Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Noen balkonger med bassengutsikt. Rommene varierer i størrelser. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom med delt basseng

Dobbeltrom med markterrasse og utgang til delt basseng. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa og i feltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med utgang til basseng

Dobbeltrom med uteplass og direkte utgang til bassenget. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom med balkong eller terrasse. Soveromsdel med en dobbeltseng og en stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa og feltseng. Det er skyvedør mellom de to delene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite med utgang til basseng

Juniorsuite med uteplass, begrenset havutsikt og direkte utgang til bassenger. En dobbeltseng . Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Espresso kaffemaskin, kapsler mot avgift. TV. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 41 kvm
Antall personer: 2-3