Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 475 vurderinger
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Fint, stille område og kort vei til stranden.
-
Har vært på hotellet før og hadde ikke store forventninger. Selvfølgelig spent på leilighet vi fikk tildelt og det var heilt greit. Hadde vært fint med litt ekstra i restauranten☺️

Bekreftet gjest: 2024-06-08


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-06-08


10 av 10

+
Rent og ryddig.
-

Bekreftet gjest: 2024-06-07


10 av 10

+
Fin leilighet, rent og pent
-
Vi hadde leilighet med bassengutsikt, men buskene bør klippes for å full utsikt.

Bekreftet gjest: 2024-06-07


8 av 10

+
Rent, ryddig, veldig hyggelig personal
-
Ingenting spesielt

Bekreftet gjest: 2024-06-07


9 av 10

+
At det var veldig fint 😍
-
Wifien var dårlig

Bekreftet gjest: 2024-06-02


10 av 10

+
Rent, ryddig, gode senger, fin terrasse (rom på bakkeplan). Rolig og romslig ved bassenget, badevakt hele dagen.
-

Bekreftet gjest: 2024-06-01


10 av 10

+
Trivelig og rent
-
Topp h

Bekreftet gjest: 2024-06-01


5 av 10

+
Stort uteområde
-
Bedre mat, ingen katter og lengere åpningstid på bassenget

Bekreftet gjest: 2024-06-01


8 av 10

+
Rolig hotell skjermet fra støy og nærhet til stranda
-
Plenklipping etter 21 om kvelden var ganske forstyrrende da du hadde foeventninger til en rolig kveld etter en lang dag i sola og et hyggelig retaurantbesøk. Sonen mellom hotellet og stranda var utrivelig å gå gjennom da dette var preget av uteliggere og søppel.

Bekreftet gjest: 2024-06-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

98% anbefaler hotellet

158 vurderinger
Utmerket
 
102
Veldig bra
 
48
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

24.09.2023

av Ivar S

Flott uke på Triton kom 16 sept. Ivar og Karin

Vi hadde en uke her på flotte Triton. Leiligheten var flott måtte få tak i en liten parasoll for kvelds sola. Fine terrassen den brukte vi mye. Flotte ansatte Stella i resepsjonen er jo fantastisk Polmann hadde kontroll ute svært hyggelig person Elenja i baren Kort vei til flott strand Vi kommer gjerne igjen.

 
26.08.2023

av Sindre H

Familietur til Triton

Vi har vert en familie på 7 med 4 voksne og 3 barn (3-7og9). Hotellet er rent, pent og ligger plassert på en rolig plass. Hær er det både basseng, bar, restaurant og hage. Et lite lekerom er det også👍 vi var hær i 14 dager å vurderer å komme tilbake. Bassengene er romslige og barnebasenget er grunt for de minste. Rommene er nyoppusset og rommene var helt super! For en familie på 5 fikk vi 2 bad,2 soverom, stor stue, kjøkkenkrok og stor veranda. Veldig fornøyd med rommene og 6 dager rengjøring i uken. Noe vi satte pris på var Lifeguarden! En veldig proffersonell og hyggelig kar med gode samtaler og overvåkent blikk over bassengområdet. To i reisefølget ble stukket av veps, å Lifeguarden kom umiddelbart med krem og hjalp til. Han hjelper til med parasoller og følger med👍Denne karn har vert ute en gresk vinternatt før! Av trekk på dette hotellet kan vi nevne: -Dårlige stoler på terasse ved rommene -Dårlig WiFi-dekning ved bassenget -Dyrt for mat, is og drikke. (5,20€ for en øl) -Lite å gjøre på hotellområdet samt at det er lite rundt om hotellet. -Lit for langt til shopping og uteliv

 
12.08.2023

av Torstein A Bergen, Norge

Vi kommer tilbake.

3 gang vi er på dette hotellet. Flotte nyoppussete rom og flott atmosfære. Gleder oss til å komme tilbake neste år når uteområdet også skal pusses opp. Bare hyggelig betjening og kort vei til stranden.Veldig rent og pent uteområde og gode restauranter i Agii apostoli.

 
16.07.2023

av Jonny J

Aller tiders ferieuker ved Triton

Vi har hatt gleden av å tilbringe to uker ved Triton Apartments i Agii Apostoli. Triton er plassert i et rolig område i nærheten av stranden, noe som passet våre preferanser utmerket. Romfasilitetene var oppdaterte og av høy standard, etter nylig renovering. Vi fant vår leilighet svært tilfredsstillende. Bassengområdet er romslig og velutformet, noe som gir tilstrekkelig plass til alle gjester som ønsker å bade eller sole seg. Det var aldri utfordrende å finne en solseng, og skygge var tilgjengelig ved behov. Vi opplevde aldri overbefolkning eller ubehag i dette området. Personalet på hotellet viste stor vennlighet og serviceinnstilling. De la stor vekt på at gjestene skulle føle seg velkomne og ha et behagelig opphold. Vi ble mottatt varmt av Stella i resepsjonen ved vår ankomst og ble ønsket hjertelig velkommen tilbake ved vår avreise. Giorgos, hotellets badevakt, demonstrerte eksepsjonell profesjonalitet, vennlighet og engasjement. Vi satte stor pris på hans konstante oppmerksomhet og tilsyn med aktivitetene i og rundt bassengene. Oppsummert, vårt opphold på Triton Hotell var høydepunktet av vår reise. Vi er sikre på at vi kommer tilbake i fremtiden.

 
04.07.2023

av Eventyrer27 Drammen, Norge

Rolig, barnevennlig gresk perle av et hotel

Vi var 3 familier på tur med totalt 4 barn i alderen 2-9 år. Rommene: vi hadde bestilt rom med utsikt mot omgivelsene der størrelsen på rommet var ca 35 Kvam med et soverom. Rommene var nylig renoverte og var kjempefine med alt du ville forvente av kjøkkenutstyr med mere. Rengjøringen var veldig bra 6 dager i uken. Et tips kan være og ta med litt utstyr til og ta oppvasken, det var det ikke på rommet og måtte kjøpes. Noen av rommene med utsikt mot omgivelsene hadde bare utsikt mot veien så i den grad man kan velge ville jeg anbefalt og booke rom med utsikt mot bassenget. Badene varierer i størrelse men de er nye rene og vi var veldig fornøyd med dem. Bassengene, 3 fine bassenger med egen( veldig hyggelig livvakt) åpent fra 09-18 noe som betyr at når kvelden kommer så er det veldig rolig og fint inne på hotellområdet. Vi var veldig fornøyd med bassengene og utformingen på dem. Vi opplevde også at det var rikelig med solsenger. Stranda: veldig kort vei til stranda fra hotellet. nydelig sandstrand med rent deilig vann. Ganske langgrunt så det passet de minste barna veldig bra.! Tilgang på vann aktiviteter og Strand Strand restaurant er det også. Hotel bar/restaurant helt grei restaurant, veldig hyggelige servitører men utvalget av mat er noe begrenset. Vi spiste her noen ganger og var helt greit fornøyd. Det ligger en restaurant i nærheten som vi også har anbefalt. Resepsjon: veldig hyggelige damer som jobber i resepsjonen. Et av barna ble syke på turen og de ordnet opp med en gang med nye sengetøy og håndkleet. Annet: det er flere matbutikker i nærheten så det var aldri noe problem med fersk frukt og brød. Ca 10 euro for drosje inn til byen. Totalt var vi veldig fornøyd og vurderer allerede og reise til ake neste år.