Shopping på Korfu

Shopping på Korfu

På Korfu er det faktisk mange muligheter til å gjøre et kupp! For den shoppingglade kan øya friste med typiske suvenirer som keramikk og olje. Det er mange klesbutikker og utvalget av klær er stort.

Bestill reise til Korfu >>

Les flere reisetips til Korfu

Bilde av: Olivenolje fra Korfu Olivenolje Korfu

Keramikk og olivenolje

På Korfu bor det mange kjente keramikere og det eksporteres mye keramikk herfra. Rundt omkring på øya er det flere keramikkfabrikker. Et annet populært produkt å kjøpe med sig hjem er den velsmakende olivenoljen, som de produserer i store mengder her.  

Suvenirer i Makrades

Langs gaten i Makrades ligger små boder og stand der du kan kjøpe lokalt håndverk, oljer, kumquat og mye mer. Det er spennende å gå rundt her og se hva de tilbyr. Kanskje finner du noe nyttig som også blir et minne fra oppholdet ditt på Korfu!

Shopping i Korfu by

I den nye delen av Korfu by er det fult av butikker der du finner siste nytt fra moteverden. Butikkene er åpne om formiddagen og har kveldsåpent tirsdag, torsdag og fredag. Søndager er det stengt. 

Bilde av: Kompoloi Kompoloi på Korfu

Gresk metode for antistress

En "kompoloi" er et kjede av kuler som du snurrer rundt fingrene dine for ikke å bli stresset. Du vil se at mange av de lokale bærer på et slikt og til stadighet snurrer på det. Prøv selv! Det krever en viss teknikk, men grekerne viser deg gjerne hvordan du skal bruke det. Kulekjedene kommer i mange forskjellige farger og størrelser og det er en artig suvenir å ta med hjem. Kanskje kjenner du noen som kan trenge et kjede!

På Jumbo finner du det meste

Jumbo er en stor butikk i to etasjer som ligger utenfor Korfu by, i den delen som heter Kanalia. Her finnes alt mellom himmel og jord i en og samme butikk. Barneklær, interiørartikler, klær, vesker, leker, godteri og kontorartikler. Varene her er veldig prisgunstige. Åpent mandag til fredag fra kl. 9.00 til 21.00 og lørdager fra 9.00 til 20.00.

Gjør et kupp i Gouvia

I de trange gatene i Gouvia ligger det noen butikker som kan friste med skikkelig bra shopping. Her kan du kjøpe klær til gode priser fra f. eks VILA. Ofte er prisene bedre her enn i inne i Korfu by. 


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her