Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong, noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin, vann og seks kapsler per dag inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Baderomsartikler. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel skult fra soverommet med en skyvedør. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin, vann og seks kapsler per dag inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Åpen til badet med badekar og servant. Separat dusj og separat wc, hårføner. Baderomsartikler. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 58 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin, vann og seks kapsler per dag inkludert. Minibar. Badekåper og tøfler. Åpen planløsning med badekar og to servanter. Separat dusj og separat wc, hårføner. Baderomsartikler. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 58 kvm
Antall personer: 2-3 / 2.4, hvorav 2 barn