Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 45 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


10 av 10

+
God service og veldig god mat.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-28


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


10 av 10

+
Rolig og godt med plass i pool-områdene
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


7 av 10

+
Uteområde
-
Bedre bad

Bekreftet gjest: 2019-08-17


9 av 10

+
Rent, romslig, god standard
-
Bedre kapasitet på internett, for tregt nett

Bekreftet gjest: 2019-08-17


10 av 10

+
Rent, stort og oversiktlig uteområde, hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


9 av 10

+
Service, renhold og at den er ved siden strand.
-
Har noen lek eller små aktiviteter for barn.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

269 vurderinger
Utmerket
 
147
Veldig bra
 
84
Bra
 
27
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

21.07.2019

Innlegg av 832dagfinnb

Perfekt hotell for oss! Lite festing og bråk, passe stort.

Pent og rent og fint plassert ved stranden. Man må bare krysse den lokale veien. (Svart sand, Santorini er en vulkansk øy.) Grusete sand, bruk badesko! Eget område på stranden med tilstrekkelig antall stoler og parasoller. Mange restauranter i nærområdet, men helt grei buffet til middag på hotellet også. Grekerne spiser middag sent, så middagsbuffeten åpnet kl 19.30. Bra frokost. Fine bassenger, litt knapt med solsenger ved bassengene, men ganske lett likevel å finne en god plass, enten i skyggen eller solen, alt ettersom hva man vil ha den dagen. Hotellet ligger et stykke unna byene og severdighetene på Santorini, så vi syntes det var praktisk med leiebil. Men trafikken på øya er til tider tettpakket og farlig. Parkeringen var gratis i sidegate. Flyplassen på Santorini er bitteliten og kaotisk, beregn god tid! (Ny terminal er under bygging) Santorini er ei fin øy, men det er litt for mange turister i forhold til kapasiteten på veier og gågater.

 
01.08.2018

Innlegg av Benedikte T

Nydelig

Helt fantastisk hotell med gåavstand til strand og mange fine basseng. Vaskepersonalet er heelt fantastiske og vennlige. De ansatte var veldig herlige ogsåå! Veldig fornøyd med både baren, frokosten og middagen!! Buffet med masse å velge i, til og med for vegetarianeređŸ™ŒđŸŒ 2 uker her har vært en drøm. Anbefaler veldig å leie bil utenom hotellet, veldig greie priser i den nærmeste byen Perissa. Enkelt å komme seg til Oia, fira og Kamari! Anbefaler heller taxi enn bussen, ettersom bussen er veldig full og ofte veldig sent ute. Selv om prisen fra taxien og bussen er stor forskjell. Så om du har tålmodighet, så klarer du fint å ta buss.

 
01.08.2018

Innlegg av Athiga72 Oslo, Norge

Nydelig hotell

Dette hotellet er enda bedre enn bildene viser! Jeg har aldri vært på et så rent sted i Hellas tidligere, og anbefaler stedet sterkt. Rommene var litt ulike i størrelsen (vi hadde to), men begge to var til enhver tid rene. Det var kun litt problemer med små møll på badet, men de var så små at de ikke plaget oss. Aricondition fungerte perfekt og wifi'en fungerte over all forventning. Vi var der første uken av juli og det var akkurat passe med mennesker rundt bassenget etc. Jeg var glad vi kun hadde frokost inkludert i bestillingen, da vi testet buffeten til middag en dag og det var en stor skuffelse. Frokosten var derimot helt grei, ingen stor luksus, men grei nok. Styr unna buffeten til middag og velg heller en av de fine strandrestaurantene som ligger på rad og rekke bortover strandpromenaden :-) Jeg vurderte å trekke vekk en stjerne på grunn av ganske dårlig buffet til middag og kun grei nok frokost, men er så fornøyd generelt sett med stedet at det får fem stjerner :-)

 
25.06.2017

Innlegg av Reisemasa Moss, Norge

Pent hotell med hyggelig betjening

Vi hadde bestilt et dobbeltrom, og det var delikat og nyoppusset. Deilig med en liten balkong. Fint uteanlegg med 3 bassenger og poolbar. Betjeningen var hyggelige, spøkefulle og hjelpsomme. Helt grei frokost, men en litt trist frokostsal hvis man ville sitte inne. Imidlertid var det mange bord ute hvor msn også kunne sitte. Det eneste som kan trekke ned, er beliggenheten, hotellet lå helt i utkanten av "tettstedet" Perissa som stort sett bestod av en lang gate/strandpromenade bestående av restauranter. Men til gjengjeld var det mange gode restauranter. Men ikke stort å finne på utenfor hotellområdet ellers.

 
12.07.2021

Innlegg av lynn5_EU

Great hotel & nicest beach of the island

The hotel truly stays true to its 4* rating. The rooms are large, clean and there is functioning aircon in every room, except the reception area. You don't come to Santorini for the beaches but the hotel is right next to the nicest beach of the island with free towel and deckchairs for hotel guests. The breakfast was rather unpleasent - not much variety and due to COVID the personnel prepares the plate for you through a glass. This can lead to confusion because they sometimes can't hear you properly when you ask for things and give you way too much (or too little) on the plate. However, the staff is very friendly overall so no complaints there. The Wifi situation was rather unfortunate, it didn't work properly for the entire week. When we asked, they said that it was due to a server issue on the mainland. Cristina, a Romanian, who works on the beach at the hotel is an absolute delight and extremely accommodating. She made our stay extra pleasent and gave us great tipps on what to do on the island. Generally, every staff member was really nice.