Lille Lefkos byr på fred og ro

Lefkos

  • • Med fokus på avkobling
  • • Pittoresk fiskerlandsby

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Reis til Lefkos og la tiden stå stille en stund. Denne lille fiskerbyen er utmerket for den som søker fred og ro. Men skulle du ønske å avslutte ferien med litt fart, så kan du kombinere Lefkos med en uke i Karpathos by.Fakta om Lefkos

Transport t/r hotell

  • Fra flyplassen til Lefkos tar det cirka 45 minutter.
  • Ventetid ved ankomst kan forekomme, mellom 1-1,5 time. Transporten kan kun bestilles før avreise.

Strender

Lefkos har fire herlige sandstrender. Øya har hele 35 badestrender å velge mellom, fra små badeviker til hvite sandstrender.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
des 18°c
8,6 av 10 Lefkos
Våre gjesters vurdering, Basert på 395 vurderinger

Alle feriesteder Karpathos

Amopi

Ferieidyllen Amopi er stedet man velger når man vil ha fred og ro. Her venter herlige dager med soling og bading, og lekker, gresk mat på en taverna!

Karpathos by

Karpathos by kalles også Pigadia og er øyas største by. Den er også ett av de mest populære stedene på Karpathos – ikke minst på grunn av den fire kilometer lange Pigadiastranda. Byen har også mange fine restauranter langs strandpromenaden for deg som også vil gi smaksløkene en opplevelse.