Renovert ettromsleilighet

Renoverte ettromsleiligheter i ulike størrelser og standarder med gulvfaste senger. Noen har to enkeltsenger som ikke kan settes sammen. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt, markterrasse. Rengjøring 3 ggr/uke.

  • Leilighetene ble renovert i 2018.

Antall personer: 1-3

Renovert toromsleilighet i etasje

Renoverte toromsleiligheter i etasje og ulike størrelser. Ett soverom med gulvfaste senger, noen rom har to enkeltsenger som ikke kan settes sammen. Oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 3 ggr/uke.

  • Leilighetene ble renovert i 2018.

Antall personer: 1-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter i ulike størrelser og standard. Soverom med gulvfaste senger, noen har to enkeltsenger som ikke kan settes sammen. Oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc. Delt uteplass, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 3 ggr/uke.

  • Noen delte uteplasser kan benyttes som gangvei av andre gjester.

Antall personer: 2-4 / 2-3, hvorav 1 barn / 2-4, hvorav 1 barn

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med varierende størrelse og standard. Soverom og bad opp. Oppholdsrom med minikjøkken nede. Alle leilighetene har gulvfaste senger, noen har to enkeltsenger som ikke kan settes sammen. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV på soverommet. Gratis luftkondisjonering. Badekar med dusj eller bare dusj samt wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 3 ggr/uke.

Antall personer: 1-4