Ettromsleilighet

Store ettromsleiligheter med minikjøkken. Vannkoker og TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar og wc, hårføner. De fleste leilighetene har balkong med bassengutsikt, noen har markbalkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet deluxe

Ettromsleiligheter deluxe med kombinert soverom og minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Balkong eller markterrasse med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke. Disse leilighetene ligger i både den nye delen og noen i den eldre delen, de i den eldre delen er nyrenoverte.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet i etasje i ny del med 4 ord. senger

Ettromsleiligheter i etasje og åpen løsning som ligger i hotellets nyere del. En sovehems med to enkeltsenger og wc. Nede er det en dobbeltseng samt et lite kjøkken, dusj og wc. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV. Balkong med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Toromsleilighet

Hyggelige toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken. Vannkoker og TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Store leiligheter i etasje: Nede er det oppholdsrom med minikjøkken og et lite bad; oppe ett soverom og et større bad med hårføner. Vannkoker og TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Balkong oppe, uteplass nede med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm
Antall personer: 1-5, hvorav 1 barn / 1-6, hvorav 2 barn