Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 52 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Beliggenhet, personalet, renhold
-
Rommet vi fikk var ikke som bestilt, fikk byttet dagen etter. Apollos navn på rommene tilsvarer ikke hotellets. Dette skaper full forvirring.

Bekreftet gjest: 2023-09-29


6 av 10

+
-
Vi fikk feil rom...bestilte delux rom ..fikk et dobbeltrom på 19 kvm inkl balkong....det tok 4 dager før vi fikk flyttet til et delux rom...opp imot dere løy hotellet...til oss innrømmet de etter 3 dager at vi hadde fått et dobbeltrom.... ikke noen god opplevelse å ta med seg hjem

Bekreftet gjest: 2023-08-04


7 av 10

+
Beliggenhet og standard. Solsenger reservert på stranden- unngikk å stresse/jakte plass.
-
Vi hadde oppgradert og bestilt et Deluxrom på inntil 33m2, og fikk et vanlig dobbeltrom på 19m2. Fikk bytta rom når vi hadde to dager igjen. Tommel ned til hotellet og Apollo på dette punktet.

Bekreftet gjest: 2023-08-04


10 av 10

+
Veldig flott all inclusive hotell som klarer å unngå storkjøkken-følelsen da spiseplassen er delt inn i mange soner du kan sitte i. Som å spise på forskjellige restauranter til hvert måltid. Veldig hyggelige ansatte som gjorde alt de kunne for at vi skulle få et godt opphold
-
Har ingen ting å utsette på det, men tenåringen vår kunne ønsket seg et bedre trimrom med vekter

Bekreftet gjest: 2023-07-21


10 av 10

+
Service og personellet
-

Bekreftet gjest: 2023-07-14


9 av 10

+
Basseng, fine rom, reint
-
Lite for barn, kun en liten sliten lekeplass med dårlig reinhold på toalettet, for mye moskitos og fluer på rommet

Bekreftet gjest: 2023-07-07


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-02


7 av 10

+
Fin Strand og fint område på hotellet
-
Rommet var lite da det sto at det skulle være ca 33 kvm og det var under 25 kvm

Bekreftet gjest: 2023-05-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

896 vurderinger
Utmerket
 
572
Veldig bra
 
207
Bra
 
76
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

16.08.2023

av TrondErikPentz Miami Beach, Florida

Fint hotell - dårlig område og drikke på all inclusive

Hotellet var fint med et veldig hyggelig personale. Alt fra gartnere, vaskefolk til servitører. Stranda er et høydepunkt med flott finkornet sand. Siden vi bodde der i 14 dager så beveget vi oss utenfor hotellet. Gaten som hotellet ligger i er en «party gate» med masse ungdom fra hele øya. Sinnsyke priser i butikkene som var høyere enn i Norge på mineralvann. Var også innom apotekene i gaten og betalte over dobbelt pris på vanlige produkter som nesespray og paracet. Her har de skrudd opp prisene langt over vanlig gresk nivå! Vi booket en jr. Suite og fikk en flott leilighet med utsikt mot stranda. Det eneste aberet var at leiligheten var nesten dobbelt så liten som beskrivet på vår turoperatør sin sin side. Vi hadde barneseng på rommet og fikk nesten ikke plass til å gå rundt hovedsengen. Ikke bra!! Vi hadde en lang kommunikasjon med hotellet og det var en kamp. De hevdet at alt var i orden fra deres side, De tilbytte oss etter flere dager av «goodwill» som de kalte det et bytte til større rom. Dette rommet var i 2. etg mot en sidegate over en bar. Det var en skikkelig nedtur da vi hadde rom mot stranden. Vi beholdt rommet selv om det var trangt med barneseng. All inclusive Maten var bra. Kunne vært litt mer variert da det gjentar seg litt hver uke når man bor dere i to uker. Ingen barneklubb og lekeplassen var ganske slitt for vårt barn på 3 år. Vi drikker ikke annet enn brus og litt øl på kvelden. Brusen er av dårlig lokal kvalitet med dårlig smak - det er ikke coca cola zero eller fanta… men noe billig lokal drikke som de kaller brus. Vi endte opp med å drikke vann med kullsyre. Øl smakte vann og var av ukjent lokalt merke. Kan ikke vært over 3% alkohol på denne. Det var ikke godt!! Og det er langt unna hva man forventer seg av gresk øl som eks. Mythos eller Fix!! Vi endte opp med å kjøpe brus og øl i de overprisede butikkene i gaten ovenfor hotellet. Det ble ganske dyrt når vi allerede hadde betslt for all inclusive. Når det gjelder vin og drinker så kan jeg ikke si noe over kvaliteten da vi ikke drakk noe av dette. Oppsummert Hyggelig personale - fint og delvis nytt hotell! Fin plassering på stranden🙂 Minus: Men pga. området (harry party gate) og dårlig tilbud på drikke (brus og øl) så vil vi ikke returnere til dette stedet. Det er ikke verdt pengene for all inclusive mtp. Drikke osv.

