Angsana Corfu

Hvil ut på herlige Angsana Corfu, perfekt for deg som vil ha en luksuriøs ferie. Her er det familierom og suiter i stilren design samt et magisk evighetsbasseng. Atmosfæren er deilig avslappet og du kan bare nyte livet. Spis godt og sunt i en av hotellets restauranter og unn deg en stund i hotellets spa.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med hageutsikt for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med havutsikt for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom med havutsikt for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom deluxe med havutsikt for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite med havutsikt for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,6 av 10
Basert på 11 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Angsana Corfu er et stort og luksuriøst hotell med et stort utvalg av restauranter. Her er det et lekkert spa for behagelige stunder, et evighetsbasseng og fine, store og luksuriøse dobbeltrom, juniorsuiter og familierom.

Herlig evighetsbasseng
Fra hotellets evighetsbasseng kan fylle Instagram-kontoen med fantastiske bilder og her er det lett å bare koble av og nyte utsikten fra solterrassen. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. I hotellets spa er det et innendørsbasseng med behagelige solsenger og her finner du også en juicebar der du kan booste kroppen med nyttig drikke. På hotellets private strand er det solsenger, parasoller og ekstra deilige balisenger.

Flere gode restauranter
Angsana Corfu har en bufférestaurant, tre à la carte-restauranter, to snackbarer, to lounger og to barer. I bufférestauranten Ruen Ramsai kan du innta frokost, lunsj og middag. À la carte-restauranten Butrinis er åpen fra morgen til kveld og her kan du spise frokost, lunsj og middag. À la carte-restauranten Koh serverer Asian Fusion Sushi og i à la carte-restauranten Sofrito serveres greske spesialiteter fra Korfu. I de to snackbarene kan du både drikke og spise lettere retter på dagtid. Det er to lounger, hvorav en serverer luksuriøs kaviar, vodka og gourmetmat og den andre serverer Afternoon Tea og desserter. Sunrise Poolbar ligger på en treplatting ved bassenget og Juicebar serverer sunn fruktdrikke og ligger ved innendørsbassenget og treningsrommet.

Helse og velvære
Hotellet har et luksuriøst spa der du kan koble av og virkelig nyte egen tid. Her er det et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger, terrasse for yoga, et velutstyrt treningsrom og et innendørsbasseng.

Internasjonal barneklubb i hotellets regi for barn i 4 til 11 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Cirka 2 kilometer til sentrum av Benitses, og drøyt 12 kilometer til Korfu by.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Eksklusive hotell skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde