Akti Taygetos

Akti Taygetos ligger rett ovenfor havet, ved foten av fjellet Taygetos, og bare noen kilometer sør for Kalamata. Begynn dagen med en frokostbuffé med tradisjonelle greske produkter, nyt dagen ved bassenget og start kvelden i den fine baren nede ved havet med en avkoblende loungestemning. Hotellet har en liten privat grusstrand rett nedenfor hotellet, der solsenger og parasoller er inkludert.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Større dobbeltrom i bungalow for 3-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom i bungalow for 3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 550 m
Til sentrum: 8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akti Taygetos ligger like sør for Kalamata og området er kjent for sine fine oliven. Pass på og lei en bil og se deg om på det interessante Peloponnes som er rikt på antikke severdigheter.

Hotellet har et bassengområde med et basseng, jacuzzi, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Pool- og snackbaren Anassa Piscine Bar and Restaurant serverer lettere retter og drikke på dagtid. Nede ved havet er det en liten grusstrand, omringet av store steiner og klipper samt solsenger og parasoller som er inkludert.

I restauranten Amymoni Hall serveres frokostbuffé, lunsj fra meny og en middagsbuffé med både internasjonale og lokale retter fra det greske kjøkkenet. Anassa Piscine Bar and Restaurant er åpen til lunsj og middag med gresk på menyen. Red Roses er en lounge der du kan ta en drink, lytte til god musikk og her er det også en cigarbar. Fra slutten av juni til sent i september er baren Costa Costa åpen til sent, den ligger nede ved havet der de serverer lettere retter, juice, drinker og vin –alt til deilig musikk fra en DJ.

Massasje og spabehandlinger som manikyr og pedikyr, mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Ladestasjon fer elbil. Hotellet ligger cirka 550 meter fra stranda Mikri Mantinia og cirka 8 kilometer sør for Kalamata. Lokalbussene som går inn til Kalamata stopper rett utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.30.
  • Middag kl. 19.30-21.30.

Alle hotell – Kalamata

Messinian Bay

Messinian Bay ligger ved havet utenfor Kalamata. Nyt sola og ta avkjølende bad enten i bassenget eller ved hotellets lille strand. Her bor du i fine dobbeltrom med havutsikt. Et supert utgangspunkt for utflukter i området.

Pharae Palace

Vil du bo sentralt i Kalamata på et fint hotell er Pharae Palace hotellet for deg. Her bor du også nært stranda - der hotellet har solsenger for sine gjester - og den hyggelige strandpromenaden med mange barer og restauranter.

Horizon Blu Kalamata

Horizon Blu Kalamata er et pent hotell i lekker minimalistisk design. Det fine bassengområdet lokker med deilige bad og vil du bade i havet ligger stranda rett ever gata, der det også er åpen bar og restaurant om sommeren. Nyt livet og slapp av i hotellets spa og legger du til halvpensjon venter en god middag.