Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Store ettromsleiligheter med minikjøkken. Vannkoker og TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar og wc, hårføner. De fleste leilighetene har balkong med bassengutsikt, noen har markbalkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet deluxe

Ettromsleiligheter med kombinert soverom og minikjøkken. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Vannkoker. Badekar/dusj og wc. Balkong eller markterrasse med bassengutsikt. Noen av leilighetene ligger i den eldre bygningen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Hyggelige toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken. Vannkoker og TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Store leiligheter i etasje: Nede er det oppholdsrom med minikjøkken og et lite bad; oppe ett soverom og et større bad med hårføner. Vannkoker og TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Balkong oppe, uteplass nede med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 1-5, hvorav 1 barn / 1-6, hvorav 2 barn

Toromsleilighet i ny del med 4 ord. senger

Toromsleilighet i etasje og åpen løsning som ligger i hotellets nyere del. Ett soverom med to enkeltsenger og wc i øvre etasje. Nede er det et lite kjøkken, dusj og wc, en dobbeltseng og balkong. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. TV. Balkong med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4