Deluxesuite med eget basseng

Deluxesuite med eget basseng på markterrassen, to solsenger, stoler, bord og hageutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. To bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 66 kvm
Antall personer: 2-3

Juniorsuite

Juniorsuite med balkong og utsikt mot hagen. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 1-2

Juniorsuite med eget basseng

Juniorsuite med eget basseng. Markterrasse med to solsenger, stoler, bord og hageutsikt. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 1-2

Suite med eget basseng

Suite med to markterrasser, en med eget basseng, to solsenger, stoler, bord og lenestoler, og en med bord og lenestoler. To soverom, ett med en dobbeltseng og ette med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Nespresso kaffemaskin. TV. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-4