Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 35 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
Utsikten og det positive personalet
-
Det rommet vi fikk er ikke et 3 stjernes rom men et rom med standard 1-2 Rom nr 24 manglet lampe over kjøkkenbenken, kokeplaten på kjøkkenet var dårlig, teflonpanne var skrapet opp , lampettene på soverommet hang og slang, det manglet lys.Når du satt på do eller tråkket på gulvet ( flislagt gulv ) piplet det vann opp på gulvet jeg har sendt foto av dette til Apollo Dette var et helt elendig rom. Jeg kontaktet Apollo lokalt og de kom å så på dette. Hotellet rettet noen av feilene , men det ble en midlertidig rep. Ikke holdbart , lampa på kjøkkenet over benken løsnet Vi er oppgitte over Apollo som byr sine gjester dette ! Wifi er ikke god

Bekreftet gjest: 2023-06-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

110 vurderinger
Utmerket
 
57
Veldig bra
 
40
Bra
 
8
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

09.10.2019

av KristineK724 Bergen, Norge

Herlig opphold :)

Bodde her en uke i september. Fantastisk opphold. Rommene var ikke av nyeste sort men helt grei standar for oss. Magisk utsikt fra rommet vårt, som var blandt de øverste på hotellet. Hyggelig vertskap og god mat.

 
01.10.2017

av anetterol Hønefoss, Norge

Fantastisk utsikt og flott service.

Vi var her siste uken i september. Fikk tildelt en 2 roms leilighet med fantastisk utsikt over bukta inn mot Nidri og ut mot øya Scorpios m.m. Flott å kunne ha noe mer å se utover enn bare blått hav. Her ser man fjellene på Lefkas, øyer i havet osv osv. Leilighetene er forskjellige så hvis man ønsker seg dobbeltseng f.eks, bør man spesifisere det i bestillingen slik vi gjorde. Mange av leilighetene har visstnok fastmonterte enkeltsenger. Personale som eier og jobber her er veldig hyggelige og hjelpsomme. Det er bratt opp hit så man må være forberedt på å bruke bena litt, men det var en av de tingene vi likte. Vi slapp bråk fra Nidri og fikk beveget oss litt på kveldene til og fra Nidri.

 
01.07.2016

av Mena12345 Stavanger, Norge

Perfect vacation

Det er et herligt hotell med herlige mennesker som jobber der. Alt er enkelt å ordne, mat er veldig god, atmosfære er avslappet og god. Ligger perfekt i forhold til Nidri byen. Har fin strand med reint vann. Anbefales 💝

 
01.10.2015

av sveint_11 Karmøy, Norge

Fint Hotel med kjempehyggelig betjening og flott utsikt

Vi bode her de 2 siste ukene i September. Det var en ganske bratt bakke opp fra vegen, men hotellet kjørte kuffertene vår både til og fra bussen. Hotellet lå nydelig til med en kjempeflott utsikt over sjøen og blant annet den tidligere private øya til Onassis. Det var et "Supermarked" som hadde det aller meste av det vi hadde behov for rett nedenfor, og det var ca 300 m til ei grei strand. Betjeningen var veldig serviceinnstilte og hyggelige, maten var god og hotellet hadde den beste senga jeg har ligget i i Hellas. Hotellet hadde gratis WiFi I resepsjonen og restaurantområdene.

 
17.10.2023

av Ilario A

ottima vacanza grazie ad Aurora viaggi

Posizione con un bellissimo panorama, albergo molto comodo in tutte le attività, bella piscina dove si può anche cenare/pranzare. Personale molto gentile e disponibile anche con Tina (cagnetta). La cena molto buona ed ad un prezzo onesto. Albergo molto pulito, la camera con terrazza con un vista mozzafiato. Parcheggio gratuito. Ogni nostra esigenza/informazione sono state esaudite. Un bellissimo soggiorno. Un ringraziamento particolare ad Antonio per sua affabilità e gentilezza.