Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering (15.6-30.9), wifi og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 1-3

Deluxerom i bungalow

Deluxerom i bungalow med balkong og bassengutsikt. En soveromsdel, med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, som kan skilles fra stuedelen med en skyvedør. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Luftkondisjonering (15.6-30.9), wifi og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27-36 kvm
Antall personer: 2-4

Deluxesuite med delt basseng

Deluxesuiter med markterrasse og direkte utgang til delt basseng. Det er to solsenger på terrassen. En soveromsdel, med en dobbeltseng, som kan skilles fra stuedelen med en skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering (15.6-30.9), wifi og safe inkludert. Walk-in-closet. Nespresso kaffemaskin med kapsler inkludert. Kjøleskap. iPhone/iPad/iPod-docking fra Bang&Olufsen. To TVer. Badekåper og tøfler. To bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 53 kvm
Antall personer: 2-4

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Luftkondisjonering (15.6-30.9), wifi og safe inkludert. Kjøleskap. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med balkong eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer. Luftkondisjonering (15.6-30.9), wifi og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27-36 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Suite

Suiter med balkong og bassengutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stua. Luftkondisjonering (15.6-30.9), wifi og safe inkludert. Walk-in-closet. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. TV. Badekåper og tøfler. To servanter, badekar, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-4