Nirvana

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Limnos kommer sommeren 2022

Grunnet usikre tider har vi blitt nødt til å endre årets sommerprogram. Det innebærer dessverre at vi ikke flyr til Limnos, som skulle være vår nyhet denne sommeren.
Vi håper derimot du finner noe annet fristende blant sommerens store utvalg.

Aldersgrense på hotellet: 12 år

Velkommen til nyrenoverte Nirvana i Platy, kanskje den mest populære turistbyen på Limnos. Beliggenheten kunne ikke vært bedre, bare noen minutter fra stranda og sentrum med små butikker og tavernaer. Vil du ha lite mer liv og røre er det bare ett par kilometer inn til Myrina – øyas hovedstad.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Nirvana i Platy på Limnos er lite og intimt med bare ni leiligheter. Det ligger ikke langt fra den herlige sandstranda Platy Beach. På stranda er det solsenger og parasoller mor avgift. Det lille lokale sentrumet med noen få butikker og tavernaer ligger en kort spasertur fra hotellet.

Nirvana ble renovert i 2020, har aldersgrense 12 år og passer best for den som synes beliggenhet er viktigere enn at hotellet har mange fasiliteter. Har du lyst til å oppleve Apollos nyeste reisemål og en annen gresk øy så er dette hotellet det perfekte utgangspunktet! Det er bare et par kilometer inn til Myrina. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Enkel frokost mot tillegg.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen på dagtid.