Cape Kanapitsa

På en odde mellom de to sandstrendene Tzaneria Beach og Kanapitsa Beach ligger hotellet Cape Kanapitsa. Fra alle rom har du en vakker utsikt over havet men også bassengområdet byr på en fin utsikt. Kort spasertur til begge strendene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 2 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 6,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fra bassengområdet på Cape Kanapitsa er det en fin utsikt over. Her er det to basseng med solsenger og parasoller. Poolbar som serverer kald og varm drikke samt enkle retter, iskrem og snacks hele dagen og utover kvelden. 

Wifi er inkludert på hele hotellet. Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellet og til stranda. På stranda er det solsenger og parasoller samt vannsporter. Leier du bil har hotellet parkeringsplass. Det er cirka 7 kilometer til Skiathos by.

Ved ankomst/avreise stopper bussen stopper cirka 500 meter fra hotellet. Bagasjen blir fraktet t/r hotellet med egen transport.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 8.30-10.30.

Alle hotell – Kanapitsa & Kalamaki

Kanapitsa Mare

Kanapitsa Mare ligger i en åsside med pinjetrær og oliventrær. Her bor du i komfortable rom med stort basseng, poolbar og bare en kort spasertur til stranda Tzaneria. Dessuten har alle rommene havutsikt!