Strender på Korfu

Korfus fineste strender

Korfu har strender for alle og enhver enten om du er ute etter total avkobling og om du ønsker litt mer liv og røre mens du jobber med brunfargen. Særlig imponerende er imidlertid Korfus vakre steinstrender som gir vannet en helt fantastisk turkisnyanse.

Bestill reise til Korfu >>

Les flere reisetips til Korfu

Bilde av: Stranden i Agios Georgios Stranden i Agios Georgios

En eller flere Agios Georgios

På Korfu finns det hele fire steder som heter Agios Georgios. Den som ligger på den nordvestre siden av øya har en veldig fin sandstrand. Både lokalbefolkningen og turister kommer hit for å bade og tilbringe dagen på stranda. Det ligger også et par kaféer her hvor du kan søke litt skygge for sola i løpet av dagen.

Unik utsikt på Issos Beach

Issos Beach er en nydelig strand som ligger på nordsiden av stranda i den Agios Georgios som ligger i sør. Her er det sandbanker og små klippeformasjoner som gir stranda det spesielle utseendet. Har du lyst til å bevege deg så er det sandvolleyballnett og surfeskole. I den lille kiosken kan du kjøpe avkjølende drikke.

Bilde av: Paleokrastitsa Palokastritsa

La Grotta

La Grotta i Paleokastritsa passer for den som vil se og oppleve noe spennende. Her fører trappene deg ned til vannet og der kan du velge mellom å hoppe fra en trampoline eller klatre opp med et tau for så å kaste deg ut i bølgene. Populært sted der mange ungdommer samles. 

Perama

I Perama er det fint å bade i det turkise vannet. For å komme hit kan du gå over broen fra Kanoni. Det er også noen små kaféer slik at du kan legge lunsjen hit. Det er en spesiell følelse å bade samtidig med at flyene går inn for landing på flyplassen like ved.

Santa Barbara

Sør for stranda Agios Georgios som ligger på sørkysten av Korfu, ligger en fin strand som heter Santa Barbara og du kommer hit ved å følge stranda fra Agios Georgios. Her ligger det noen små tavernaer nede ved vannet. Det er for det meste grekere og italienere som kommer hit for å tilbringe dagen på stranda.   

Bilde av: Kassiopi Kassiopi

Kassiopis steinstrender

Rundt Kassiopi ligger det små koselige steinstrender klare til å bli utforsket av deg. Vannet får en helt spesiell nyanse takket være fargen på steinene. Finn din egen favorittstrand og tilbring en deilig dag med sol, bad og avkobling. 

Ipsos

I Ipsos ligger en velbesøkt steinstrand. I høysesong er det mange ungdommer som kommer hit om kvelden og går på barene og nattklubbene som ligger langs stranda. Her kan du lett tilbringe en helkveld da det er flust av restauranter og kaféer hvor du kan spise middag.

Populære Glyfadastranda

Denne stranda er populær hos lokalbefolkningen. Det er få hotell i området og utenom høysesong er det nok av plass her. Glyfada ligger cirka 20 minutter fra Gouvia/Dassia og cirka 25 minutter fra Agios Gordis. I høysesong kan det være lurt å komme hit med moped eller firehjuling da det er vanskelig å finne parkeringsplasser. Søndag er familiedagen for grekere flest og da pleier det alltid å være mye folk på stranda.

Idylliske Almiros Beach

Lengter du etter en strand der du garantert får være i fred så ta turen til den lange rullesteinstranda Almiros Beach, som ligger i utkanten av byen Acharavi nord på øya. Her kan det virke som om tiden har stått stille og Almiros er omgitt av fin natur og enkelte hotell. På veien fra Acharavi i retning mot Kassiopi er det skiltet mot Almiros Beach og den enkleste måten å komme hit på er med leiebil.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her