Kamelia

Kamelia er et sjarmerende lite leilighetshotell med hage som ligger i gangavstand til stranda i Finikounda. Her bor du i store ettromsleiligheter og nyter det herlige ferielivet. Kamelia er en bra base for å utforske omgivelsene og halvøya Peloponnes med alle de historiske funnstedene og fremfor alt de kjente og gode Kalamataolivene.


Rom/leiligheter

Ettromsleilighet for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fantastisk studio leiligheten med en vertinne som tok oss godt imot, hyggelig og imøtekommende. B...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 4 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kamelia er omkranset av en hage med gressplener, granatepletrær og velduftende urter. Her kan du bo i en av de tre ettromsleilighetene som finnes her. I passe avstand finner du restauranter, barer, butikker og kaféer.

Wifi inkludert på hele hotellet. Leier du bil i ferien kan du parkere på hotellet. Matbutikk rett over gata fra hotellet. Trafikkert gate utenfor hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Finikounda

Estia

Leilighetshotellet Estia er et perfekt alternativ for deg som vil oppdage den vakre halvøya Peloponnes. Her bor du i fine leiligheter ikke langt fra stranda og blir godt tatt vare på av vertsparet. Utsikten fra takterrassen er magisk og hotellet ligger i en herlig hage.

Panorama Finikounda

Velkommen til leilighetshotellets Panorama Finikounda og som navnet antyder er det en vakker utsikt over byen og havet herfra. Du bor i romslige leiligheter og på hotellet er det et hyggelig bassengområde.

Porto Finissia

I den sjarmerende fiskerlandsbyen Finikounda ligger det koselige lille hotellet Porto Finissia på stranda. Herfra har du et perfekt utgangspunkt for å utforske Peloponnes.