Dobbeltrom

Pene dobbeltrom i ulike størrelser. TV. Minibar. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Noen balkonger med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med delt basseng

Fine dobbeltrom med utgang til delt basseng. Minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. TV. Badekåper og tøfler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Markterrasse med utgang til delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med utgang til basseng

Pene dobbeltrom med utgang til basseng. Minibar. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Uteplass med utgang til bassenget og bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom med en sovedel med dobbeltseng og en oppholdsromdel med sofaer. Det er skyvedør mellom de to delene. TV og minibar. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite med utgang til basseng

Hyggelige juniorsuiter med dobbeltseng og mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Uteplass med begrenset havutsikt og utgang til bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-3