Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller markbalkong, noen med bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Ettromsleilighetene ligger i den eldre delen.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet deluxe

Ettromsleiligheter deluxe med balkong eller markterrasse og bassengutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Ettromsleilighetene deluxe ligger i den nye delen.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet i etasje i ny del med 4 ord. senger

Ettromsleiligheter i etasje med balkong og bassengutsikt. En trapp opp er det en sovehems med to enkeltsenger og et bad. Nede er det en dobbeltseng. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Ettromsleilighetene i etasje ligger i den nye delen.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong og bassengutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedelen. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Toromsleilighetene ligger i den eldre delen.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med uteplass nede samt balkong opp med bassengutsikt. En trapp opp er det et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt et større bad med badekar eller dusj samt wc. Nede er det mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Toromsleilighetene i etasje ligger i den eldre delen.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 1-5, hvorav 1 barn / 1-6, hvorav 2 barn