Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter i ulike størrelser med balkong og havutsikt. Gulvfaste senger, noen har to enkeltsenger som ikke kan settes sammen. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 3 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje og ulike størrelser med balkong med havutsikt. En trapp opp er det et soverom og et bad. Nede er det en stuedel med minikjøkken. Gulvfaste senger, en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 3 ggr/uke.

  • Kun inngangsetasjen ble renovert i 2018.

Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje, ikke renovert

Toromsleiligheter i etasje og ulike størrelser med balkong med begrenset havutsikt. En trapp opp er det et soverom og et bad. Nede er det en stuedel med minikjøkken. Gulvfaste senger, en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 3 ggr/uke.

  • Disse leilighetene er ikke renoverte.

Antall personer: 1-4

Toromsleilighet, ikke renovert

Toromsleiligheter som ikke er renoverte, i ulike størrelser og standard med delt uteplass, noen med begrenset havutsikt. Et soverom med gulvfaste senger, en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 3 ggr/uke.

  • Noen delte uteplasser kan benyttes som gangvei av andre gjester.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn / 2-4, hvorav 1 barn / 2-4