Bungalow med eget basseng

Bungalow med eget basseng (25 kvm) på markterrassen og havutsikt. På uteplassen er det spisebord, stoler og solsenger samt stige ned i bassenget. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa eller oppredbar lenestol. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24-28 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong og havutsikt eller begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite

Juniorsuite med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa og oppredbar lenestol. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Suite

Suite med balkong og havutsikt eller begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50-65 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn.

Toroms villa med eget basseng

Toroms villa med eget basseng (24 kvm) på markterrassen samt spisebord og stoler, solsenger og stige ned i bassenget. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. To kjøleskap. Espresso kaffemaskin. Vannkoker. Ett TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Jacuzzi, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Villaene ligger ved siden av hoved bygningen.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 2 barn