Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 637 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Alt
-
Ingen ting

Bekreftet gjest: 2021-10-09


7 av 10

+
Hyggelig og imøtekommende personale (i restauranten, baren, rengjøring, resepsjonen...) God størrelse på rom, men kjedelig utsikt (virker som svært få har utsikt mot havet, jeg hadde utiskt mot utegym) God og variert mat til å være all inclusive Gode gym-fasiliteter, ute og inne God massasje på spa
-
Under corona må du booke tid i innendørs gym, og dette var alltid fullbooket. Kun grytidlig om morgenen (5 og 6) samt sent ettermiddag/kveld som var ledig Ganske lytt, lett å våkne av f.eks. gråtende barn eller støy Det ligger vedlig "øde" til, lite å gjøre hvis det f.eks. regner

Bekreftet gjest: 2021-09-11


10 av 10

+
For oss. Passe stort. Fantastiske verter. Alle inkludert.
-
Ingen ting. Vi har vært der før. 2019. Har bestilt allerede for sommer 2022. Stor stjerne for våres del.

Bekreftet gjest: 2021-09-04


8 av 10

+
Moderat størrelse. Basseng.
-
Det var rimelig bra med solsenger ved basseng og strand, noen flere hadde vært enda bedre. I korona tider burde betjeningen vært flinkere å passe på at gjester bruker påkrevd verneutstyr (maske, hansker)

Bekreftet gjest: 2021-08-01


9 av 10

+
Romslig og flott. Ikke stress og trengsel. Veldig god mat og hyggelige folk.
-
Begynner å bli litt slitte rom. Et dypere basseng hadde vært flott.

Bekreftet gjest: 2021-07-31


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-12


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
Veldig bra trimrom/gym både inne og utendørs. Flott og stort bassengområde. Kort vei til havbad. Vi hadde rom med bra beliggenhet og privat basseng, men badet tok for stor plass av rommets kvm. Fantastisk trykk på vannet i dusjen.
-
Maten var mye dårligere enn forventet. Mye seigt kjøtt og lite tilbud av gresk mat i buffeene. Frokosten var bra. Lunsj og middag langt under forventet. Var på Mythos Beach resort på Rhodos i fjor, og maten og utvalget der var i en helt annen klasse.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


8 av 10

+
Träningsinstruktörerna och deras pass. Maten
-
Ta bort alla engångsartiklar som plastglas, bestick och tallrikar

Bekreftet gjest: 2019-09-28


9 av 10

+
Fin service på alle måter.
-
En del leiligheter får mye støy fra byggventilasjon /vifter ved kjøkkenbygget. Vi spurte om å få bytte leilighet. Og det gikk helt greit. I samme rekke, men litt lengere bort fra vifter. Dette burde komme frem i annonsen. Eller gitt redusert pris for en uke.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

842 vurderinger
Utmerket
 
494
Veldig bra
 
230
Bra
 
81
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
14

Fem siste vurderinger

29.08.2018

av Synne H

Flott hotell

Jeg og moren min bodde på dette hotellet sent i juni, 2018. Vi har tidligere bodd på dette hotellet for noen år tilbake, og bestemte oss for å besøke det igjen. Hotellet er utrolig flott i seg selv, men de ansatte er de som gjør hele opplevelsen til den beste. Vi møtte bare på hyggelige og svært serviceinnstilte ansatte under hele oppholdet som virkelig jobbet hardt for at alle skulle være fornøyde. Vi hadde all-inclusive, og maten var veldig bra. Vi var ikke sultne en eneste gang! Det var god variasjon, men for oss holdt det med én uke med all-inclusive. Jeg likte veldig godt snack-baren ved stranden, den var perfekt dersom man fikk lyst på noe digg mens man solte seg. Rommet vårt var fint og rent, men noe nedslitt siden sist vi bodde på dette hotellet. Det var veldig rolig her, til tross for at det er mye barnefamilier. Man kan virkelig slappe av uten å bli forstyrret.

 
03.06.2018

av 267kristinn Mo i Rana, Norge

Fint opphold

Rent og fint, ingenting skilte seg spesielt ut. Fine uteområder. Hadde all inclusive, viste kort den første kvelden ellers ble vi bare spurt om rom nr, eller så husket de. Servitørene i restauranten var alltid veldig opptatt og vanskelig å få kontakt med, når de først kom til bordet var det ofte bare 1 person som rakk å bestille drikke før servitøren snudde på hælen og var borte. Dette resulterte i mange turer til bordet når det hadde holdt med 1. Dette var gjennomgående hele uka. Alt i alt en fin ferie.

