Dobbeltrom med hageutsikt

Pent innredede dobbeltrom med en dobbeltseng og mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Nespresso kaffemaskin. Minibar. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Baderomsartikler. Balkong med sofa, lenestoler, bord og utsikt mot hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med havutsikt

Fine og elegante dobbeltrom med en dobbeltseng og mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Nespresso kaffemaskin. Minibar. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Baderomsartikler. Balkong med sofa, lenestoler, bord og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Familierom

Stilige og elegante familierom med ett soverom og et oppholdsrom. Rommene er delt med en skyvedør. En dobbeltseng og mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Nespresso kaffemaskin. Minibar. Badekåper og tøfler. Åpen planløsning med badekar og servant. Separat dusj og separat wc, hårføner. Baderomsartikler. Balkong med solsenger, sofa, lenestoler, bord og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 58 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Familierom deluxe

Store og luksuriøse familierom deluxe med ett soverom, separat oppholdsrom og luksuriøst bad. En dobbeltseng og mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Nespresso kaffemaskin. Minibar. Badekåper og tøfler. Åpen planløsning med badekar og servant. Separat dusj og separat wc, hårføner. Baderomsartikler. Balkong med sofa og bord, med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 53 kvm
Antall personer: 2-3 / 2.4, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Stilige juniorsuiter med en dobbeltseng og mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Gratis luftkondisjonering, wifi og safe. Nespresso kaffemaskin. Minibar. Badekåper og tøfler. Åpen planløsning med badekar og servant. Separat dusj og wc, hårføner. Baderomsartikler. Balkong med sofa, lenestoler og bord samt havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 58 kvm
Antall personer: 2-3 / 2.4, hvorav 2 barn