Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong og havutsikt. Rommene ligger i hotellets hovedbygning eller i andre etasje i bungalowene. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom med markterrasse, noen med havutsikt og noen med utsikt mot havet. Rommene med utsikt mot havet ligger nærmest havet og har terrasse med solsenger. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2 / 2-3, hvorav 1 barn

Familiesuite

Familiesuite med terrasse eller balkong samt havutsikt. To soverom med felles gang. En dobbeltseng i det ene soverommet og to enkeltsenger i det andre, der det også er plass til ekstraseng i feltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar med vann og brus. Espresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Juniorsuite med terrasse eller balkong samt havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn