Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 331 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
6,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Beliggenhet i forhold til Supermarket, hvor vi handlet inn til både frokost og lunsj Beliggenhet i forhold til handlegate Beliggenhet i forhold til mange veldig gode spisesteder om kvelden
-
Veldig lite rom, tross oppgradering til deluxe. Samsvarte ikke med beskrivelsen på nettet. Toalett som hang og slang og ikke festet skikkelig til vegg. 4 stjerner var en stor overdrivelse.

Bekreftet gjest: 2022-08-15


9 av 10

+
Fin beliggenhet. Rent og pent. 👍.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-15


3 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-08-08


7 av 10

+
Frokosten var ikke spisbar; det burde selges uten frokost for å sette riktig forventninger
-

Bekreftet gjest: 2022-08-01


9 av 10

+
Beliggenhet, barnevennlig, fine rom, bassenget.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-01


10 av 10

+
Flotte nye lyse rom, gode senger. Veldig god frokost med variert pålegg, brød, cereals etc. Flotte bassengområder.
-

Bekreftet gjest: 2022-08-01


2 av 10

+
Store rom.
-
Sendt inn klage til Apollo. Grunnet utrolig dårlig rengjøring. Ubehagelig følelse og følte oss ikke velkommen etter vi klagde til sjefen på hotellet om diverse problemer. For eks en vondt lukt (gammel hytte/mugg/sopp) lukt på kjøkken. Vi kunne ikke bruke kjøkkenet, det var heldigvis en luke vi kunne lukke slik at kjøkkenet ble stengt av. Tett sluk, hele baderomsgulvet Ble et badebasseng. Det tok 3 dager før de gadd å gjøre noe med dette. Vi brukte derfor håndklærne våres til å tørke gulvet og dagen etter når de våte håndklærne lå på gulvet, fikk vi ikke nye.

Bekreftet gjest: 2022-06-27


8 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-05-30


6 av 10

+
Store leilgheter. Kort vei til alt
-

Bekreftet gjest: 2022-05-23


8 av 10

+
Standar på rommet i den nye delen veldig hyggelige hotell eigere.
-
FROKOSTEN

Bekreftet gjest: 2021-09-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

170 vurderinger
Utmerket
 
74
Veldig bra
 
56
Bra
 
27
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

07.08.2022

av ViestursD4

Rett sted for ferien for deg og din familien

Flott for familieferie. God familiedrevet hotell har alle fasiliteter rett rundt hjørnet (matbutikk, spisesteder, handel). Fine 2etg kvalitets rommene med basseng rett ved. Nyere del åpnet for 2 år siden og bra valg til de som er på jakt etter høgere standart og kvalitet. Leie båt eller bil kan være et alternativ, men utforske nærområde til fots er mulighet. Nærmeste fjell og strendene er i tilgjengelig avstand.

 
04.07.2022

av Ider89

Meget bra opplevelse

Fint hotell, hyggelig personale, og veldig bra beliggenhet. Hotellet ligger i starten av hovedgaten slik at man trenger Line å forholde seg til en vei. Kort gangavstand til stranda, restauranter og butikker. Det er rolig, ryddig i hotellet og passer til både par og familie.

 
08.07.2019

av Kåre T Fredrikstad, Norge

Fornøyde gjester.

Vi er en familie på to voksne og et barn på 10 år. Har hatt et godt og trivelig opphold på hotellet. Opplevde hyggelig betjening og godt renhold. Bodde i den gamle delen i et stort og romslig rom med en veranda med utsikt til bassenget . Ikke ofte vi har hele 40 kvadratmeter å bo på. Har hatt noen fine dager. Nidri er ikke stedet for shopping, men et flott sted for badeferie med kort vei til strand og utallige gode spisesteder. Kommer gjerne igjen.

 
20.06.2019

av saralangburne Lefkada, Hellas

Nydelig

Ble veldig overrasket. Nye delen er luksus. Flotte 2 etasjers leiligheter med alt nytt. Hyggelig betjening og god rom cleaning. Absolutt å anbefale. Hit vil vi igjen 😃 Ingenting å klage på 👍🏼Interiør kjempe bra. To toalett og nytt alt sammen 😊

 
27.08.2018

av guttorm66

Kan være innertier!

Lite hotell i den ene enden av byen og kort vei til sentrum. Kort vei til kaia alle utfluktene går fra. 600 meter til bystranda, som ofte fylles opp tidlig, men er helt grei. Bassenget har god lengde og varierende dybde. Det er også barnebasseng. Gode og pene fellesarealer med mange solstoler, barområde med fin lounge. Fjernsyn i baren. Besøkte ikke trimrommet. Frokostsalen ligger 1 etasje opp med utsikt til fjellene. Hotellet varierte varmmaten ved frokosten fra dag til dag. Den kan ikke sammenliknes med en norsk hotellfrokost, men det skal man heller ikke! Vi hadde en leilighet over to etasjer. Hver etasje hadde selvstendig aircondition. Den fungerte meget bra og var gratis. Leiligheten var romslig med bad og «gjestetoalett» i tillegg. Leiligheten var svært rommelig. God kjøkkenkrok med fullverdig komfyr, kjøleskap med frysedel. Greit utstyrt. Noe tilfeldig sammensatt service. Du må ha med oppvaskbørste og ostehøvel! Stuemøblene begynner å bli slitte. Fjernsynet er lite, sender mest tyske og greske kanaler. Dårlig bildekvalitet. Wifi kan egentlig ikke benyttes til å se film, men fungerer til enklere ting. Internetdekningen er veldig god. Datamaskin ved resepsjonen. Det serveres ikke middag, men har en liten barmeny. Rett over veien ligger et nytt supermarked over to etasjer. Supermarkedet gir et godt utvalg inkludert ferskvaredisk! Hotellet holdes rent og pent. God service. Hotellet passer for dem som vil ha en behagelig base for utflukter, for dem som vil ha et passe rolig hotell der man kan sitte på egen balkong eller i en fluktstol nær bassenget og for familier med større barn.