Fito Aqua Bleu Resort

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort på Samos, som ligger på den lange Potokaki Beach. Hotellet er ett av Samos eldste og den greske restauranten Almira har gjort hotellet kjent på hele øya. Fra hotellet har du bare en kort spasertur til den hyggelige havna i Pythagorion.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom med hageutsikt for 2 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,4 av 10
Basert på 34 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort, et familieeid hotell med personlig service. Her er det en herlig terrasse og en frodig hage.

Hotellet har et bassengområde med basseng, barnebasseng og solterrasse, samt solsenger og parasoller. Her ligger det også en poolbar med utsikt mot fjellandskapet. Potokaki Beach ligger bare et steinkast fra bassengområdet, en mindre vei må krysses for å komme dit. Her er det solsenger og parasoller mot avgift. I hotellets strandbar Sea U kan du nyte av deilig drikke, sandwicher og iskrem.

Hotellet har en frokostrestaurant, Kalimera, og á la carte-restauranten Almira, som serverer middelhavsmat til lunsj og middag. Nyt både greske og mer lokale retter.

Gratis wifi på hele hotellet, samt gratis parkering. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. I området er det flere historiske funn som du lett når til fots. Besøk Efpalinus-tunnelen eller Spiliani-klosteret. Hotellet ligger cirka 2 kilometer fra Samos' flyplass.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon (frokost og middag) mot tillegg. Måltidsdrikke er ikke inkludert.

Verdt å vite

  • Avstanden til stranda varierer fra cirka 50-100 meter avhengig av hvor på området du bor.
  • Lokal trafikk i strandområdet.
  • Flytrafikken i nærområdet kan oppfattes som forstyrrende.