Angsana Corfu

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Forhekset av havet, inspirert av naturen og fengslet av øyas arv - velkommen til Angsana Corfu, et gresk luksusretreat der lokale tradisjoner kombineres med asiatiske influenser. Alt i sofistikerte omgivelser som passer deg som kun nøyer deg med det aller besta i ferien.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Basengomrpdet
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Angsana Corfu er et stort og luksuriøst hotell med et stort utvalg av restauranter. Her er det et lekkert spa for behagelige stunder, et evighetsbasseng og fine, store og luksuriøse dobbeltrom, juniorsuiter og familierom.

Evighetsbasseng og egen strand
Fra hotellets evighetsbasseng kan fylle Instagram-kontoen med fantastiske bilder og her er det lett å bare koble av og nyte utsikten fra solterrassen. Solsenger, parasoller og badehåndklær. I hotellets spa er det et innendørsbasseng med behagelige solsenger og her finner du også en juicebar der du kan booste kroppen med nyttig drikke. På hotellets private strand er det solsenger, parasoller og ekstra deilige balisenger.

Velsmakende mat
Angsana Corfu har en bufférestaurant, tre à la carte-restauranter, to snackbarer, to lounger og to barer. I bufférestauranten Ruen Ramsai kan du innta frokosten. À la carte-restauranten Koh serverer Asian Fusion Sushi og i à la carte-restauranten Sofrito serveres greske spesialiteter fra Korfu. I de to snackbarene kan du både drikke og spise lettere retter på dagtid. Det er to lounger, hvorav en serverer luksuriøs kaviar, vodka og gourmetmat og den andre serverer Afternoon Tea og desserter. Sunrise Poolbar ligger på en treplatting ved bassenget og Juicebar serverer sunn fruktdrikke og ligger ved innendørsbassenget og treningsrommet.

Koble av i hotellets prisbelønte spa
Hotellet har et fint spa, som er ett av de beste i Hellas, der du kan koble av og virkelig nyte egen tid. Her er det et stort utvalg med blant annet en terrasse til yoga, et velutstyrt treningsrom og et oppvarmet innendørsbasseng, behandlinger mot avgift.

Øvrig
Wifi inkludert på hele hotellet. Barneklubb i hotellets regi for barn i 4 til 11 år med engelsktalende personale. Det er en bratt bakke opp til hotellet som man selv må gå ved ankomst/avreise. Hotellbuss til stranda hver halvtime. Cirka 2 kilometer til sentrum av Benitses, og drøyt 12 kilometer til Korfu by.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé, serveres i bufférestauranten Ruen Eomsai kl. 7.30-11.00.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra fast meny).
 • Helpensjon (frokostbuffé samt lunsj og middag fra fast meny).

I både halvpensjonen og i helpensjonen kan du velge å spise på følgende restauranter:

 • Frokostbuffé i restauranten Ruen Romsai kl. 7.30-11.00.
 • Lunsj og/eller middag fra ferdig meny i restauranten Sofrito kl. 12.30-15.30 og 19.00-22.00.
 • Snacks i Starboard Lunch & Terrace kl. 17.00-1.00.
 • Snacks i Sunrise Pool Bar kl. 12.00-18.00.
 • Snacks i Emerald Beach Bar kl. 12.00-18.00.
 • Middag i à la carte-restauranten Oribu kl. 19.00-22.00.

Eksklusive hotell

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde