Fito Aqua Bleu Resort

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort på Samos, som ligger på den lange stranden Potokaki Beach. Hotellet er ett av Samos eldste og den greske restauranten Almira har gjort hotellet kjent på hele øya. Fra hotellet har du bare en kort spasertur til den hyggelige havna i Pythagorion.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom med hageutsikt for 2 personer. Enkeltrom for 1 person. Deluxerom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort , et familieeid hotell med personlig service. Her er det en herlig terrasse og en frodig hage.

Hotellet har et bassengområde med basseng, barnebasseng og solterrasse, samt solsenger og parasoller. Her ligger det også en poolbar med utsikt mot fjellandskapet. Stranden Asteria ligger bare et steinkast fra bassengområdet, en mindre vei må krysses for å komme dit. Her er det solsenger og parasoller mot avgift. I hotellets strandbar Sea U kan du nyte av deilig drikke, sandwicher og iskrem.

Hotellet har en frokostrestaurant, Kalimera, og á la carte-restauranten Almira, som serverer middelhavsmat til lunsj og middag. Nyt både greske og mer lokale retter.

Gratis WiFi på hele hotellet, samt gratis parkering. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. I området er det flere historiske funn som du lett når til fots. Besøk Efpalinustunnelen eller Spilianiklosteret. Det er ca. 2 kilometer til flyplassen på øya.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon (frokost og middag) mot tillegg. Måltidsdrikke er ikke inkludert.

Verdt å vite

  • Avstanden til stranda varierer fra ca. 50-100 meter avhengig av hvor på området du bor.
  • Lokal trafikk i strandområdet.
  • Flytrafikken i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt