En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

712 vurderinger
Utmerket
 
567
Veldig bra
 
112
Bra
 
25
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

19.10.2019

av EliSundseth Støren, Norge

Helt fabelaktig

Her snakker vi nydelig. Atmosfære og betjening er bare skjønne. Rommene er alltid rene, strandsenger og solsenger ved bassenget er oppgradert og er helt perfekt. Frokosten er god og utvalget er bra. Resepsjonen er betjent 24/7.

 
30.09.2019

av susannea932 Nesodden, Norge

Nydelig hotell

Fortsatt fornøyd med Fito Aqua Bleu Resort😊nydelig hotellområde, fint rom, deilig frokost og fantastisk personale. I år var solsengene på stranden oppgradert til solide senger med tykke gode madrasser.

 
01.07.2019

av 725olejakobk Puerto de Mogan, Spania

Nydelig hotell

Veldig fornøyd med oppholdet. Rent og pent alle veier, og hyggelig betjening. Veldig god frokost, mye å velge i. Meget god restaurant Hotellet ligger like ved stranda. Kort spasertur til Phytogorio sentrum. Kan absolutt anbefales.

 
10.06.2019

av Extraordinary325905

W&O

Vår andre tur til dette hotellet. Like rent, pent og velholdt over alt som ved forrige tur. Alle ansatte er hyggelige og imøtekommende. Fenomenal frokost og lunch. Middagsmenyen er mer begrenset. Alt som serveres er delikat og velsmakende. Rommene er ikke så store, men rent og pent.

 
15.10.2018

av Sjannis Bergen, Norge

Fornøyd - fantastisk service

Vi har hatt en fantastisk uke på dette hotellet. Hotellet ligger nesten på stranden-herlig. Nydelig og variert frokost, her var var det søtt til de som ønsket det og sunnere variant for de som foretrekker det. `Kaffemannen` passet på at vi hadde kaffe i koppen. Vi prøvde også restauranten både til lunsj / middag på hotellet og den var aldeles utmerket. Super hyggelig personalet i alle ledd. Rommene er helt ok, litt liten plass til klær men vi skulle bare være en uke så det var innafor. Hotellet ligger like ved flyplassen så litt støy fra den er det. Flyene tar av rett over hodet på deg på stranden , men en venner seg fort til det. Det er jo en liten flyplass så store mengder avganger er det ikke. Veldig hyggelig renholdspersonalet også, når jeg glemte en ring i safen så ble den levert inn til resepsjonen. Takknemlig for at hotellet sendte meg ringen. Vi ønsker veldig å komme tilbake neste sommer. Bjørg og Reidar Kr