En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

1456 vurderinger
Utmerket
 
876
Veldig bra
 
387
Bra
 
128
Mindre bra
 
42
Dårlig
 
23

Fem siste vurderinger

11.10.2018

av Neringa00

Utrolig fint hotell!

Det var best ferie for oss! Dette hotellet har alt: fint og rolig plass inkl.stranda, fantastisk service, veldig veldig god mat og underholdning! Mat var hele tida passet på av ledende kokk. Han var en av beste venner av lille gutten min! Bar medarbeider Angelika var vi også førnøyd med: hun var veldig snill og proff av sin jobb. Underholding: etter ferie elsker jeg zumba, zumba i vann, joga, pilates osv! Iljana kan alt og på meste måte!!! Kveldsunderholdning var også gode. Jeg kan ikke slutte å smile når jeg tenker om ferie i Kreta...Vi sikkert kommer tilbake!

 
04.08.2018

av Cecilie L

Fantastisk!

Supert hotell med nydelig mat, kjekke folk og bra opplegg med blant annet morgentrim, bassengaerobics/zumba, barnedisco osv som man kunne bli med på. Jenta som stod for trim og barneaktivitetene var veldig flink med barna og barna ble veldig glad i henne(Tror navnet hennes var Iliana). Flott bassengområde med solsenger og kort vei til stranda. Det eneste som trekker ned var at maten ikke var merket med allergener, men fikk god hjelp fra de ansatte om hva allergikeren i familien kunne spise og ikke. Alt i alt en superduper familieferie! Tusen takk 😃

 
28.07.2018

av Hansi84

Behagelig familieferie

Fint hotell passende for barnefamilier. Hadde i utgangspunktet kun inkludert frokost, men valgte å oppgradere til alt inkludert. God variert mat til alle måltider. Mye underholdning for store og små. Flink animation underholder og hyggelig betjening i baren og i resepsjonen. Ved henvendelser om ting vi lurte på eller som vi trengte hjelp med tok personellet i resepsjonen tak i dette med en gang. God service! Hotellet ligger perfekt ved stranden og det var aldri problem med å finne solseng ved bassenget og ved stranden. Liten, men koselig by. Kort vei til Chania med buss/taxi.

 
30.07.2017

av janfredrik2017

Flott Hotell

God mat og godt renhold, smilende og hyggelige personale. Stille og rolig plass med lokal befolkning og lite turister. Perfekt for dem som trenger en rolig ferie, igjen mas fra butikker når du handler, du fikk gå i fred og se:-)

 
11.07.2017

av Hans H

Vi kommer tilbake neste år!

Meget bra hotell i Kalyves for barnefamilier. Stille og rolig (tross underholdning som slutter ca kl 22 på kvelden) hotell. Mulighet for å være aktiv med yoga, zumba, aerobic og annet på dagtid. Først av alt - sengene holdt norsk standard! Vi sov meget godt under oppholdet. Ekstra sengene derimot... Bassengene var ikke noe førstevalg, da vi hadde 30 meter til middelhavet. Tips: Gå til stranda i østlig retning, der var sanda perfekt og bølgene borte (pga molo). Kostet 5 euro for to senger. Solsenger på stranda nærmest hotellet er gratis. Maten var grei nok, godt avbrekk å spise ute. Personellet var høflig. Penelope (lederen) var meget serviceminded og får en stor pluss av oss. 👍 Flyet hjem gikk kl 20:30, så vi avtalte å beholde rommet til kl 17 (kostet 50 euro). Dessverre var det dobbeltbooking, så vi fikk gratis rom til kl 14 og gratis lunsj. Vi gleder oss allerede til neste besøk. Herlig og avslappende ferie (mye takket være den flotte stranda).