 
25.07.2023

av Fearless788360 Kristiansund, Norge

Fint sted og ok mat

Hotellet var flott og med en nydelig beliggenhet. Men til den prisen forventet vi mye mer. Her er noe av det vi gjerne skulle sett var forbedret: - Matbuffeten var litt trist til tider. Frokosten hadde tørt brød og eggene var umulig å få av skallet på. Veldig lite utvalg til barna generelt på alle måltid. Vi gikk ofte for pizza, som var veldig god. Men etter 14 dager er man passe lei av pizza. Noen kvelder hadde de gode og spennende middager, men det var lite variasjon. - Øl og vin som er tilgjengelig i restauranten og poolbaren var ganske smakløst. Den lokale ølen fant vi ut var på 2,7%, så man kunne like greit drikke vann. - Ansatte i poolbaren virket som de heller ville gjøre alt annet enn å være på jobb. Det var sjeldent vi fikk et smil fra dem. Ellers var de ansatte hyggelige og hjelpsomme. - det er ingen barneklubb der, ikke som vi kunne se iallefall. Det er en liten lekepark, men tilhørende toaletter. Disse toalettene var skitten og ekkel, og dette gav vi beskjed om. Men det ble ikke noe bedring som vi så. Selve «lekeklubben» var låst hver dag og det var ingen aktiviteter for barna. - nabohotellet førte med seg mye støy som hørtes godt både på rommene på kvelden og ved bassenget. I løpet av de to ukene vi var der var det heller ingen kveldsshow. - ta med dere myggspray! Det var utrolig mye mygg/mosqitos der, vi fikk 20 stikk hver, hver kveld… Positivt fra hotellet: - veldig rent og skikkelig. Det er ikke noe fyll og bajas oppe på hotellområdet. - det er stille og rolig, ingen mas hverken på dagtid eller kveldstid fra hotellet. Ingen vanngymnastikk eller karaoke (som det var på nabohotellet hver dag), noe vi satte pris på. - luksus å få fraktet kofferter opp til hovedresepsjonen da vi skulle dra. Alt i alt et fint opphold, men jeg tror ikke jeg drar tilbake dit.

 
26.05.2022

av grykirstif2020 Alta, Norge

En herlig og avslappende ferie

Da vi kom ble vi møtt av hyggelig og serviceinnstilt personale. Vist rundt og fulgt til rommet. Vi kom etter at kjøkkenet var stengt og fikk mat på rommet. Varriert og god mat gjennom hele uken vi var her. Vask av rom og oppredning av seng hver dag. De rydder og vasker/desinfiserer i fellesområder og i resturant. Trivelige folk i strand og basseng bar. For en avslappende ferie hvor du vil ha basseng og strandliv er dette ett perfekt hotell.

 
06.11.2023

av Lena F

A wonderful vacation

Our family of two teenage girls and two parents enjoyed a wonderful week at the best resort we’ve ever been to. Both the staff and the environment really made us feel welcomed and at home, and to have a food allergy was not a problem at all. Both the staff and the chef personalized the food so we all could enjoy the rich buffet and sweets! Our room and all the facilities were very fresh, nice and clean; that including the public bathrooms. We really enjoyed the pool areas and the close distance to the wonderful beach. This was a vacation we’ll never forget!

 
06.11.2023

av pch772018 Moskva, Russland

Wonderful vacation on the island of Crete, at the High Beach hotel!

We have rested in this hotel many times! It's the same feeling every time we want to come back!!!! There is a very pleasant atmosphere, a beautiful sea, a great beach, good beach staff, very friendly staff of the whole hotel!!! At the reception you will be met by a friendly, professional, the face of the hotel Arkady, who will always solve your questions (if they arise). The room is very well cleaned! (Our employee was the best in the hotel (room number 732). The food is good, varied, in the restaurant we were served by a very friendly Olga. There was a magic pizza until 18 o'clock. In the morning, friendly Giorgio will prepare you an unusual mimosa at the beach bar, and he or Mario will prepare delicious cocoa or make a good cocktail. In the evening, two beautiful, artistic, very sincere, cheerful, caring bartenders Georgas and Vasilis will meet you at the beach bar. In the evenings, the bar hosts wonderful evenings with live music and wonderful performers! Thanks to all the hotel staff, Madam Futula, Captain Georg! P.S. Если нас примут, обязательно вернёмся😂😂😂