Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 39 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-
Merking av allergener i buffeten var litt dårlig. Mat som helt klart inneholdt gluten var ikke merket med det, men vi fikk god hjelp når vi spurte.

Bekreftet gjest: 2024-05-12


9 av 10

+
Stranden med fasiliteter
-

Bekreftet gjest: 2023-08-13


9 av 10

+
Alt var bra. Alt inklusive fungerte helt perfekt. Godt med glutenfrie alternativer.
-
Litt varierende servicenivå på restaurantene.

Bekreftet gjest: 2023-07-30


7 av 10

+
Bra tilbud med aktiviteter, fine og varierte bassenger. Maten var det aller beste.
-
Deler av hotellet trenger oppgradering. En del ting vi så at det var forsøkt å gjøre noe med men dessverre med dårlig kvalitet. Ble litt sånn "quick fix" løsninger.

Bekreftet gjest: 2023-07-30


9 av 10

+
Swim in swim out room med egen lounge som leverte mat gratis på room service. Det store utvalget ala carte restauranter Stranda.
-
gjestesenga på suiten var ekstremt vondt. Den var liksom en sovesofa med bøyd fotende så sjukt vondt i ryggen,

Bekreftet gjest: 2023-07-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

3490 vurderinger
Utmerket
 
2449
Veldig bra
 
728
Bra
 
226
Mindre bra
 
68
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

26.09.2023

av John-ole S Sveio, Norge

Ferie 23

Har reist på dette hotellet siden 2009.Di siste årene har vi vært der en måned fra midten av agust til midten av september.Det som gjør dette hotellet bra er beliggenhet og betjening.Kvaliteten på maten var mye bedre før pandemien.Særlig buffeten har tapt seg veldig.Annimasjonsteamet i år bestod stort sett av en person og det var Marisol.Hun gjorde jobben for hele teamet.Et fyrverkeri av en dame som du blir i godt humør av.Kan ikke være lett og gjøre nesten alt alene.Etter vår mening(og vi har sett mange team) fortjener hun å få med seg et team som er bedre kvalifisert til oppgaven.Det er bare enn så mye en person kan gjøre.Marisol er en person som brenner for oppgaven.Håper og se Marisol og resten av betjeningen på hotellet i august/september neste år.

 
06.09.2023

av kjelle67 Trøndelag, Norge

Her kan vi reise tilbake!

Super exlusivt all Inclusive Resort. ALT ER MED I PRISEN. Gode viner , drinker og til og med Branded Spirits. Her er det flere Resturanter å velge , men book tidlig i oppholdet ( så kan du heller avbestille) Miraflores , Peruvian style var for oss den beste opplevelsen. Mat med mye smak, og sinnsykt mørt kjøtt. Vi var mest på standa, og benyttet oss av frokostbuffet den. Her fikk vi supergod service av Alexandra , som etter hvert stod klar med kaffekopper når vi kom. Det er personlig service det! Strandbaren var det Aleksandro som opererte. Favorittdrinken ble Tropical Roc , og Pepsi Max. Må vel innrømme at kaldt øl er også greit i varmen. Helt greie rom. Ikke noe mer en det. Vi hadde Eden Room, som skulle være «litt bedre» , med havutsikt . Hyggelig betjening eller over hele anlegget. Dette er en plass vi kan komme tilbake til!

 
01.08.2022

av linsC9152CX Norge

Passer nok best for småbarnsfamilier

Dette hotellet passer nok best for småbarnsfamilier, og ikke et voksent par. Vi fikk en følelse av at de lagde dårlig mat og drikke slik at vi ikke skulle forsyne oss mer enn absolutt nødvendig. Selv om det var mange ulike restauranter på hotellet, var det like dårlig på alle restaurantene, og ofte det samme tilbehøret. Servicen er forsåvidt ok, vi fikk hjelp med det vi spurte etter i resepsjonen, men i restaurantene var det lang ventetid og lite vennlighet. Tok som regel en taxi til Khallitea eller Rhodos. Anbefaler IKKE å ta buss til/fra Lindos på dagen. Fin beliggenhet. Alt i alt er det maten som drar ned opplevelsen.

 
27.07.2022

av skrebergene Langesund, Norge

Superb🤩

Fantastisk god mat og drikke, på alle resturantene der. Super hyggelige og blide ansatte . Mange forskjellige aktiviteter for store og små. Et av våres barn har cøliaki gluten intoleranse og utvalget og tilretteleggingen fra de ansatte var utrolig bra❤️. En utrolig fin plass vi garantert vil tilbake til🙌🏖☀️😎💃

 
09.07.2022

av Cecilie L Sandefjord, Norge

Flott hotell

Vi reiste to voksne og to ungdommer. Flott hotell. Hyggelig personale som gjør alt for at oppholdet skal bli bra. Tilrettelegger overaskende bra for de med cøliaki fikk vi erfare! Minus for dårlig nettverk og litt slapp rengjøring av rom. Som på de fleste steder er solsengene opptatt om du ikke står opp tidlig. Her var det fullt rundt hovedbassenget allerede før kl 0800! Men er du tidlig på’n, så får du se en magisk soloppgang. Bra med aktiviteter for store og små.