Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotell med rolig beliggenhet, perfekt for avkobling eller som ditt utgangspunkt for oppdagelsesferder på vakre Kos. Her bor du i romslige dobbeltrom med All Inclusive inkludert i prisen. Hotellet ligger en knapp kilometer fra stranda og dit kan du dra med hotellbussen flere ganger om dagen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Familierom for 2-3 personer. Familierom superior for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,6 av 10
Basert på 5 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 950 m
Til sentrum: 950 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ilios K. Village Resort i Tigaki har fire basseng, hvorav to separate barnebasseng samt en jacuzzi. Rundt bassenget er det solsenger og parasoller for hotellets gjester. I hotellets minimarked kan man låne bassenghåndklær mot et depositum. Til fine Tigaki Beach, knapt en kilometer unna, har hotellet en buss som kjører flere ganger per dag på hverdagene. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift..

Hovedrestauranten serverer måltidene som er inkludert i All Inclusive. En del av frukten og grønnsaker på bufféene kommer fra hotellets egne avling. Mer lokalprodusert blir det ikke! Utover det er det en takbar/restaurant (ikke inkludert All Inclusive) som serverer pizza og enklere retter fra en à la carte-meny om kvelden. Utover det er det en poolbar og en bar i hotellets lobby.

Wifi inkludert på hele hotellet. Treningsrom uten kostnad. Mot avgift er det aktiviteter som tennis og biljard.

Hotellet ligger rolig til en knapp kilometer fra sentrum og stranda i Tigaki, og cirka en mil fra Kos by.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-9.45.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Iskrem ved hotellets minimarked kl. 12.00-17.00.
  • Ettermiddagskaffe i lobbybaren kl. 16.00-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra insjekk ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til eksklusive Astir Odysseus – et ypperlig hotell både for par og barnefamilier. Her kan du boltre deg i det store bassengområdet. Bestiller du rom med delt basseng er det bare å åpne terrassedøren og legge på svøm.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas ligger herlig til i Tigaki på Kos. Hotellet er moderne med komfortable fasiliteter, samtidig som den genuine og lokale atmosfæren sitter igjen. Unn deg herlige dager i sola ved bassenget og på sandstranda like ved. Fornøyde gjester, høy komfort og lokal touch gjør at Pelopas er valgt ut til å være med i vår skare Apollo Mondo Local-hotell.

Irina Beach

Vil du bo på stranda er hotell Irina Beach i Tigaki et godt valg. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet mot naboøyene Kalymnos og Pserimos, og Tyrkia i det fjerne. Her føler du havets og den strandas nærvær også i bassengområdet. Det ligger en liten butikk i hotellområdet og lokalbussen tar deg enkelt og greit helt inn til Kos by.