Dobbeltrom med havutsikt

Dobbeltrom med balkong og havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Baderomsartikler. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med utsikt

Dobbeltrom med balkong og utsikt mot hagen. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Baderomsartikler. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Familierom deluxe med havutsikt

Familierom deluxe med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Luksuriøst bad i åpen planløsning med badekar og servant. Separat dusj og separat wc, hårføner. Baderomsartikler. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 53 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Familierom med havutsikt

Familierom med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel skult fra soverommet med en skyvedør. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Åpen til badet med badekar og servant. Separat dusj og separat wc, hårføner. Baderomsartikler. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 58 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite med havutsikt

Juniorsuiter med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Luftkondisjonering, wifi og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin. Minibar. Badekåper og tøfler. Åpen planløsning med badekar og to servanter. Separat dusj og separat wc, hårføner. Baderomsartikler. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 58 kvm
Antall personer: 2-3 / 2.4, hvorav 2 barn