Dobbeltrom

Fine og romslige dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV og en DVD-spiller. Minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite

Lyse og moderne juniorsuiter med sofa. TV og DVD-spiller. Minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Pool Bungalow med basseng

Moderne bungalow med eget basseng. TV og minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler, hårføner. Badekar/dusj og wc. Markterrasse med eget basseng og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24-28 kvm
Antall personer: 2-3

Suite

Lyse og moderne suiter med lyse detaljer i tre. Dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt mulighet for ekstraseng i vanlig seng. TV og en DVD-spiller. Minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50-65 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn.

Toroms villa

Villa med soverom, oppholdsrom og markterrasse med eget basseng på 24 kvm. Villaene ligger ved siden av hovedbygningen. En dobbeltseng og en dobbel sovesofa. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Espressomaskin og vannkoker. 2 kjøleskap/minibar. 2 TVer og en DVD-spiller. Badekåper og tøfler. Jacuzzi/dusj og wc, hårføner. Begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 2 barn