Dobbeltrom

Pene og stilige renoverte dobbeltrom med mindre dobbeltseng og ekstraoppredning på sovesofa. TV og lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22-26 kvm
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet

Pene og stilige renoverte ettromsleiligheter med en mindre dobbeltseng og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27-28 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Romslige og stilige renoverte familierom. Bestiller du rom for to personer er det ett soverom. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Bestiller du rom for 3-4 personer er det to soverom med dør i mellom. TV og et lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite

Pene og stilige renoverte juniorsuiter med sove- og oppholdsdel (åpen løsning) og ekstraoppredning på sovesofa. TV og lite kjøleskap. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27-25 kvm
Antall personer: 2-4