Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med mulighet for en person i ekstraseng. TV. Minibar inkludert, som fylles hver dag. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen av balkongene har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-3

Dobbeltrom med delt basseng

Moderne dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar inkludert, som fylles hver dag. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med tilgang til delt basseng og bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Familierom

Pene familierom med mulighet for to personer i sovesofa. TV. Minibar inkludert, som fylles hver dag. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Familierom i etasje

Familierom i etasje med et soverom med bad i begge etasjer. Muligheter for ekstraseng i form av en sovesofa. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar inkludert, som etterfylles hver dag. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn