Mythos Beach Resort

apollo mondo family

Mythos Beach Resort

 • • Generasjonshotell med fasiliteter for alle
 • • Høy kvalitet på mat og drikke

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Mythos Beach Resort er med sin utmerkede beliggenhet på stranda, hagen og generøse bassengområder, ett av våre beste Mondo Family hotell. Leilighetene og rom er smakfulle og velutstyrte. Utvalget passer de fleste med sport- og trening, barneklubb, svømmeskole og mulighet for å gjøre morgenyoga, ta en power walk på stranda eller bare slappe av ved voksenbassenget. Mythos' kjøkken inkluderer både det greske kjøkkenet og internasjonale retter og smaker, vegetar, spesialkost og en fin barnebuffé.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Handikapptilpassede dobbeltrom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 1-2 personer/1-3 personer. Juniorsuiter med eget basseng for 1-2 personer/1-4 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og oversiktlig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mythos Beach Resort– hotellet for de fleste!
Uansett om du reiser alene, i par eller med familien, har Mythos noe for deg. Hotellet ble renovert i 2023 og er velutstyrt, smakfullt med store fellesområder innendørs og utendørs. Ferielivet på Mythos Beach er komfortabelt og enkelt med uendelige aktivitetsmuligheter. her kan du nyte strandlivet, bassenghygge samt sport og trening. Den nærmeste byen Afandou ligger i gangavstand og Rhodos by 25 kilometer unna. Hotellet har opp gjennom årene utmerket seg for den høye og jevne servicekvaliteten, mange stamgjester og en rekke utmerkelser og priser.

Bassengområde og strand
Sol og bad er i fokus på Mythos Beach. Med fire store og fine bassengområder og en herlig strand tilfredsstilles de flestes ønsker. Hotellets bassengområder består av et hovedbasseng og et aktivitetsbasseng som er oppvarmet til minst 20 grader (13.4–20.5 og 15.9–6.11). I tillegg er det et separat barnebasseng med en vannsklie for yngre barn og et bassengområde som er kun for voksne med en jacuzzidel samt et basseng ved annekset. Innendørs er det ytterligere to oppvarmede basseng, hvorav ett er et lite basseng for barn. Så vel ved bassengene som på stranda tilbys solsenger, parasoller og håndklær uten avgift.

Voksenliv på Mythos Beach
I tillegg til å nyte timer ved bassenget og på stranda, er det mye annet å finne på her. Bli med på tidlig morgenyoga ved havet, delta på treningstimer med våre dyktige treningsinstruktører, spill tennis eller ta en økt i treningsrommet. Myk opp stive muskler i Mythos' spa og avslutt med en kveldsdrink i bar Ariadne, innen middagen inntas i bufférestauranten eller à la carte-restauranten.

Barnas verden på Mythos Beach
For de yngre gjestene er Mythos et paradis. Med sine vidstrakte arealer rundt hele hotellet, de mange fasilitetene og Apollos dyktige barnepassere er Mythos ideelt. Apollos eget team kompletteres av våre elskede maskoter Polly & Mino. Disse to overrasker med uventede besøk ved bassenget, i barneklubben og du kan bestille private besøk av dem ved spesielle anledninger. Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino byr på morsomme og pedagogiske aktiviteter av høy kvalitet seks dager i uka. Kombiner nytte med lek og la barna utvikle sine svømmekunnskaper påApollos egen svømmeskole, Swim School by Apollo. Våre instruktører er profesjonelle og barna kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket (svenske svømmeknapper).

Restauranter og barer
Mat og drikke er en sentral del av ferien på Mythos Beach. Hotellet tilbyr en bufférestaurant, Amalthia, og à la carte-restauranten Aktis. I bufférestauranten Amalthia serveres frokost, lunsj og middag. Som alltid på våre Mondo hotell er det lokale kjøkkenet tydelig til stede. Hotellet har lykkes godt med kombinasjonen av tradisjonelle greske spesialiteter og internasjonale retter. Barna serveres tilpassede retter fra en liten Polly & Mino buffé. À la carte-restauranten Aktis ligger nede ved vannet og er åpen mandag til lørdag, tilbyr et elegant lokale og internasjonal fusion meny. I poolbaren tilbys kaffe, forfriskninger og enklere lunsjretter. I loungebaren Ariadne kan du nyte et glass vin, en drink eller en kopp kaffe. Ved voksebassenget ligger Mondo Café som tilbyr barristakaffe, nypresset juice, lokalt bakverk og iskrem med tilbehør mot avgift. Les om mat & drikke på hotellet.

Treningsrom og gruppetrening
Mythos Beach Resort har et treningsrom og flere treningstimer om dagen, som ledes av Apollos skandinavisktalende instruktører. Det er også sportsaktiviteter som tennis og minigolf. Sørg også for at du får en deilig behandling i hotellet spa! Les om sport og trening på Mythos Beach.

Bærekraft:
For å redusere bruken av plast tilbyr Mythos sine gjester å fylle på vannflasker uten kostnad i hotellets vanndispensere, disse finner du flere steder rundt på hotellområdet. Flasker kan kjøpes. Mythos Beach Resort er Travelife Gold sertifisert. Takker være sitt miljøfokus har Mythos Beach Resort dessuten blitt tatt opp som "Platinum Level Green Leader" i Green Leader-programmet til Tripadvisor 2016. Tripadvisors Green Leader-program og har også fått utmerkelsen "Certificate of Excellence" så mange ganger at de har fått Tripadvisors utmerkelse "Hall of fame". Hotellet er ISO 22000:2005 sertifisert, som innebærer at hotellet jobber med matsikkerhet i alle ledd fra produksjon til den serveres gjesten. Her kan du lese mer om bærekraftsarbeidet på Mythos Beach Resort.

Øvrig
Stranda ved Mythos Beach Resort er en rullesteinstrand med noe sand og småstein. Badesko anbefales. Heis finnes kun i hovedbygningen. Begrenset lokaltrafikk i området rundt hotellet. Bagasjerom, dusj og wc som kan benyttes ved sen avreise. Underholdning noen kvelder i uka.

Dette er inkludert i Apollo Mondo Family-hotell Mythos Beach Resort:

 • Treningsrom
 • Fire treningstimer om dagen
 • Solsenger, parasoller og håndklær ved bassengene og på stranda
 • Tennis før kl. 19.00
 • Minigolf
 • Wifi på hele hotellområdet

Mot avgift:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis etter kl. 19.00
 • Spabehandlinger
 • Vaskeriservice

Se alle våre Apollo Mondo Family-hotell.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé i dobbeltrom, juniorsuiter og noen ettromsleiligheter.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé i noen ettromsleiligheter og toromsleilighetene.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) i alle romkategorier.
 • All Inclusive i alle romkategorier.
Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalende Apollopersonale
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Mythos Beach Resort kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn (begrenset antall). Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Mitt Apollo og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Alle hotell – Kolymbia & Afandou

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere herlige basseng, vannsklier for så vel barn som voksne, of All Inclusive er inkludert i prisen. Kanskje det er hit dere skal legge familieferien i år?

Kolymbia Bay Art Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nært stranda og i gangavstand fra sentrum av Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyte smakene av det greske kjøkkenet der de lokale produsentene og sesongen får bestemme dagens meny. Len deg tilbake i en komfortabel loungesofa og lytt til behagelig musikk før det bys på litt med rockemusikk utpå kvelden.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos gjennomgår en renovering vinteren 2023/24 og ønsker deg og din familie velkommen til en ny og oppdatert versjon sommeren 2024. Dette All Inclusive-hotell ligger nært både stranda og sentrum, men alt du trenger finner på hotellet – så stress ned og gli inn i feriemodus. Velkommen!