Beach. Her er det fine rom og et herlig bassengområde. I gangavstand ligger noen av Skiathos' beste strender. Gå ikke glipp av grillrestauranten White View som serverer gresk mat og ferske skalldyr.

Elivi

Elivi er et stilig hotellet med perfekt beliggenhet ovenfor stranda på Skiathos. Her venter en feriestemning blant pinjetrær og deilige basseng og et stort utvalg av restauranter med alt fra greske spesialiteter, asiatiske smaker til retter fra landene rundt Middelhavet. Rommene og suitene er elegante i lyse toner og velg gjerne en suite med eget basseng for en ekstra luksuriøs feriefølelse.