Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 124 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Beliggenhet
-
Hotellet bar preg av at det var gammelt. Rommet var slitt. Dør gikk ikke alltid i lås.

Bekreftet gjest: 2024-05-16


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-11


9 av 10

+
Renhold, stort sett hyggelige og profesjonelle ansatte. Frokosten var meget bra
-

Bekreftet gjest: 2024-04-13


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-07


8 av 10

+
Rommene og frokosten
-
Levering av hotellets håndklær,ingen opplyste at vi måtte gå over gata .

Bekreftet gjest: 2023-09-17


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-09


9 av 10

+
Flotte rom, rent samt nydelig mat. nydelige senger med god madrass og puter.
-
Bassenget kunne vært oppvarmet. Spaet ligger for bortgjemt og de snakker veldig dårlig engelsk. Bookingen virker ineffektiv og det tok over et døgn før jeg fikk bekreftet time for fotpleie. Løper rundt med blyant og papir og må ringe rundt ved det minste avvik eller usikkerhet. Opplevde det samme ifjor i oktober. Men - de er dyktige i faget.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


10 av 10

+
God og hyggelig betjening.God service og bra mat
-

Bekreftet gjest: 2023-09-08


10 av 10

+
Beliggenhet. Veldig hyggelig personale. God mat. Stort basseng, og mange solsenger.
-
-

Bekreftet gjest: 2023-08-27


4 av 10

+
Moderne stil og fine bad
-
Vi reiste to i følge, bestilte to separate rom. Betalte det samme. Den ene fikk et lite rom med ubrukbar, liten balkong rett ut mot støyende gate, den andre et dobbelt så stort rom og litt større balkong mot gate. Fikk byttet det lille romnet,men det var så trang balkong at den ikke kunne brukes pga innestengt varme. Dette kan ikke kalles balkong. Vi ba om 2 el 3 etg men fikk i 1 etg. Personalet påsto at alle rom var like store, selv om badet på det ene rommet var nedten like stort som rommet til den andre. Slikt blir det dårlig stemning av. En a oss kjøpte luksushotell med havutsikt ei natt fir å bøte på det triste rommet.

Bekreftet gjest: 2023-08-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

922 vurderinger
Utmerket
 
460
Veldig bra
 
330
Bra
 
100
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

07.07.2023

av Cruiser281120

Mjög gott hótel á góðum stað nálægt ströndinni. Starfsfólkið sérstaklega þægilegt og glaðlegt. Herbergið er gott með góð

Hreinlegt og notalegt hótel. Starfsfólkið þægilegt og hjálpsamt. Vill allt fyrir mann gera. Best er að vera með allt innifalið annars bætist við reikningur 😜 við getum hugsað okkur að koma aftur hingað fljótlega. Getum mælt með þessu hóteli.

 
09.08.2022

av 710gryr Harstad, Norge

God mat,god service.

Flott og renslig på hotellet. Hyggelige folk som jobber der,både i resepsjonen og på restauranten/matsalen.. Maten var variert og veldig god. Vi syns det var rolig område rundt hotellet. Var heilt greit treningsrom der. Vi tok oss en time på spart også.

 
11.08.2019

av Embla233 Molde, Norge

Meget gode fasiliteter men treg service

Vi fikk et moderne og nyoppusset rom med utsikt mot havet. Alt var rent og i god stand og det daglige renholdet var plettfritt. Fellesarealene var også meget velholdte og rene. Vi hadde all inclusive og spiste alle måltider på hotellet. Utvalget av mat var topp til alle måltid. På minussiden kommer at vi ikke fikk tappe drikke selv, hverken vann, kaffe,øl, brus eller vin og måtte bestille av de ansatte. Disse var lite oppmerksomme og når vi etterhvert fikk bestilt drikke til maten, kunne det gå lang tid før vi fikk dette. En lunsj satt vi uten drikke hele måltidet. Også i poolbaren var det veldig tregt å få drikke. Det var vanskelig å komme i kontakt med de ansatte for å få bestille, og vi ventet flere ganger i 10-15 minutter på å få bestilt. Det var også meget begrenset utvalg av coctails all inclusive og fire av de fem tilgjengelige drinkene smakte nesten det samme. Klassikere som Mojito, Strawberry daiquiri og Sex on the beachovar ikke inkludert og det måtte vi kjøpe. Det skal sies at de ansatte var høflige og blide når man omsider fikk kontakt med dem. Beliggenheten var bra med kort avstand til stranden og det var bra, for hvis man skulle få solseng på hotellet måtte man stå opp kl. 0600 for å sikre seg disse. Det var underholdning i baren hver kveld og dette var av varierende kvalitet. Den greske aftens underholdning gikk for det meste ut på at artistene hentet inn delvis motvillige gjester for å lære gresk dans, men to kvelder med variert musikk var bra. Til slutt vil jeg oppfordre hotellet til å håndheve reglene om at menn skal ha lange bukser til middag. Til alle middagene var det ikke mer enn 10-20 % av mennene som hadde dette. Mange kom rett fra stranden i t-skjorte og shorts og det la en demper på den ellers gode middagsopplevelsen å se svette og hårete manneben overalt. Vi kan gjerne komme tilbake til hotellet på grunn av maten og den gode standarden, men vil da ikke betale for all inclusive, heller gå ut for å drikke andre steder elller velge et hotell hvor man selv kan foryne seg med drikke.

 
20.07.2019

av tora884 Kristiansand, Norge

Nyoppusset og bra hotell

Vi bodde i nyoppusset rom med balkong ut mot bassenget i fjerde etasje. Fløyen var smakfullt og delikat pusset opp og utsikten mot bassengområdet var veldig bra. Spesielt på kvelden med stjernehimmel i bassenget. Rommet ble stelt og håndklær byttet hver dag, men såpe etc ble ikke etterfylt hele uken. Heller ikke brukte glass og kopper ble erstattet av rene hele uken, og det er rett og slett for dårlig. Vi benyttet bare frokosten og den var helt ok, men dårlig at en må betale for å få appelsinjuice. Ellers manglet ikke noe. Personal på hele hotellet var svært hyggelige og smilende. Bor gjerne her igjen

 
07.07.2019

av Explorer800169

Fantastisk!

Fot tredje året på rad hadde vi 2 flotte uker med all inklusiv. Skinnende rent, nydelig mat, flott service og det hyggeligste personell man kan tenke seg. Lett vei til strand og gamlebyen, rolig og tilbaketrukkent, rett og slett den perfekte ferie for oss! Vi kommer tilbake! Kai og Ann-Charlotte