Restauranter på Kreta

Restauranter på Kreta – våre beste tips

Det er et enormt restauranttilbud på Kreta. Vi hjelper deg til å finne frem ved å tipse deg om noen av våre favoritter, fra koselige tavernaer til bra sushi og herlige iskrembarer. Forgyll ferien din med god mat på restauranter som har det lille ekstra. Det være seg en vakker utsikt, en helt spesiell atmosfære eller kanskje har den noe på menyen som vi synes du absolutt burde prøve.

Bestill reise til Kreta >>

Les flere reisetips til Kreta

Sonio Beach Restaurant i Platanias

Gode restauranter i Platanias

Olive Tree er en koselig restaurant med en spesiell atmosfære, god mat og hyggelig personal. Restauranten ligger ved havet og her kan du spise både frokost og middag.

En annen restaurant du absolutt bør besøke i Platanias er Sonio Beach, som ligger på stranda. Et besøk her er som å befinne seg i Mamma Mia-filmen, med sjarmerende innredning og vellaget mat. Restauranten har mange repeaters – så vel turister som lokale. 

Taverna på Kreta Taverna på Kreta

Spis godt i Chania

I den hyggelige havna i Chania finner du Zepos og Lithos. Zepos er havnas eldste fiskerestaurant som nå for tiden tilbyr en mer variert meny i stil med Lithos. Nyt greske delikatesser med solnedgangen som bakteppe! Adresse: Akti Kountourioti, Gamle havnen, Chania

Har du lyst på iskrem, så legg turen til Dimitriou Street i Chania by og besøk de fristende iskrembarene. Har du litt flaks kan det hende du finner spennende smaker som mint og whisky! Ta en titt inn og se hvordan de store iskremtårnene blir laget og pyntes med noen av alle de lekkerheter som tilbys. Nam nam!

Fra Gouves Fra Gouves

Autentisk og hjemmelaget i Hersonissos

Vil du spise middag i pittoreske omgivelser kan vi anbefale Sofas Taverna i gamle Hersonissos. Rett ved torget, blant av brosteinsgater og hvitkalkede hus, ligger denne hyggelige restauranten der du tilbys lokale spesialiteter.

Taverna Dimitris & Sakis er en enkel og populær taverna som ligger nært hovedveien i Agii Apostoli. Her lages god mat med mye kjærlighet. Prøv noen av deres spesialiteter som Pita tou Papou – en kryddersterk kjøttgryte på pitabrød toppet med litt yoghurt. Her er det også en lekeplass. 

Agia Marina tilbyr koselige restaurant Lottos et bredt utvalg av lekre retter. Pass på å teste den gode svinefiléten!  


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips til Kreta, Les mer og bestill ferien din til Kreta eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Kreta

Her finner du våre beste reisetips om hva du kan oppleve på Kreta og hvor du finner de fineste strendene og koseligste restaurantene.

Se alle reisetips til Kreta

Kreta

  • Den største av de greske øyene
  • Naturopplevelser og fantastiske strender
  • Sommeren varer fra april til november

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.