Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med mulighet for en person i ekstraseng. TV. Gratis minibar som fylles hver dag. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen av balkongene har havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-3

Dobbeltrom med delt basseng, aldersgrense 15 år

Moderne dobbeltrom med tilgang til delt basseng. TV. Gratis minibar som fylles hver dag. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2

Familierom

Pene familierom med mulighet for to personer i sovesofa. TV. Gratis minibar som fylles hver dag. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Familierom i etasje

Familierom i etasje med et soverom med bad i begge etasjer. Muligheter for ekstraseng i form av en sovesofa. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis minibar som etterfylles hver dag. Bad/dusj og wc. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng. Rengjøring 7 ganger i uken.

Antall personer: 2-5 personer, hvorav 1 barn.