Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Pene dobbeltrom i ulike størrelser med TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Minibar. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Noen balkonger har bassengutsikt. Andre rom har uteplass med utgang til bassenget og bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med delt basseng

Fine dobbeltrom med TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Markterrasse med utgang til delt basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom

Familierom med en sovedel med dobbeltseng og en oppholdsromdel med sofaer. Det er skyvedør mellom de to delene. TV og minibar. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Hyggelige juniorsuiter med dobbeltseng og sovesofa for ekstraoppredning. TV og minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Uteplass med havutsikt og utgang til bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-3