Deluxerom

Deluxerom med markterrasse, noen med bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 1-3

Deluxerom plus

Deluxerom plus med markterrasse og bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong med begrenset havutsikt eller markbalkong med bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i hovedbygningen eller i bungalower.

Romstørrelse: Ca. 12 kvm
Antall personer: 1-2

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong eller terrasse. Et soverom med en dobbeltseng. Stuedel med sovesofa som res opp til køyeseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. To bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-40 kvm
Antall personer: 2-4

Standardrom

Standardrom med balkong. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Rommene ligger i hovedbygningen eller i bungalower.

Antall personer: 2-3

Suite

Suiter med balkong og begrenset havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Kjøleskap. TV. To bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4