Nereides Crete

Nereides Crete er et koselig hotell i Kolymbari på Kreta! Hotellet ligger fint med kort vei både til badestrand og sentrum i dette lille tettstedet. Ypperlig utgangspunkt for deg som vil leie bil å oppleve mer av det Kreta på egen hånd. På hotellet kan du nyte ferielivet ved bassenget eller ta en drink og noe godt i snackbaren.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servicen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nereides Crete ligger utmerket til i nærheten av stranda og sentrum i Kolymbari. Her er det et pent lite bassengområde et basseng med en grunnere del for barn (delt av med stolper), samt solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Stranda ligger en kort spasertur fra hotellet, det er ikke solsenger eller parasoller på stranda så husk håndkle.

Hotellet har en à la carte-restaurant som serverer lunsj og middag. Snackbar som serverer småretter og drikke samt snacks på dagtid.

Wifi inkludert på hele hotellet. Rett nedenfor hotellet, ved hovedveien ligger et supermarked, en bussholdeplass samt en minibank. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kolymbari

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranda og byr på en komfortabel ferie. Her har du All Inclusive og hotellets spa har et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. Hotellet har dessuten mange gode sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpemuligheter i området rundt hotellet.

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels ligger ved den tre kilometer lange stranda i Kolymbari på Kreta. Dette vakre hotellet kombinerer en utmerket beliggenhet med elegante værelser og en komfortabel All Inclusive-ferie. Fra bassenget er det en herlig utsikt over havet og stranda.

Avra Imperial & Residence Collection

Avra Imperial & Residence Collection er et lekkert hotell ved stranda i pittoreske Kolymbari på Kreta. Et stort bassengområde, den vakre stranda, mange restauranter og et luksuriøst spa er bare noe av det hotellet frister med for at du skal ha en komfortabel ferie. Bestill et rom med eget basseng, eller et rom med havutsikt for å nyte utsikten fra rommet.