En vakker strand på Leros i Hellas

Fine strender på Leros

Leros er det mange herlige strender å utforske og passer perfekt for deg som vil nyte dager fylt med sol og bad. Krystallklart vann og vakre omgivelser er en fellesnevner for mange av øyas fine strender. 

Xirokambos Beach

1. Alinda Beach - Leros' lengste strand

Alinda Beach er den lengste stranda på Leros og her er det flere tavernaer og vannsporter å velge mellom. Stranda er omgitt av frodige pinjetrær som er perfekte for en pause i skyggen når solen blir for sterk. Vil du være i fred og komme litt unna de andre soltilbederne er det flere bukter som ligger litt avsides.

2. Agia Marina Beach

I byen Agia Marina ligger denne vakre stranda med samme navn. Her er sanden myk og vannet krystallklart i rolige og nydelige omgivelser.

3. Xirokambos Beach

Rett utenfor Lakki ligger stranda Xirokambos omgitt av vakker natur. Her bader du i krystallklart vann der sikten noen steder er på hele 45 meter! I enden av stranda ligger kapellet Panagia Kavouradena og ruinene av det gamle slottet Kastro. Blir du sulten ligger det mange tavernaer i området.

4. Blefoutis Beach

Pittoreske Blefoutis Beach ligger i en vik på Leros nordre del. Vika beskytter stranda fra de store bølgene og skaper en rolig og fredelig atmosfære. Skulle sulten melde seg er det flere restauranter i nærheten og her er det fisk som er spesialiteten.

5. Merikia Beach

Rolige Merikia Beach som ligger ved Lakki byr på en varm sandstrand omgitt av frodig natur. Her er vannet så klart at du lett ser når en stim med småfisk svømmer forbi. Merikia er spesielt populær blant de som elsker å være i naturen og setter pris på en rolig stund. Mange kommer til stranda til fots fra andre strender i nærheten, men det er også busser som kjører hit.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.