Angsana Corfu

Angsana Corfu

  • * Luksuriøse rom
  • * Stort og herlig evighetsbasseng
  • * Spa og flere restauranter

Angsana Corfu er et unikt hotell for deg som vil ha en luksuriøs ferie med et stort utvalg av restauranter, deilige dager på stranda og et basseng utover det vanlige med magisk utsikt. Her bor du i eksklusive rom i stilren design. Her er det lett å bli bortskjemt.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med hageutsikt for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med havutsikt for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom deluxe for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,6 av 10
Basert på 9 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 900 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Angsana Corfu er et stort og luksuriøst hotell med et stort utvalg av restauranter. Her er det et lekkert spa for behagelige stunder, et evighetsbasseng og fine, store og luksuriøse dobbeltrom, juniorsuiter og familierom.

Fra hotellets evighetsbasseng kan fylle Instagram-kontoen med fantastiske bilder og her er det lett å bare koble av og nyte utsikten fra solterrassen. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. I hotellets spa er det et innendørsbasseng med behagelige solsenger og her finner du også en juicebar der du kan booste kroppen med nyttig drikke. På hotellets private strand er det solsenger, parasoller og ekstra deilige balisenger.

Angsana Corfu har en bufférestaurant, tre à la carte-restauranter, to snackbarer, to lounger og to barer. I bufférestauranten Ruen Ramsai spiser du frokost, lunsj og middag. À la carte-restauranten Butrinis er åpen fra morgen til kveld og her kan du spise frokost, lunsj og middag. À la carte-restauranten Koh serverer Asian Fusion Sushi og i à la carte-restauranten Sofrito serveres greske spesialiteter fra Korfu. I de to snackbarene kan du både drikke og spise lettere retter på dagtid. Det er to lounger, hvorav en serverer luksuriøs kaviar, vodka og gourmetmat og den andre serverer Afternoon Tea og desserter. Sunrise Poolbar ligger på en treplatting ved bassenget og Juicebar serverer sunn fruktdrikke og ligger ved innendørsbassenget og treningsrommet.

Hotellet har et luksuriøst spa der du kan koble av og virkelig nyte egen tid. Her er det et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger, terrasse for yoga, et velutstyrt treningsrom og et innendørsbasseng.

Internasjonal barneklubb i hotellets regi for barn i 4 til 11 år.

Døgnåpen resepsjon. Gratis wifi over hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Romservice døgnet rundt. Cirka 2 kilometer til sentrum av Benitses, og drøyt 12 kilometer til Korfu by.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) mot tillegg.
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé) mot tillegg.

Eksklusive hotell skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde