Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong og havutsikt. Rommene ligger i hotellets hovedbygning eller i andre etasje i bungalowene. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kjøleskap. En flaske vann på rommet ved ankomt. Vannkoker samt kaffe og te. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom med terrasse eller balkong, noen med havutsikt og noen med utsikt mot havet. Rommene med utsikt mot havet ligger nærmest havet og har terrasse med solsenger. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Kjøleskap. En flaske vann på rommet ved ankomt. Vannkoker samt kaffe og te. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2 / 2-3, hvorav 1 barn

Familiesuite

Familiesuite med terrasse eller balkong samt havutsikt. To soverom med felles gang. En dobbeltseng i det ene soverommet og to enkeltsenger i det andre, der det også er plass til ekstraseng i feltseng. Kjøleskap. En flaske vann på rommet ved ankomt. Vannkoker samt kaffe og te. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Følgende er også inkludert i Familiesuite:

  • Minibar med vann, øl og brus.
  • Espresso kaffemaskin.
  • Baderomsartikler.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Juniorsuite med terrasse eller balkong samt havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Kjøleskap. En flaske vann på rommet ved ankomt. Vannkoker samt kaffe og te. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn