Kanapitsa Mare

Kanapitsa Mare ligger i en åsside med pinjetrær og oliventrær. Her bor du i komfortable rom med stort basseng, poolbar og bare en kort spasertur til stranda Tzaneria. Dessuten har alle rommene havutsikt!

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Saltvannsbasseng og god rengjøring.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 220 m
Til sentrum: 6,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kanapitsa Mare har fint bassengområde med et saltvannsbasseng som er delt i to, en grunnere del (cirka 70 cm) og en litt dypere (cirka 120 cm) samt en fantastisk utsikt over havet. Ved bassenget er det solsenger og parasoller samt en poolbar som byr på kald og varm drikke, snacks og enkle retter.

Wifi inkludert på hele hotellet. Massasje mot avgift. Kort vei til stranda Tzaneria. Gode buss- og båtforbindelser til Skiathos by, cirka 500 meter til bussholdeplass og taxibåt på stranda. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 500 meter fra hotellet, bagasjen blir fraktet t/r hotellet med egen transport.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kanapitsa & Kalamaki

Cape Kanapitsa

På en odde mellom de to sandstrendene Tzaneria Beach og Kanapitsa Beach ligger hotellet Cape Kanapitsa. Fra alle rom har du en vakker utsikt over havet men også bassengområdet byr på en fin utsikt. Kort spasertur til begge strendene.