Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 36 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Nære stranden med gratis solsenger. Gratis å låne poolhåndklær. Bra frokost. God mat i restaurangen.
-
Badet på det ene av rommene vi fikk var gammelt, med badekar og dårlig trykk i dusjen. Få steder å sette fra seg toalettsaker og tørke håndklær.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


10 av 10

+
At det var senger på stranda med deilige håndklær vi fikk på hotellet.
-
Alt var topp for oss.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


8 av 10

+
Fint hotellområde og kort veg til stranda.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-09


10 av 10

+
Nær strand, rolig område.
-
Flere solsenger ved bassenget! Eller bedre organisert opplegg da andre gjester legger sine håndklær på solsengene lenge før de tas i bruk. Få tildelt ett nr / romnr? som også kan stå på solsengene.

Bekreftet gjest: 2023-08-19


9 av 10

+
Service og rengjøring
-
Burde vært et « voksenbasseng».

Bekreftet gjest: 2023-08-05


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-29


7 av 10

+
Basseng, rengjøring, nok solstoler både ved stranden og ved bassenget, service/betjening, frokost.
-

Bekreftet gjest: 2023-07-22


8 av 10

+
Renhold og hyggelige ansatte
-
Kampen om solsengene med parasoll rundt bassengområdet har aldri vært værre enn i år.Folk legger på håndkle før de legger seg om kvelden ,og det går langt utover dagen før de er ute for å benytte sengene.Var ute en morgen kl.05,og da var nesten alt opptatt.Vi fikk oss plass rundt bassenget 3 - 4 dager ila 14 dager,ellers måtte vi gå til stranda.Ansatte innrømmet at det aldri har vært værre enn i år med akkurat dette,så her har hotellet en jobb å gjøre.Hjelper ikke med regler hvis dette ikke håndheves.To episoder der vi var vitne til noe vi trodde endte med basketak om senger,som heldigvis endte bra,men sånt skaper irritasjon.

Bekreftet gjest: 2023-07-15


7 av 10

+
Servicen
-
Dårlig rom

Bekreftet gjest: 2023-07-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

397 vurderinger
Utmerket
 
225
Veldig bra
 
117
Bra
 
35
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

04.05.2022

av HanneKroghLyngS Sandefjord, Norge

Et lite koselig rom 😳😳

Rommet vi bestilte sto ikke til forventningene. Et mye mer slitt rom enn bilder både på hotellets hjemme siden, bilder brukt på Hotells. com og Booking. com. Første følelse er at her har en ikke lyst til å bo. Vi ser oss nå om etter et annet sted.

 
21.07.2019

av 832dagfinnb

Perfekt hotell for oss! Lite festing og bråk, passe stort.

Pent og rent og fint plassert ved stranden. Man må bare krysse den lokale veien. (Svart sand, Santorini er en vulkansk øy.) Grusete sand, bruk badesko! Eget område på stranden med tilstrekkelig antall stoler og parasoller. Mange restauranter i nærområdet, men helt grei buffet til middag på hotellet også. Grekerne spiser middag sent, så middagsbuffeten åpnet kl 19.30. Bra frokost. Fine bassenger, litt knapt med solsenger ved bassengene, men ganske lett likevel å finne en god plass, enten i skyggen eller solen, alt ettersom hva man vil ha den dagen. Hotellet ligger et stykke unna byene og severdighetene på Santorini, så vi syntes det var praktisk med leiebil. Men trafikken på øya er til tider tettpakket og farlig. Parkeringen var gratis i sidegate. Flyplassen på Santorini er bitteliten og kaotisk, beregn god tid! (Ny terminal er under bygging) Santorini er ei fin øy, men det er litt for mange turister i forhold til kapasiteten på veier og gågater.

 
01.08.2018

av Benedikte T

Nydelig

Helt fantastisk hotell med gåavstand til strand og mange fine basseng. Vaskepersonalet er heelt fantastiske og vennlige. De ansatte var veldig herlige ogsåå! Veldig fornøyd med både baren, frokosten og middagen!! Buffet med masse å velge i, til og med for vegetarianere🙌🏼 2 uker her har vært en drøm. Anbefaler veldig å leie bil utenom hotellet, veldig greie priser i den nærmeste byen Perissa. Enkelt å komme seg til Oia, fira og Kamari! Anbefaler heller taxi enn bussen, ettersom bussen er veldig full og ofte veldig sent ute. Selv om prisen fra taxien og bussen er stor forskjell. Så om du har tålmodighet, så klarer du fint å ta buss.

 
01.08.2018

av Athiga72 Oslo, Norge

Nydelig hotell

Dette hotellet er enda bedre enn bildene viser! Jeg har aldri vært på et så rent sted i Hellas tidligere, og anbefaler stedet sterkt. Rommene var litt ulike i størrelsen (vi hadde to), men begge to var til enhver tid rene. Det var kun litt problemer med små møll på badet, men de var så små at de ikke plaget oss. Aricondition fungerte perfekt og wifi'en fungerte over all forventning. Vi var der første uken av juli og det var akkurat passe med mennesker rundt bassenget etc. Jeg var glad vi kun hadde frokost inkludert i bestillingen, da vi testet buffeten til middag en dag og det var en stor skuffelse. Frokosten var derimot helt grei, ingen stor luksus, men grei nok. Styr unna buffeten til middag og velg heller en av de fine strandrestaurantene som ligger på rad og rekke bortover strandpromenaden :-) Jeg vurderte å trekke vekk en stjerne på grunn av ganske dårlig buffet til middag og kun grei nok frokost, men er så fornøyd generelt sett med stedet at det får fem stjerner :-)

 
25.06.2017

av Reisemasa Moss, Norge

Pent hotell med hyggelig betjening

Vi hadde bestilt et dobbeltrom, og det var delikat og nyoppusset. Deilig med en liten balkong. Fint uteanlegg med 3 bassenger og poolbar. Betjeningen var hyggelige, spøkefulle og hjelpsomme. Helt grei frokost, men en litt trist frokostsal hvis man ville sitte inne. Imidlertid var det mange bord ute hvor msn også kunne sitte. Det eneste som kan trekke ned, er beliggenheten, hotellet lå helt i utkanten av "tettstedet" Perissa som stort sett bestod av en lang gate/strandpromenade bestående av restauranter. Men til gjengjeld var det mange gode restauranter. Men ikke stort å finne på utenfor hotellområdet ellers.