Deluxerom

Deluxerom med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Putemeny. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap med en flaske vann per dag inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin - kapsler inkludert. Ved ankomst er det en flaske kretisk vin og brus på rommet. TV. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • En parasoll og to solsenger reservert til dere på stranda.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2

Deluxesuite

Deluxesuite med balkong eller terrasse, noen med havutsikt og noen med begrenset havutsikt. Suitene har åpen planløsning til badet. En dobbeltseng. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Putemeny. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap med en flaske vann per dag inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin - kapsler inkludert. Ved ankomst er det en flaske kretisk vin og brus på rommet. TV. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • En parasoll og to solsenger reservert til dere på stranda.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 2

Deluxesuite med delt basseng

Deluxesuite med delt basseng på uteplassen. Suitene har åpen planløsning til badet. En dobbeltseng. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Putemeny. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Kjøleskap med en flaske vann per dag inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin - kapsler inkludert. Ved ankomst er det en flaske kretisk vin og brus på rommet. TV. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • En parasoll og to solsenger reservert til dere på stranda.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2