Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med utsikt mot bassenget. Rommene ligger i hoved- og sidebygningen. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom med balkong. Rommene ligger i hovedbygningen og i sidebygningen. En seng. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong og utsikt mot bassenget. Rommene ligger i hovedbygningen og består av to deler og et bad. Det er åpent mellom de to delene. En dobbeltseng og en enkeltseng. Mulig med ekstraseng i to sovesofaer. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong, noen med begrenset havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. En stuedel som deles fra soverommet med en skyvedør, i noen er det åpent mellom rommene. Juniorsuitene ligger både i hovedbygningen og sidebygningen. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Theartemis Palace, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Superiorrom

Superiorrom med balkong, noen med bassengutsikt. Rommene ligger i hovedbygningen eller sidebygningen. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Vannkoker samt kaffe og te. Kjøleskap. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 2-3