Renovert ettromsleilighet

Renoverte ettromsleiligheter i ulike størrelser med balkong og havutsikt. Gulvfaste senger, noen har to enkeltsenger som ikke kan settes sammen. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 3 ggr/uke.

  • Leilighetene ble renovert i 2018.

Antall personer: 1-3

Renovert toromsleilighet i etasje

Renoverte toromsleiligheter i etasje og ulike størrelser med balkong med havutsikt. En trapp opp er det et soverom og et bad. Nede er det en stuedel med minikjøkken. Gulvfaste senger, noen rom har to enkeltsenger som ikke kan settes sammen. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 3 ggr/uke.

  • Leilighetene ble renovert i 2018.

Antall personer: 1-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter i ulike størrelser og standard med delt uteplass, noen med begrenset havutsikt. Et soverom med gulvfaste senger, noen har to enkeltsenger som ikke kan settes sammen. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 3 ggr/uke.

  • Noen delte uteplasser kan benyttes som gangvei av andre gjester.

Antall personer: 2-4 / 2-3, hvorav 1 barn / 2-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje og ulike størrelser med balkong med begrenset havutsikt. En trapp opp er det et soverom og et bad. Nede er det en stuedel med minikjøkken. Gulvfaste senger, noen rom har to enkeltsenger som ikke kan settes sammen. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 3 ggr/uke.

Antall personer: 1-4