Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 631 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-25


9 av 10

+
Fantastisk service i alle ledd, fra Manageren/resepsjonen/restaurantene/barene/rengjøring og Apollo sine treningsverter
-
Litt lite oppmerkede løpe ruter og sykkel turer. I bildeserien fra bookingen ble vist til fine løpemuligheter i terreng/fjell, dette var fraværende!

Bekreftet gjest: 2024-05-19


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-18


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-05-11


10 av 10

+
God plass, god mat etc
-

Bekreftet gjest: 2024-05-05


9 av 10

+
Maten og rengjøring og personalet
-
Trening kunne vært bedre.

Bekreftet gjest: 2024-05-05


8 av 10

+
service
-
Tv fungerte ikke

Bekreftet gjest: 2024-05-05


7 av 10

+
Maten var nydelig .
-
Det var store treningsgrupper fra Sverige som dominerte hotellet med høy musikk til trening flere ganger daglig . Kanskje det ikke skulle vært andre gjester samtidig .

Bekreftet gjest: 2024-05-04


9 av 10

+
Fantastisk hyggelig og imøtekommende personale i alle ledd. Veldig god og variert mat, med både lokale og internasjonale valgmuligheter. Det er rent og velholdt i fellesarealer og på rom. Vi var ikke med på treningstilbudene (derfor en 5’er på den siden det ikke gikk å svare vet ikke, eller ikke relevant)men fikk inntrykk av at de som deltok var fornøyde. Dette hotellet kan trygt anbefales til både gamle og unge!
-
Det er litt vondt å gå ut i sjøen fra stranden pga rullestein og store dønninger. Kan det være mulig å lage en rampe med rekkverk som går ett stykke ut i vannet? Da blir det i tillegg enkelt for de som har en funksjonshemming å ta seg et bad også. Det var litt unødvendig at den ene treningstimen tok en joggetur mellom solsengene ved bassengområdet, ikke så koselig for oss som bare var der for å slappe av.

Bekreftet gjest: 2024-05-04


7 av 10

+
Romslig område, nærhet til standa, fin restaurant med både inne og ute plasser.
-
Akustikken i restauranten vår dårlig - ble veldig støyete

Bekreftet gjest: 2024-04-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

1053 vurderinger
Utmerket
 
652
Veldig bra
 
257
Bra
 
95
Mindre bra
 
30
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

05.08.2023

av berikno Stavanger, Norge

Hotell for både rolige dager og aktive dager

Hotellet ligger litt utenfor allfarvei, men et flott sted om en vil ha en rolig ferie, eller en aktiv ferie med treningsmuligheter. Nedenfor hotellet er det en steinete strand (vi endte opp med å kjøpe oss et par badesko) med alltid ledige gratis solsenger og parasoller. Det var mer aktivitet og folk ved hoved bassenget, men det var alltid ledige solsenger. På tavernaen Sea Line serveres varme og kalde snacks, søtsaker, iskrem og kaffe, så hadde vi i tillegg en bar på basseng broen med alltid vennlig service. Maten i hovedrestauranten var velsmakende, mye å velge mellom tradisjonelle og lokale greske retter. Rommet vårt hadde tilgang til separat basseng, hvor vi hadde muligheter til å trekke oss litt tilbake. Du kan tilbringe kvelden på terrassen ved baren, under oppholdet var det levende musikk flere ganger i uka. Et veldig hyggelig personale, fra vaske personell som ropte «kalimera!» med et smil fra morgenen, gjennom resepsjonspersonalet, restauranter, barer osv. Rommet ble rengjort hver dag, og var greit utstyrt. Jeg vet ikke hvorfor noen skrev at de måtte betale ekstra for wifi og safe, vi hadde alt i prisen. Vi benyttet Apollo sine Strava turer i området for power-walk om morgenen og kan anbefales. Går gjennom flotte olivenlunder og blant lokal bebyggelse. Anbefaler også å leie el-sykler via hotellets tjenester. Ta turen via gamleveien retning mot Kissamos og kos dere på småveier oppe i fjellskråningen rundt Kera og Rokka. Legg turen også innom den flotte lille byen Rodopos. (Ruter ligger også på sykkel utleien sine sider) Hotellet og området rundt kan anbefales.

 
02.07.2023

av Ken B

Fin sommerferie

Var med familie i to uker, vært mange ganger i Chania området men første gang her og all inclusive. Det var en fin opplevelse, det er litt øde i forhold til feks Platanias, men det passet oss fint. Vi var bare ute etter å slappe av. De har treningstilbud hver dag feks yoga, SUP, styrketrening samt har tennisbane. Var positivt overasket over all inclusive maten. Det var variert og stor bufe. Vil anbefale hotellet

 
29.08.2018

av Synne H

Flott hotell

Jeg og moren min bodde på dette hotellet sent i juni, 2018. Vi har tidligere bodd på dette hotellet for noen år tilbake, og bestemte oss for å besøke det igjen. Hotellet er utrolig flott i seg selv, men de ansatte er de som gjør hele opplevelsen til den beste. Vi møtte bare på hyggelige og svært serviceinnstilte ansatte under hele oppholdet som virkelig jobbet hardt for at alle skulle være fornøyde. Vi hadde all-inclusive, og maten var veldig bra. Vi var ikke sultne en eneste gang! Det var god variasjon, men for oss holdt det med én uke med all-inclusive. Jeg likte veldig godt snack-baren ved stranden, den var perfekt dersom man fikk lyst på noe digg mens man solte seg. Rommet vårt var fint og rent, men noe nedslitt siden sist vi bodde på dette hotellet. Det var veldig rolig her, til tross for at det er mye barnefamilier. Man kan virkelig slappe av uten å bli forstyrret.

 
03.06.2018

av 267kristinn Harstad, Norge

Fint opphold

Rent og fint, ingenting skilte seg spesielt ut. Fine uteområder. Hadde all inclusive, viste kort den første kvelden ellers ble vi bare spurt om rom nr, eller så husket de. Servitørene i restauranten var alltid veldig opptatt og vanskelig å få kontakt med, når de først kom til bordet var det ofte bare 1 person som rakk å bestille drikke før servitøren snudde på hælen og var borte. Dette resulterte i mange turer til bordet når det hadde holdt med 1. Dette var gjennomgående hele uka. Alt i alt en fin ferie.

 
02.10.2017

av mdhau Bergen, Norge

Ikke 5stjerner

Dette er ikke 5stjerners hotell. Det er et veldig tungvint system med all inclusive der man må ha kort med seg til en hver tid i stede for bånd! Lunch restauranten ved bassenget måtte bookes på forhånd noe som også gjord d tungvint. Stranden er rullesteiner. For å dra til platanias tar det 10 Minutter i taxi! Servicen i restauranten var veldig bra, og rommene rene og fine!