En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

2950 vurderinger
Utmerket
 
2054
Veldig bra
 
637
Bra
 
180
Mindre bra
 
59
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

01.08.2022

av linsC9152CX Norge

Passer nok best for småbarnsfamilier

Dette hotellet passer nok best for småbarnsfamilier, og ikke et voksent par. Vi fikk en følelse av at de lagde dårlig mat og drikke slik at vi ikke skulle forsyne oss mer enn absolutt nødvendig. Selv om det var mange ulike restauranter på hotellet, var det like dårlig på alle restaurantene, og ofte det samme tilbehøret. Servicen er forsåvidt ok, vi fikk hjelp med det vi spurte etter i resepsjonen, men i restaurantene var det lang ventetid og lite vennlighet. Tok som regel en taxi til Khallitea eller Rhodos. Anbefaler IKKE å ta buss til/fra Lindos på dagen. Fin beliggenhet. Alt i alt er det maten som drar ned opplevelsen.

 
27.07.2022

av skrebergene Langesund, Norge

Superb🤩

Fantastisk god mat og drikke, på alle resturantene der. Super hyggelige og blide ansatte . Mange forskjellige aktiviteter for store og små. Et av våres barn har cøliaki gluten intoleranse og utvalget og tilretteleggingen fra de ansatte var utrolig bra❤️. En utrolig fin plass vi garantert vil tilbake til🙌🏖☀️😎💃

 
09.07.2022

av Cecilie L Sandefjord, Norge

Flott hotell

Vi reiste to voksne og to ungdommer. Flott hotell. Hyggelig personale som gjør alt for at oppholdet skal bli bra. Tilrettelegger overaskende bra for de med cøliaki fikk vi erfare! Minus for dårlig nettverk og litt slapp rengjøring av rom. Som på de fleste steder er solsengene opptatt om du ikke står opp tidlig. Her var det fullt rundt hovedbassenget allerede før kl 0800! Men er du tidlig på’n, så får du se en magisk soloppgang. Bra med aktiviteter for store og små.

 
22.09.2019

av frbodil

Fantastisk Hotell og en nydelig beliggenhet.

Vi stortrives på dette hotellet. Meget god service, god mat og et herlig saltvannsbasseng. Vil gi en ekstra ros til servitørene Maritsa og Anna. Vi har vært på dette hotellet 4 år på rad nå. Kommer gjerne tilbake.

 
11.09.2019

av METTE J Skien, Norge

Badehåndklær lagt ut på solsenger før kl.07.00 om morgen.

Helhetsinntrykket av hotellområdet var bra, men betjeningen i restaurantene/barene burde ha gått på smilekurs, eller lært litt av sine kollegaer i butikken og resepsjonen, hvor de alltid var blide ! Havutsikten fra rommet var fantastisk og rommet og verandaen var bra. Pluss for store, fine badehåndklær som lå på rommet. Men vi forstår ikke vitsen med informasjon om kleskode til middag og forbud om reservering av solsenger om morgenen, når ingenting blir fulgt opp . Både hovedrestauranten og a la carte restaurantene var flotte, og maten var nydelig, selv om betjeningen virket superstresset, og ventetiden på drikke/mat var laaang. Underholdningen om kveldene var stort sett bra, men stakkars de opptredende da det stadig var små barn som var utpå gulvet og distraherte danserne/sangerne ( til stor fornøyelse for de filmende foreldrene ). Kort vei til flyplass og til Rhodos by er også et pluss.