Drømmeferie med familien på Kreta

Har dere lyst til å ta et avbrekk fra hotellbassenget og stranda er det mer enn nok av annet å finne på for store og små på Kreta. Her er det flere store badeland og fornøyelsesparker hvor dere kan tilbringe fartsfylte dager. Kretas akvarium og naturhistoriske museum er også populære attraksjoner for familier.

Badelandet på Star Beach, Kreta Badelandet på Star Beach på Kreta er delt opp i flere områder med basseng, piratskip og vannsklier for barn i alle aldre.

Badeland på Kreta

Badelandet Acqua Plus, som ligger cirka 5 kilometer utenfor Hersonissos, har massevis av morsomme attraksjoner – eller hva sier du til vannsklien Kamikaze, det svarte hullet eller høyhastighetsbanen! For deg som foretrekker å ta det litt roligere kan nok Lazy River passe godt.

Det store badelandet Water City ligger også cirka 5 kilometer fra Hersonissos. I en stor frodig park ligger det ene bassenget etter det andre med vannsklier og annet moro. Her er det både en Lazy River og en Crazy River og både barn og voksne er garantert en morsom og klissvåt dag! Inne på området er det noen butikker, en restaurant og en kafé.

Mellom Hersonissos og Stalis ligger badelandet Star Beach. Her kan både store og små more seg med f. eks. bungee jump og ridning eller bare koble av på de fine sandstrendene.

Det artige badelandet Limnoupolis ligger i Varipetro, cirka 9 kilometer fra Chania. Her kan hele familien more seg i flere vannsklier og bassenger. For deg som vil ta det litt roligere passer Lazy River bra, men liker du futt og fart er det Crazy River som gjelder! Både barn og voksne får garantert en festlig og klissvåt dag. Inne på området er det restauranter og kaféer.

Badeland på Kreta Glade barn= glade foreldre! Mange av våre hotell på Kreta tilbyr både badeland og herlige basseng.

Fornøyelsesparker på Kreta

Golden Fun Park i Agii Apostoli byr på en dag fullspekket med fart og moro. Her er det bowling, biljard, 18-hulls minigolfbane og lekeslott for de mindre barna. Parken har dessuten lekeplasser både ute og inne. Når dere blir sultne kan dere ta en matbit i en av parkens snackbarer. Golden Fun Park ligger i gangavstand fra Agii Apostoli og 4 kilometer vest for Chania by langs hovedveien.

Utenfor Chania, på en høyde med utsikt over Soudabukta, ligger Megaplace Entertainment Park. Her kan hele familien hygge seg med en mengde morsomme aktiviteter – bowling, hoppeslott, lekeplass og kino er bare noe av det du kan foreta deg her. Når dere ikke orker mer er det bare å slå seg ned på en av serveringsstedene – som skapt for å tilbringe hele dagen!

Kretas akvarium og naturhistoriske museum

Beliggende 15 kilometer øst for Heraklion ligger det fine Cretaquarium. Akvariet er vel verdt et besøk, spesielt om du reiser med barn. I spennende og vakre omgivelser kan vi se de fiskene som lever i havet, til og med hai og skilpadder. Du kan få omvisning på engelsk hvis du bestiller i forkant. Åpent 9.00–21.00 hver dag fra 1. mai til 15. oktober.

Det naturhistoriske museet i Heraklion ligger på gata Sofokli Venizelou ved havna. Her kan du lære deg alt om Kretas flora og fauna. De har også en barneavdeling med morsomme aktiviteter. Det mange, både store og små, synes er mest spennende er jordskjelvsplattformen, der kan du oppleve jordskjelv og lære deg hvordan du går i dekning. Åpent hverdager fra 8.30 til 15.00 samt lørdager fra 10.00 til 16.00.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips til Kreta, Les mer og bestill ferien din til Kreta eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips til Kreta

Her finner du våre beste reisetips om hva du kan oppleve på Kreta og hvor du finner de fineste strendene og koseligste restaurantene.

Se alle reisetips til Kreta

Kreta

  • Den største av de greske øyene
  • Naturopplevelser og fantastiske strender
  • Sommeren varer fra april til november

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.