Clara Resort

Clara Resort ligger like utenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og avslappende ferietilværelse på et litt eldre og sjarmerende hotell. Hvil ut ved bassenget eller på stranda og avslutt dagen til solnedgangen fra uteplassen din – alle rom har havutsikt!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengområdet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Clara Resort er det et bassengområde med et basseng (saltvann) med barneseksjon. Solsenger og parasoller. Håndklær mot avgift. Poolbar som også serverer enklere retter.

Hotellets restaurant fokuserer på lokale råvarer i sesong, har en egen urtehage og en egen produksjon av olivenolje som de benytter i matlagingen. På bufféen er det greske spesialiteter og internasjonale retter. Bar som er åpen på kveldstid der man kan kjøpe cocktails.

Wifi inkludert i fellesområdene. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet, blant annetned til bassengområdet.

Måltider

  • I noen rom er frokostbuffé inkludert.
  • I andre er All Inclusive inkludert.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-9.30.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og et fåtall lokale drinker kl. 11.00-17.00 samt kl. 18.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Petra

Alma Beach

I vakre omgivelser i utkanten av Petra ligger det fine hotellet Alma Beach. Hotellet ligger på en høyde og er som en liten by med fantastisk utsikt over havet og byen Petra. Velkommen til et stykke autentisk Hellas!

Panorama Hotel (Lesvos)

På familieeide Panorama Hotel i Petra på Lesvos venter en herlig atmosfære, et hyggelig bassengområde og en vakker utsikt over omgivelsene. Vil du ta et avkjølende dykk i havet ligger stranda i Petra bare en kort spasertur fra hotellet.

Miramare Lesvos

Et lite stykke fra sentrum i Petra på nordre Lesvos finner du hotell Miramare. Hotellet ligger like ved havet, men til stranda er det noen minutters gange. Tavernaer og kaféer finns også innen rekkevidde.

Archontiko Petras 1821

På Archontiko Petra 1821 på Lesvos kan vi love genuin gjestfrihet og autentiske opplevelser. Du bor bare noen minutter fr strand og sentrum på et hjemmekoselig boutique-hotell i engelsk landlig stil. På dette Apollo Mondo One of a Kind-hotell kan du slå deg ned på verandaen med en god bok og nyte duftene fra hotellets koselige lille hage!

Defkalion

Når du kommer til leilighetshotellet Defkalion kommer eierinnen Toula til å ta hånd om deg på den aller beste måten. Her bor du i fine leiligheter, der du kan lage frokost og lunsj og nyte feriedagene på balkongen og deilige bad i bassenget, eller så tar du med deg en kurv med mat til stranda. Mot kvelden kan du ta en kortere spasertur inn til Petras sentrum for en middag.