Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Noen balkonger med bassengutsikt. Rommene varierer i størrelser. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med bassengadkomst

Dobbeltrom med uteplass og direkte utgang til fellesbassenget. På terrassen er det to solsenger, bord samt stoler. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med delt basseng

Dobbeltrom med markterrasse og utgang til delt basseng. På terrassen er det to solsenger, bord og stoler samt stige ned i bassenget. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa og i feltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong eller terrasse. Soveromsdel med en dobbeltseng og en stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa og feltseng. Det er skyvedør mellom de to delene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite med utgangs til basseng

Juniorsuite med uteplass, begrenset havutsikt og direkte utgang til det store fellesbassenget. På terrassen er det to solsenger samt bord og stoler. En dobbeltseng . Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-3