Artemida

Artemida

  • • Rett ved stranden
  • • Leiligheter med havutsikt

Du kommer nesten ikke nærmere stranden enn der det lille leilighetshotellet Artemida ligger. Den fine sandstranden ligger rett utenfor inngangsdøra og det like ved ligger noe tavernaer og butikker. I leilighetene er det minikjøkken så du kan selv ordne både lunsj og middag. Bestill leilighet med havutsikt om du ønsker vakker utsikt fra balkongen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

utsikt
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Artemida er et hyggelig, lite hotell som består av to bygninger, som ligger perfekt ved stranden i Alinda. På stranden er det solsenger og parasoller mot avgift. Hotellet har ikke basseng, men gjestene kan fritt benytte bassenget på Chrithonis Paradise ca. 1 kilometer unna.

Gratis WiFi i hotellets lobby. Resepsjonen er i matbutikken like ved, som hotelleieren driver.  Tavernaer, butikker og matbutikk ved hotellet. Ca. 2 kilometer til Agia Marina og Platanos med et større utvalg av restauranter, butikker og barer. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Vei må krysses for å nå stranden.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt