Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 44 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


4 av 10

+
Stille ikke så mye mennesker roligt.
-
Det var slitet manglet noe vedlikehold hold. Dårlig info, og mye flere ting som burde vare på stell med tanke på det er ett 5 stjerne hotell, det var ingen restaurant med ac det var sykt varmt og spise

Bekreftet gjest: 2022-08-05


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-07-29


7 av 10

+
Gangstiene var veldig pene med ulike trær og blomster.
-

Bekreftet gjest: 2022-06-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

1057 vurderinger
Utmerket
 
520
Veldig bra
 
331
Bra
 
135
Mindre bra
 
43
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

31.07.2016

av LeifSae

Ferie august 2016

Skriver en anmeldelse som er gjort i vår ferie august 2016. Ved ankomsten til hotellet opplever vi rommet som særdeles skittent. Vi hadde joggesko og hvite sokker på når vi ankom. Vi tok av sko, satte fra oss koffertene på rommet mens vi top på shorts og lettere skotøy etter reisen. Vi skulle gå top lunch siden den var åpen. Vi oppdaget da at vi måtte ha tråkket på noe, men begge var like møkkete på sokkene våre. De skulle skifte håndkle hver dag, når vi la håndklærne ned på gulvet om morningen hengte det skittne håndklær på krokene på badet. Vi skulle få påfyll av vin hver dag i minibaren. De var ikke øl, men det viste vi om. Nå etter 3 dager har de ikke fylt på en gang. I dag fant vi skitne vaskefiller på skohyllen vår. Den var våt og møkkete. Det var lite delikat. Når vi booker et 5 stjerners Hotel forventer vi en standard der etter. Dette hotellet fortjener ikke mer enn 3 stjerner. Ja de har hårføner og tøfler, men det hjelper lite når du må ta på sko når du går inn på rommet.! Anbefaler alle til å sjekke gulvet med en sokk, eller et dopapir med vann på. Tror mange blir overrasket over et særdeles dårlig rengjort rom. Anbefale ikke dette hotellet til noen! PS! Vi var innom Akti Beach som ligger ved siden av. Det er samme kjede, og har 4 stjerner. De har en mye hyggeligere atmosfære, mer og bedre mat. Lykke til med ferien, men spar pengene til et annet hotell!!! Leif Bile der for en 5 x 5 cm flekk på gulvet.

 
29.06.2014

av robertsQ8050PZ

ikke 4+

Dette er det verste og det beste hotellet vi har besøkt, jeg skal ta de tingene som er viktig for oss som reiste med en ti åring. Starter med det positive- veldig god mat, god service og godt renhold av rommene. Så det dårlige- skittent basseng(vår datter fikk øre infeksjon) og dårlig renhold av området rundt, steinete strand og vanskelig å komme ut i vannet, i Ving sin katalog som er svært misvisende står det at det er en av de fineste strendene på Kos med sand og noe stein, dette er helt feil og var for oss meget skuffende, videre vil jeg si at hotellet ikke er helt ferdig med manglende rekkverk over alt, (min kone tråkket ved et uhell utfor en 40 cm høy kant og slo seg stygt) det finnes faktisk ikke et eneste rekkverk i felles områdene på hele hotellet(som jeg så). Har du barn som har lyst å henge med andre er dette ikke hotellet for deg, første uken var det bare russere og andre uken nesten bare engelskmenn. Jeg skjønner ikke at Ving og Startour kan ha dette hotellet i sin portifølge for skandinaver. Det meste var myntet og tekstet på russisk og jeg så ikke en eneste Ving vert eller noe informasjon oppslått av Ving. Faktisk måtte vi ringe Ving for å få avreisetidspunkt, for dette var det ikke informert om i den svenske avreise permen, da jeg ringte og trykket for norsk, fikk jeg en dansk vert i andre enden. Uteområdene er ikke ferdig beplantet og blir vannet med noe kloakk liknende vann som lukter helt forferdelig, dette er også et problem i restauranten. Ving opplyser at det er tre restauranter en kan bruke i tillegg til buffét tilbudet, ja men en sannhet med modifikasjoner, for de sier ingenting om du ikke kan bestille fra meny, nei alle får de samme rettene til samme tid, du må spise det du får og barna havner i buffet restauranten. Jeg kunne fortsatt men nå er det nok, må spare litt til Ving også.

 
30.05.2023

av MARCUS L England, Storbritannia

GREEK AND FISH RESTAURANT

We already miss the days at Akti Palace. We loved this hotel. The food was amazing.We visited two restaurants.Especially We loved the food from GREEK AND FISH restaurant. It was so tasty. The whole menu was amazing. THANK you AKTI PALACE for the amazing holidays.

 
30.05.2023

av Rimketje Dronten, Nederland

Akti Palace Spa -

Stayed at Akti Beach but booked a massage at the Akti Palace Spa. And it was the best! Had a amazing 85 minute massage by Maya. She was lovely and explained everything she did and used. It was so relaxing and a amazing start of my Greek Holiday! I have booked another one at the end of my stay here.

 
29.05.2023

av Niklas R

Very good personal, especially the barkeeper Nikolas

The Hotel is one the best places in Greece. The place is located perfectly. Especially the free busses make it easy to discover the whole island. The beach is perfect and the personal is very friendly. We have also met the best barkeeper in the world. Nikolas is the friendliest and best Barkeeper I have ever have had. His drinks are so good, you cannot resist them. Moreover the hotel is clean and tidied. It is structured very well and the meals are very good too. The buffet is fresh and mixed every day. Definitely worth to visit this hotel and enjoy your time there!!!