Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 610 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-23


10 av 10

+
Ikke overfylt, ro og orden. Rengjøring topp. Trygghet .
-
At noen gjester hadde faste plasser, og ikke likte ha andre inntil seg.

Bekreftet gjest: 2023-09-10


8 av 10

+
Bar uteområde romma og kort veg til stranda
-
Resurant meny. Hotellet var generelt meir velstelt frå 10-20 år sidan

Bekreftet gjest: 2023-09-09


8 av 10

+
Selve anlegget - og leiligheten
-

Bekreftet gjest: 2023-09-09


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-09


8 av 10

+
Beliggenhet ved sjø og by.
-
Mye katter på hele anlegget. Noe mangelfullt utstyrt kjøkkenseksjon.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


8 av 10

+
-
Elendig balkong.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


6 av 10

+
Det var stille og rolig.
-
Balkongen var helt ubrukelig. Alt for liten selv for 2 person. Stolene var dårlige/utslitte. Veldig mange nivåforskjeller på uteområdene, lett å forstue en fot.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


9 av 10

+
-
For dårlige utestoler

Bekreftet gjest: 2023-09-08


9 av 10

+
Beliggenhet, stille og rolig område og nært en fantastisk Strand😊
-
Fornying av utemøbler dvs nye stoler på veranda/altan☺️

Bekreftet gjest: 2023-09-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

98% anbefaler hotellet

154 vurderinger
Utmerket
 
99
Veldig bra
 
47
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

26.08.2023

av Sindre H

Familietur til Triton

Vi har vert en familie på 7 med 4 voksne og 3 barn (3-7og9). Hotellet er rent, pent og ligger plassert på en rolig plass. Hær er det både basseng, bar, restaurant og hage. Et lite lekerom er det også👍 vi var hær i 14 dager å vurderer å komme tilbake. Bassengene er romslige og barnebasenget er grunt for de minste. Rommene er nyoppusset og rommene var helt super! For en familie på 5 fikk vi 2 bad,2 soverom, stor stue, kjøkkenkrok og stor veranda. Veldig fornøyd med rommene og 6 dager rengjøring i uken. Noe vi satte pris på var Lifeguarden! En veldig proffersonell og hyggelig kar med gode samtaler og overvåkent blikk over bassengområdet. To i reisefølget ble stukket av veps, å Lifeguarden kom umiddelbart med krem og hjalp til. Han hjelper til med parasoller og følger med👍Denne karn har vert ute en gresk vinternatt før! Av trekk på dette hotellet kan vi nevne: -Dårlige stoler på terasse ved rommene -Dårlig WiFi-dekning ved bassenget -Dyrt for mat, is og drikke. (5,20€ for en øl) -Lite å gjøre på hotellområdet samt at det er lite rundt om hotellet. -Lit for langt til shopping og uteliv

 
12.08.2023

av Torstein A Bergen, Norge

Vi kommer tilbake.

3 gang vi er på dette hotellet. Flotte nyoppussete rom og flott atmosfære. Gleder oss til å komme tilbake neste år når uteområdet også skal pusses opp. Bare hyggelig betjening og kort vei til stranden.Veldig rent og pent uteområde og gode restauranter i Agii apostoli.

 
16.07.2023

av Jonny J

Aller tiders ferieuker ved Triton

Vi har hatt gleden av å tilbringe to uker ved Triton Apartments i Agii Apostoli. Triton er plassert i et rolig område i nærheten av stranden, noe som passet våre preferanser utmerket. Romfasilitetene var oppdaterte og av høy standard, etter nylig renovering. Vi fant vår leilighet svært tilfredsstillende. Bassengområdet er romslig og velutformet, noe som gir tilstrekkelig plass til alle gjester som ønsker å bade eller sole seg. Det var aldri utfordrende å finne en solseng, og skygge var tilgjengelig ved behov. Vi opplevde aldri overbefolkning eller ubehag i dette området. Personalet på hotellet viste stor vennlighet og serviceinnstilling. De la stor vekt på at gjestene skulle føle seg velkomne og ha et behagelig opphold. Vi ble mottatt varmt av Stella i resepsjonen ved vår ankomst og ble ønsket hjertelig velkommen tilbake ved vår avreise. Giorgos, hotellets badevakt, demonstrerte eksepsjonell profesjonalitet, vennlighet og engasjement. Vi satte stor pris på hans konstante oppmerksomhet og tilsyn med aktivitetene i og rundt bassengene. Oppsummert, vårt opphold på Triton Hotell var høydepunktet av vår reise. Vi er sikre på at vi kommer tilbake i fremtiden.

 
04.07.2023

av Eventyrer27 Drammen, Norge

Rolig, barnevennlig gresk perle av et hotel

Vi var 3 familier på tur med totalt 4 barn i alderen 2-9 år. Rommene: vi hadde bestilt rom med utsikt mot omgivelsene der størrelsen på rommet var ca 35 Kvam med et soverom. Rommene var nylig renoverte og var kjempefine med alt du ville forvente av kjøkkenutstyr med mere. Rengjøringen var veldig bra 6 dager i uken. Et tips kan være og ta med litt utstyr til og ta oppvasken, det var det ikke på rommet og måtte kjøpes. Noen av rommene med utsikt mot omgivelsene hadde bare utsikt mot veien så i den grad man kan velge ville jeg anbefalt og booke rom med utsikt mot bassenget. Badene varierer i størrelse men de er nye rene og vi var veldig fornøyd med dem. Bassengene, 3 fine bassenger med egen( veldig hyggelig livvakt) åpent fra 09-18 noe som betyr at når kvelden kommer så er det veldig rolig og fint inne på hotellområdet. Vi var veldig fornøyd med bassengene og utformingen på dem. Vi opplevde også at det var rikelig med solsenger. Stranda: veldig kort vei til stranda fra hotellet. nydelig sandstrand med rent deilig vann. Ganske langgrunt så det passet de minste barna veldig bra.! Tilgang på vann aktiviteter og Strand Strand restaurant er det også. Hotel bar/restaurant helt grei restaurant, veldig hyggelige servitører men utvalget av mat er noe begrenset. Vi spiste her noen ganger og var helt greit fornøyd. Det ligger en restaurant i nærheten som vi også har anbefalt. Resepsjon: veldig hyggelige damer som jobber i resepsjonen. Et av barna ble syke på turen og de ordnet opp med en gang med nye sengetøy og håndkleet. Annet: det er flere matbutikker i nærheten så det var aldri noe problem med fersk frukt og brød. Ca 10 euro for drosje inn til byen. Totalt var vi veldig fornøyd og vurderer allerede og reise til ake neste år.

 
19.06.2023

av AnneJ692 Tromsø, Norge

Et fantastisk hotell

Flott hotell med fantastiske folk som jobber der. Både i baren/restauranten og raespsjonen . Dem bryr seg virkelig om gjestene sine og kjempetrivelig badevakt som står på fra morgen til kveld hver dag. Rommene er nyoppusset og det var en drøm å komme tilbake. Vi sees snart igjen❤️