Sun Beach Resort

Hotell Sun Beach Resort på Rhodos ønsker hele familien velkommen. Hotellet ligger like ved stranda, i hjertet av Ialyssos, og den vakre hagen strekker seg hel ned til havet. Her er det flere basseng, både for store og små, restauranter med ulike menyer og morsomme aktiviteter for alle – tennis, sandvolleyball, basseng med leker og minidisko. Byen Ialyssos er sjarmerende gresk og vil du utforske Rhodos by kan du hoppe på lokalbussen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig på sensommeren.

• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter superior for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Større toromsleiligheter for 1-5 personer. Toromsleiligheter superior for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer. Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Renhold, frokost og bygget.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Familiehotellet Sun Beach Resort på Rhodos tilbyr et utmerket opphold like ved stranda i Ialyssos. I bassengområdet er det tre basseng og to separate barnebasseng samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. I poolbarene Dionysos og Orfeas kan du bestille noe forfriskende å drikke og noe å bite i. For barna er det også et basseng med en vannsklie som ser ut som en blekksprut. For hotellets gjester over 16 år er det et evighetsbasseng med kun solsenger.

Hotellets private strand ligger like nedenfor hotellet og her er det solsenger og parasoller mot avgift. Vannet er krystallklart og på stranda kan du spille sandvolleyball eller strandfotball. Det er også et windsurfing academy der det er mulig å leie utstyr eller ta timer.

Hotellets hovedrestaurant Artemis serverer frokost og middag i avslappende omgivelser. I blant arrangeres temakvelder som street food, gresk grillet, italiensk med mer. Pent antrekk gjelder for denne restauranten. À la carte-restauranten Dionysos ligger ved bassengområdet og serverer frokost, lunsj og middag. Nå og da arrangeres temakvelder med underholdning. Kaffe- og vinbaren Taste tilbyr lokale viner og kaffe, men også god italiensk kaffe.

Liker du å trene er det et treningsrom og sportsaktiviteter som tennis, aerobics, vanngymnastikk, bordtennis, strandfotball og sandvolleyball. For barn er det minidisko, lekeplass, lekerom og kino samt en barneklubb for barn 3-12 år i hotellets regi med engelsktalende og/eller fransktalende personale. Barneaktivitetene tilbys frem til midten av oktober.

Vil du ha det ekstra komfortabelt i ferien kan du bestille en toromsleilighet superior. Leilighetene er ekstra utstyrt for å passe barnefamilien. For barna er det badehåndklær og badekåper, deilig pledd, bestikk og tallerkener, tegnebord og Sony PlayStation 4 spillkonsoll og en pall til servanten.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Leier du bil kan du parkere på hotellet. Sun Beach Resort ligger i hjertet av Ialyssos der det er et stort utvalg av butikker, lokale puber og restauranter. Gå ikke glipp av en dagsutflukt til de gamle ruinene og lære om Rhodos' historie. Vil du ta turen inn til livlige og fine Rhodos by er det en busstasjon bare en kort spasertur fra hotellet til en bussholdeplass der bussene til Rhodos by går fra. Hotellet består av to bygninger – hovedbygningen Beach Front Wing og sidebygningen Garden Wing. Flytrafikken fra Rhodos flyplass kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Leilighetene:
Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Når voksne legger til måltider er respektive måltid inkludert for ett barn (2-11 år) og øvrige barn (2-11 år) spiser for halve prisen.

Rommene: Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

Når de voksne legger til All Inclusive er måltidene inkludert for ett barn 2-11 år og øvrige barn 2-11 år spiser for halve prisen.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Tidlig kontinental frokost kl. 6.30-7.00 i restaurant Artemis.
 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30 i restaurant Artemis.
 • Sen kontinental frokost kl. 10.30-11.00 i restaurant Artemis. Bordreservasjon dagen før.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 i restaurant Artemis.
 • Lunsj i pool-/snackbaren Orferas kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00 i restaurant Artemis.
 • Middag i à la carte-restauranten en gang per opphold kl. 18.30-21.30. Utvalg av meze (ingen kostnad) eller fra à la carte-menyen med prisavslag på 10 euro per voksen og 5 euro per barn på sluttregningen. Drikke inkludert.
 • Kveldsnacks kl. 21.30-23.00.
 • Snacks i pool-/snackbaren Ofreas, kl. 10.30-12.30 og 14.30-18.30.
 • Iskrem i pool-/snackbaren Ofreas kl. 10-00-18.00.
 • Ubegrenset med kaffe, te, øl, vin, brus og lokale drinker kl. 10.00-23.00.
 • Mulig å bestille lunsjkurv senest kl. 19.00 dagen før.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 11.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Ialyssos, Ixia & Kremasti

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Avra Beach

Avra Beach er et fint All Inclusive-hotell med en herlig beliggenhet ved stranda i Ixia. Hotellet har et fint bassengområde som ligger frodige omgivelser og byr på fin utsikt over stranda og havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Blue Horizon ligger i en stor og frodig hage ved stranda i Ialyssos på Rhodos vestkyst. Slapp av i skyggen under en palme ved det flotte bassenget og nyt ferien. Velg mellom å bo i hovedbygningen eller i bungalow-bygningene i hagen.

