Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotell med rolig beliggenhet, perfekt for avkobling eller som ditt utgangspunkt for oppdagelsesferder på vakre Kos. Her bor du i romslige dobbeltrom med All Inclusive inkludert i prisen. Hotellet ligger en knapp kilometer fra stranda og dit kan du dra med hotellbussen flere ganger om dagen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Familierom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det var tyst och lugnt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 950 m
Til sentrum: 950 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ilios K. Village Resort i Tigaki har fire basseng, hvorav to separate barnebasseng samt en jacuzzi. Rundt bassenget er det solsenger og parasoller for hotellets gjester. I hotellets minimarked kan man låne bassenghåndklær mot et depositum. Til fine Tigaki Beach, knapt en kilometer unna, har hotellet en buss som kjører flere ganger per dag på hverdagene. På stranda er det solsenger og parasoller mot avgift..

Bufférestauranten serverer en enklere buffé inkludert i All Inclusive. En del av frukten og grønnsaker på bufféene kommer fra hotellets egne avling. Mer lokalprodusert blir det ikke! I tillegg er det en poolbar og en bar i hotellets lobby.

Treningsrom uten kostnad. Utendørs treningsstudio med aldersgrense 14 år. Flere fitnesstimer i uka. Mot avgift er det aktiviteter som tennis og biljard.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked/suvenirshop. Hotellet ligger rolig til en knapp kilometer fra sentrum og stranda i Tigaki, og cirka en mil fra Kos by.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restauranten på taket kl. 7.30-9.45.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Iskrem i poolbaren kl. 12.00-17.00.
  • Ettermiddagskaffe i poolbaren kl. 16.00-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekk ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til eksklusive Astir Odysseus – et ypperlig hotell både for par og barnefamilier. Her kan du boltre deg i det store bassengområdet. Bestiller du rom med delt basseng er det bare å åpne terrassedøren og legge på svøm.

Pelopas

På Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas møtes du av pene og komfortable fasiliteter, samtidig som den genuine og lokale atmosfæren sitter igjen og varsomt løftet frem av familien som eier det. Med den perfekte beliggenheten i Tigaki på Kos har du et hotell som du kommer til å elske!

Irina Beach

Vil du bo på stranda er hotell Irina Beach i Tigaki et godt valg. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet mot naboøyene Kalymnos og Pserimos, og Tyrkia i det fjerne. Her føler du havets og den strandas nærvær også i bassengområdet. Det ligger en liten butikk i hotellområdet og lokalbussen tar deg enkelt og greit helt inn til Kos by.

Tigaki Beach

Tigaki Beach byr på vakre omgivelser der bassenget ligger omkranset av frodige palmer og trær. Det er også kort vei til stranda om du foretrekker saltvann. Her er det All Inclusive og har du lyst til å være i aktivitet kan du spille tennis. Til sentrum er det bare en kort spasertur.

ananea Kos

Aldersgrense på hotellet: 16 år ananea Kos er et stilrent og lekkert hotell for alle som vil ha en ferie uten noe spesielt på agendaen. Skaperen av hotellet har hatt en visjon om at det skal være naturlig enkelt og at hotellet skal oppleves som en oase for avkobling og ro. Så bli med og opplev et helt spesielt hotell!

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos er et hyggelig All Inclusive-hotell som ligger i rolige omgivelser i Tigaki på Kos. I passe gangavstand ligger sentrum av Tigaki og det er også der du finner den fine sandstranda.