Dobbeltrom

Pene dobbeltrom beliggende i hoved- eller sidebygningen. TV og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom, beliggende i hoved- eller sidebygningen. TV og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåpe og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1

Familierom

Familieromme består av to dobbeltrom og ett bad og ligger i sidebygningen. TV og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuiter

Fine juniorsuiter, beliggende i hoved- eller sidebygningen; de fleste med skyvedør mellom sove- og oppholdsrommet, andre med åpen planløsning. TV, vannkoker og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Hydromassasje dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Theartemis Palace, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3

Superiorrom

Fine superiorrom, beliggende i hoved- eller sidebygningen. TV. Vannkoker og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Superiorrom med jacuzzi

Fine superiorrom, beliggende i hoved- eller sidebygningen. TV. Vannkoker og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2