Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 16 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,0 / 10
Service
 
7,6 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Begynner å bli slitt. Dårlig vedlikeholdt.
-
Nye eiere og dårlig service.Lite bemanning.

Bekreftet gjest: 2023-09-29


9 av 10

+
Renhet
-
Lite mycket trafikbuller nattetid

Bekreftet gjest: 2023-09-08


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

1907 vurderinger
Utmerket
 
1219
Veldig bra
 
448
Bra
 
165
Mindre bra
 
52
Dårlig
 
26

Fem siste vurderinger

21.02.2024

av Robert A

Favoritthotell

Flott hotell med veldig god mat (All inklusive). Smilende og hjelpsom personale.Flott bassengområde med to basseng,Svært kort vei til strand og strandrestauranter. Fine rom med veldig behagelige senger. Vi har bodd her to ganger og kommer tilbake en annen gang.

 
08.07.2023

av Karen-Anne A

Anbefaler Kalyves Beach Hotel på det varmeste!! :))

Vi besøkte Kalyves Beach Hotel i april / mai. Vi hadde et fint opphold på hotellet, men været var ikke på sitt beste så det ble lite soling og bading. Hotellet hadde fin strandbeliggenhet og hyggelig betjening. Veldig idyllisk med elven som renner ned i havet like ved hotellet. Vi hadde all inclusive, og maten var fantastisk god. Godt utvalg på buffeten & god service! Besøker gjerne hotellet igjen & anbefaler det til andre. Det ble mange fine turer til nærliggende landsbyer og byturer til Chania.

 
07.05.2023

av Marita J

Flotte store rom med utsikt over elv og hav.valgte superior rom.utrolig blide og hjelpsomme personale.fint og rent.

Stille og rolig område rett ved stranden..et sted for avslapning.hjelpsomme og blide personale.hadde superior rom ,med utsikt over elv og hav.hadde all inclusive,masse variert mat.rent og pent.er resturanter i nærområdet rett ved stranda.vil anbefale dette hotellet på det sterkeste

 
11.10.2018

av Neringa00

Utrolig fint hotell!

Det var best ferie for oss! Dette hotellet har alt: fint og rolig plass inkl.stranda, fantastisk service, veldig veldig god mat og underholdning! Mat var hele tida passet på av ledende kokk. Han var en av beste venner av lille gutten min! Bar medarbeider Angelika var vi også førnøyd med: hun var veldig snill og proff av sin jobb. Underholding: etter ferie elsker jeg zumba, zumba i vann, joga, pilates osv! Iljana kan alt og på meste måte!!! Kveldsunderholdning var også gode. Jeg kan ikke slutte å smile når jeg tenker om ferie i Kreta...Vi sikkert kommer tilbake!

 
04.08.2018

av Cecilie L

Fantastisk!

Supert hotell med nydelig mat, kjekke folk og bra opplegg med blant annet morgentrim, bassengaerobics/zumba, barnedisco osv som man kunne bli med på. Jenta som stod for trim og barneaktivitetene var veldig flink med barna og barna ble veldig glad i henne(Tror navnet hennes var Iliana). Flott bassengområde med solsenger og kort vei til stranda. Det eneste som trekker ned var at maten ikke var merket med allergener, men fikk god hjelp fra de ansatte om hva allergikeren i familien kunne spise og ikke. Alt i alt en superduper familieferie! Tusen takk 😃