Rodos Palace

Rodos Palace er et barnevennlig hotell med barnebasseng, lekeplass og aktiviteter. Hotellet består av to områder, hovedbygningen og området som kalles Garden Wing. Stranda ligger like i nærheten av hotellet.

Belair Beach

På Belair Beach i Ixia på Rhodos ønskes du velkommen med en hjemmekoselig atmosfære. Her er det et stort fint bassengområde med både barnebasseng og utsikt over havet. Med den sentrale beliggenhet i Ixia er det kort vei til både shopping og serveringer langs strandgata. For litt ekstra komfort kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Oceanis Beach Rhodes

All Inclusive-hotellet Oceanis Beach Rhodes ligger i rolige omgivelser ved den milelange rullesteinstranda i Ixia. Her er det et herlig bassengområde og en restaurant med fantastisk utsikt over havet. Du må ha fylt 18 år for å kunne bo på dette hotellet uten foresatte.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et lekkert hotell med hele fem soler! Hotellet har et pent bassengområde som ligger i frodige omgivelser ved stranda i Ixia. Her er det flere gode restauranter, et velutstyrt treningsrom og ett av Rhodos største spa.

Oceanis Park

Oceanis Park ligger ved den fine rullesteinstranda i Ixia, og tilbyr en rolig oase for hele familien. Tilbring dagene ved bassengene eller på stranda, lei en sykkel eller dra på oppdagelsesferd. Rhodos by, med sine smale og sjarmerende smug og livlige havn ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes er et trendy hotell som først og fremst lokker unge gjester over 16 år. Så ønsker å feriere på et hipt og barnefritt hotell med håndplukkede DJs som spiller musikk, en restaurant med god mat og en bar med lekre og velsmakende drinker er det hit du skal komme.

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham er et stort og herlig All Inclusive-hotell ved stranda i Ixia og passer for dere som er to eller reiser med en stor familie. Her tilbringer du gjerne dagen ved ett av bassengene. På hotellet er det morsomme vannsklier for familiens yngste, solsenger på stranda for rolige stunder i skyggen med en bok, eller så deltar du på hotellets aktiviteter. Hotellet har hele ni restauranter!

Sea Melody

Sea Melody ligger like ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har et fint bassengområde der du kan koble og nyte fridagene. Du kan oppleve den vakre øya Rhodos på dagtid og ta en matbit i hotellets restaurant eller ta turen til Ixia der det er mange gode restauranter med greske spesialiteter på menyen.

Electra Palace

Electra Palace ligger rett ovenfor stranda i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Her venter gressplen med behagelige solsenger og havutsikt og et herlige bassengområde for de badeglade. Hotellet har et raust All Inclusive-program med fire restauranter og en flott spaavdeling.

Sunshine Ixia

Sunshine Ixia passer for alle badeglade med sin beliggenhet rett ved stranda i Ixia og de manga bassengene på hotellområdet. Her venter en komfortabel ferie med All Inclusive inkludert i prisen.

Ixia Dream

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til Ixia Dream – med lyse og pent innredede rom, frokostbuffé, basseng og direkte tilgang til stranda i Ixia på Rhodos' vestkyst. Herfra er det bare 5 kilometer fra Rhodos by!

Filmar

Filmar er et enkelt hotell som ligger nært strand i Ixia. I gangavstand ligger sentrum med butikker og restauranter, men også barer og noen roligere kveldsfornøyelser. Her bor du i enkle dobbeltrom og frokosten er inkludert.

Pylea Beach

Pyela Beach ligger nært stranda i utkanten av Ialyssos på Rhodos. Bassengområdet strekker seg ned mot stranda som egner seg godt både til windsurfing og andre vannsporter. Vil du bare ta det med ro og nyte dagen med en god bok i skyggen er det solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranda.

Heleni Beach

Heleni Beach er et enkelt familiedrevet hotell i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. På hotellet er det en solterrasse med et basseng og en kombinert bar og restaurant. Til den fine stranda er det bare noen minutters gange. Kanskje vil du teste windsurfing som er populært i dette området?

Bayside Hotel Katsaras

Bayside Hotel Katsaras i Kremasti på Rhodos vestkyst er et ideelt hotell for familien når sol og bad står i fokus! I hotellets hage er det et basseng med en seksjon for barn, og stranda ligger rett over gata. Det er også en bar ved bassenget og en bar/taverna nede på stranda.

Katia

Katia er et hyggelig leilighetshotell og passer for både familier og par. Her bor du i gangavstand til stranda og hovedgata i Ixia. Hotellet har flere fine basseng og du kan bestille rom eller leilighet med utgang til et delt basseng. I hotellets restaurant kan du nyte greske retter, italienske smaker samt burgere og iskrem.

Maritime

Maritime er et enklere leilighetshotell i Kremasti på Rhodos vestkyst. Her bor du i romslige leiligheter i rolige, barnevennlige omgivelser. På hotellet er det et basseng med barneseksjon og til stranda, der du kan teste vannsporter, er det gangavstand.