Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 439 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Få gjester da det var siste uken det var opent
-
Info om hvilke dager det vaskes, og byttes hånklær. Ikke heng opp igjen skitne hånklær som ligger på gulvet! Frokost - her trengst det absolutt forbedringer!!!! Da det ikke var noen i baren, untatt hotellets personale/familie kunne de gjerne skru ned lyden på tv!!

Bekreftet gjest: 2019-10-14


7 av 10

+
Det var sentralt og greit hyggelige folk som jobbet der
-

Bekreftet gjest: 2019-10-14


9 av 10

+
Flott basseng, men pga skygge var det litt kaldt i bassenget.
-
Strandhåndkler hadde vært fint.

Bekreftet gjest: 2019-10-14


6 av 10

+
Skjermet for trafikk og vennlig personale.
-
Dårlig utvalg på frukosten.. Den var simpel. Bestilte 2 roms leilighet i ny del med 4 senger. Burde ha blitt varslet på forhand om at den nye delen var stengt. Var veldig dårlig senger, og 14 åringen låg i oppred sovesofa noe som vi ville unngå.

Bekreftet gjest: 2019-10-14


10 av 10

+
Beliggenhet, atmosfære, nærhet til bassenget når man har markbalkong, rent og pent bassengområde, smilende og imøtekommende personale, gjestfriheten, frokost inkludert, koselig og lunt hotellområde,- spesielt i den "eldre delen".
-
At man kan drikke medbrakt drikke ved solsengen og bassenget. Savnet også et lite område utendørs der barna kan leke og løpe fritt

Bekreftet gjest: 2019-10-07


9 av 10

+
Sentralt, god frokost og sentralt.
-
Har ikke noe forslag

Bekreftet gjest: 2019-10-07


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-07


8 av 10

+
Fint og delvis nytt hotel med sentral beliggenhet.
-
Vi bodde i den nye delen av hotellet. Renhold av rommet var dårlig og nesten fraværende. De 3 første dagene var vi uten varmtvann, vi klaget og fikk beskjed om å la vannet renne lenge så ble det varmt. Klaget igjen og da ble det fikset.

Bekreftet gjest: 2019-10-07


9 av 10

+
WI-FI fungerte perfekt. Veldig bra -kunne jobbe som om jeg var på kontoret både med mail, SuperOffice og SAP.
-
Stekt egg til frokost og slutte å beholde passet i resepsjonen helt til avreise og nøkkel til rom ble levert.

Bekreftet gjest: 2019-10-07


8 av 10

+
Stille og bra roligt, hyggelige personale.
-
Litt større lunsj-meny.

Bekreftet gjest: 2019-09-30


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

142 vurderinger
Utmerket
 
57
Veldig bra
 
51
Bra
 
24
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

08.07.2019

Innlegg av Kåre T Fredrikstad, Norge

Fornøyde gjester.

Vi er en familie på to voksne og et barn på 10 år. Har hatt et godt og trivelig opphold på hotellet. Opplevde hyggelig betjening og godt renhold. Bodde i den gamle delen i et stort og romslig rom med en veranda med utsikt til bassenget . Ikke ofte vi har hele 40 kvadratmeter å bo på. Har hatt noen fine dager. Nidri er ikke stedet for shopping, men et flott sted for badeferie med kort vei til strand og utallige gode spisesteder. Kommer gjerne igjen.

 
20.06.2019

Innlegg av saralangburne Lefkada, Hellas

Nydelig

Ble veldig overrasket. Nye delen er luksus. Flotte 2 etasjers leiligheter med alt nytt. Hyggelig betjening og god rom cleaning. Absolutt å anbefale. Hit vil vi igjen 😃 Ingenting å klage på đŸ‘đŸŒInteriør kjempe bra. To toalett og nytt alt sammen 😊

 
27.08.2018

Innlegg av guttorm66

Kan være innertier!

Lite hotell i den ene enden av byen og kort vei til sentrum. Kort vei til kaia alle utfluktene går fra. 600 meter til bystranda, som ofte fylles opp tidlig, men er helt grei. Bassenget har god lengde og varierende dybde. Det er også barnebasseng. Gode og pene fellesarealer med mange solstoler, barområde med fin lounge. Fjernsyn i baren. Besøkte ikke trimrommet. Frokostsalen ligger 1 etasje opp med utsikt til fjellene. Hotellet varierte varmmaten ved frokosten fra dag til dag. Den kan ikke sammenliknes med en norsk hotellfrokost, men det skal man heller ikke! Vi hadde en leilighet over to etasjer. Hver etasje hadde selvstendig aircondition. Den fungerte meget bra og var gratis. Leiligheten var romslig med bad og «gjestetoalett» i tillegg. Leiligheten var svært rommelig. God kjøkkenkrok med fullverdig komfyr, kjøleskap med frysedel. Greit utstyrt. Noe tilfeldig sammensatt service. Du må ha med oppvaskbørste og ostehøvel! Stuemøblene begynner å bli slitte. Fjernsynet er lite, sender mest tyske og greske kanaler. Dårlig bildekvalitet. Wifi kan egentlig ikke benyttes til å se film, men fungerer til enklere ting. Internetdekningen er veldig god. Datamaskin ved resepsjonen. Det serveres ikke middag, men har en liten barmeny. Rett over veien ligger et nytt supermarked over to etasjer. Supermarkedet gir et godt utvalg inkludert ferskvaredisk! Hotellet holdes rent og pent. God service. Hotellet passer for dem som vil ha en behagelig base for utflukter, for dem som vil ha et passe rolig hotell der man kan sitte på egen balkong eller i en fluktstol nær bassenget og for familier med større barn.

 
19.07.2018

Innlegg av IvarM787 Oslo, Norge

Fint, lite hotell i Nidri

Et lite og stille hotell i den søre delen av Nydri. Greit for familier. Ikke så veldig stor basseng eller anlegg, men dette gjør at det er ganske rolig. Trafikken kan være et tema, da en må krysse veien for butikk, restauranter, gå til stranden, alt egentlig. Det er ikke noe fortau, så en går egentlig I VEIEN. Rengjøring og oppfølging fra resepsjon var topp. Wi-fi var middels eller litt under. Ikkje så bra på rommene, så flere brukte resepsjonen til å surfe. Ved bassenget var det alltid nok senger, da mange gikk til stranden, mens eg var der. Stranden er relativt langt unna, mere enn 600 meter. Den beste stranden er nærmere 1km unna. Det er et stykke i varmen. Rommene er ganske store, og har airconditon som virker.

 
13.07.2018

Innlegg av LivHege Notodden, Norge

Flott hotell

Vi var 4 stk som var her. Leilighetene var store og gode med en liten kjøkkenkrok. Vi hadde utsikt utover mot bassenget fra 2 etg. Renholdet var kjempe bra, rent og ryddig overalt. Det eneste som var dårlig der var Wifi. Frokosten var god og varierte varmretter hver dag. Hotellet ligger veldig sentralt til i enden av hovedgaten. Kommer gjerne tilbake hit senere.