Matopplevelser på Limnos

På Limnos glimrer skandinaviske menyer med sitt fravær og har du flaks er menyen oversatt til engelsk. Her er ikke menyene tilpasset turistene, men du nyter i stedet ekte gresk mat, akkurat slik grekerne selve vil ha den. Mye av maten på Limnos er dessuten produsert på øya. Her kan du lære deg mer om det greske kjøkkenet.

Bestill reise til Limnos >>

Se flere reisetips til Limnos

Raratonga Beach bar Tilbring en dag på Agios Ioannis-stranda og i Beach bar Raratonga

Raratonga Beach Bar

I Agios Ioannis, noen kilometer nord for Myrina ligger den populære beachbaren Raratonga Beach Bar. Beachbaren har en trivelig atmosfære og hyggelig personale og ligger på en liten høyde ovenfor stranda. Menyen består av enklere retter som club sandwich og toasts. Kjøper du noe fra beachbaren er solsengene og parasoll på stranda inkludert.  

 

Barbounaki

Barbounaki er en fisk- og skalldyrrestaurant som også ligger i Agios Ioannis. Slå deg ned ved havet, eller kanskje under klippene og nyt vellagede retter og god service.


Romeo

Nedenfor den venetianske borgen, like ved en klassisk blå og hvit kirke med havet som nærmeste nabo, ligger den fine restauranten Romeo. Her serveres mat på basert på råvarer produsert på øya. 

 

 Til Limnos reiser grekerne selv på ferie og det gjenspeiler seg i de genuine menyene.

Barer langs med havet

Ved Richa Nera-stranda er det flere strandtavernaer og barer som er populære på dagtid. Kjøper du lunsj og drikke i baren så er solsenger og parasoller inkludert. Og om du fortsetter langs vannet inn mot Myrina er det flere barer og restauranter på rekke og rad langs kaikanten som er mer populære om kvelden. Slå deg ned på en taverna eller bar og nyt av så vel utsikten som god mat & drikke. 

Og sjarmerende restauranter i Myrinas havn

Fortsetter du videre gjennom Myrina så kommer du til havna, og den eldre delen av byen. Her er det en rekke fisketavernaer å velge blant. Når du spiser her har du utsikt over så vel den lille småbåthavna som den større havna der fergene fra fastlandet legger til. Veldig koselig! 

Restaurant Μπερεκέτι stikker seg ut i mengden da det serveres tradisjonell meze, med fokus på fisk siden den ligger i havna, og med de aller beste råvarene. Et perfekt valg om du vil spise en litt finere middag på en restaurant med veldige god service.

Besøk en vingård på din ferie på Limnos

Vin fra Limnos

Limnos har god kvalitetsvin og her er det mange vingårder og flere bra vinprodusenter. Den vulkanske jorden på den vestre halvøya gir vinen en fin undertone av mineraler. Flere av produsentene tar også imot besøk for omvisning og prøvesmaking. 

Utforsk vin fra Limnos og smak på de beste sortene øya har å tilby – bli med på en kveld i vinens tegn.

 


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips til Limnos, finn og bestill en reise til Limnos eller abonner på nyhetsbrevet vårt.

Limnos

  • Urørt og autentisk
  • Fine strender
  • Utmerkede sport- og treningsmuligheter

Hotell på Limnos

Sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas, like utenfor Myrina, er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur med kort vei til en gresk småby.

Se alle hotell på Limnos

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.