 
02.10.2017

av mdhau Bergen, Norge

Ikke 5stjerner

Dette er ikke 5stjerners hotell. Det er et veldig tungvint system med all inclusive der man må ha kort med seg til en hver tid i stede for bånd! Lunch restauranten ved bassenget måtte bookes på forhånd noe som også gjord d tungvint. Stranden er rullesteiner. For å dra til platanias tar det 10 Minutter i taxi! Servicen i restauranten var veldig bra, og rommene rene og fine!

 
06.08.2017

av Oeyvind79 Strømmen, Norge

Kjempefint hotell og utrolig serviceinnstilt personal

Anbefales på det varmeste! Hotellet ligger i en landsby så det skjer ikke så mye rett utenfor hotellet. Er du ute etter sol og varme og samtidig koble helt av, er dette perfekt! Vi var så heldige og fikk oppgradert rommet til en junior suite og beliggenheten på denne var nok én av de beste. Rett ut på balkongen kunne vi trille våre egne solsenger ut på plenen og da lå vi ca 5 meter unna bassenget. Perfekt og nesten litt privat. Maten er variert og god så all inclusive fungerer bra!

 
03.08.2017

av LineH79 Norge

Godt hotell i rolige omgivelser

Vi bodde en uke på Cavo Spada i juli. Hotellet presenteres som femstjerners i katalogen til Apollo, men det er helt klart mer et firestjerners. Hotellet er veldrevet, og ligger fint til i rolige omgivelser. Vil man inn til Kolymbari bruker man en stund på å gå, men taxi kan også bestilles. Dette anbefales, da det er et par gode restauranter der, og en koselig liten gåpromenade ved sjøen. Men over til Cavo Spada. Hotellet har et nydelig og stort basseng. Det var en del barn på hotellet, men allikevel ble det ikke sånn som på de store barnehotellene om sommeren, med fullt volum hele tiden. Det er grøntområder ned mot stranda, som binder basseng og strand fint sammen. Godt med solsenger, og store madrasser er det mulig å få tak i. Rullestein på strand, litt brådypt og til dels mye bølger, så ikke så barnevennlig sånn sett. Rommene var av god størrelse, funksjonelle, med flott bad og stor balkong. Vi hadde utsikt til dels mot hav, og bølgende åser. Hotellet er rent og pent, og har dyktige ansatte i alle ledd. Det er veldig gode treningsfasiliteter, og vi prøvde både treningsstudioet, og et par av løypene som er merket oppe i åsen. Kunne kanskje vært et par tredemøller til, ellers er studioet veldig godt utstyrt. Fellestimer er også mulig, men det blir kanskje i varmeste laget ute. Jeg var inne og tittet på Spaet, men savnet litt mere info herifra. Vi bodde på Sheraton på Rhodos i fjor, og der var de aktive rundt bassengene på dagtid, fortalte om tilbud, og lokket folk inn. Når jeg tittet inn her, sto fire stykker og så tildels sure ut. Ble ikke noe Spa denne gangen. Når det gjelder måltid er det buffet som gjelder, også til middag. Man kan prøve den italienske restauranten en gang i løpet av ei uke, og strandrestauranten to ganger. Vil man kan man betale en del ekstra, og få utvidet all inclusive. Vi valgte heller å legge de pengene i å prøve restauranter i Chania og Kolymbari, og det angret vi ikke et sekund på. Det var god kvalitet på maten både til frokost, lunsj og middag, med mange valgmuligheter, men man fikk hele tiden følelsen av å sitte i en spisesal. Litt utdatert møblement og ikke spesielt koselig. Til frokosten var nypresset juice veldig populært, ofte med lang kø, og jeg syntes derfor det var dumt at annen juice måtte hentes samme sted. Ellers var flyten fin, og man fikk raskt tildelt et bord. Den italienske restauranten lå flott til, med fin utsikt. God mat, men ingenting som utmerket seg. Det samme gjaldt strandrestauranten, helt grei mat, og godt å sette seg i nærheten av stranda noen av dagene. Baren ved bassenget kan man hente seg drikke i, og strandrestauranten serverer snacks/småretter utenom måltidene. De på baren er også rundt på strand/basseng og tar opp bestilling på drikke, og man får da servering ved solsenga. Diverse underholdning ved hotellets bar enkelte kvelder. Alt i alt et fint hotell, hvor man har mulighet til å slappe av og kose seg. Prismessig sett er det ingenting å si på, man får mye for pengene.